مگه اينكه فريم ور گوشي W950 رو بريزي تو گوشيت كه واكمن داشته باشه.ممنون عزیزم. تست میکنم.
غیر از alone و lcg و core برنامه دیگه هی نیست که رله کار کنه . به راحتی پلیر خود گوشی که هیچوخت هنگ نمیکه و قاط نمیزنه؟ میخام ارتقائ بدم و با همین 990 بسازم
مگه اينكه فريم ور گوشي W950 رو بريزي تو گوشيت كه واكمن داشته باشه.ممنون عزیزم. تست میکنم.
غیر از alone و lcg و core برنامه دیگه هی نیست که رله کار کنه . به راحتی پلیر خود گوشی که هیچوخت هنگ نمیکه و قاط نمیزنه؟ میخام ارتقائ بدم و با همین 990 بسازم
بابا پي 990اي رو چجوري فارسي كنم![]()
واقعا میگی؟؟؟ مگه همچین چیزی میشه؟ چجوری باید این کار رو بکنم. خودم میتونم یا باید بدم بیرون. فکر کنم به امتحان کردنش می ارزهقضیه داره جالب میشه
اينكه خيلي جاها هست . همين تو امضاي shahshahani ايشون هم هست . فقط بايد توجه كني كه كل گوشي فارسي نمي شه . فقط مي توني فارسي بنويسي و ببيني .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه بار دیگه پرسیدم ولی دوبارهببخشید.
بلندی صداش چقدره؟ دقیقا بگو چقدر یه جوری که بفهمم. من قبلا 810 داشتم. 550 هم داشتم[/quote
بلتدیش خیلی خوبه . اگه دقت کرده باشی با 810 نمیشد 90 یا 100 درصد آهنگ گوش کرد.
این با 30 درصد هم دیگه خیلی بلند میشه. کیفیت و بلندیش حرف نداشت. بیخود نیست که قیمتش اندازه یه گوشیه!!
بازم ممنون دوست عزیز. در مورد ds220 تجربه یا اطلاعی نداری؟
من نميدونم بايد بري دنبالش.
البته P990 رو تونستن هك كنن. اينم هك كنن تمومه. شايدم تاحالا هك شده باشه.
تفاوت قیمت چندانی با هم ندارن. ولی تنها حسن 220 اینه که هدفوناش جدا میشه.مثل 810.
آی دی کالر و گردنبند نداره. یکمی میشه گفت راحت نیست.
این از ظاهرش. از کیفیتش هم اطلاعی ندارم.
بازم ممنون. این 220 بردش چقدره؟ مثلا میشه بزنیمش به اسپیکر؟
سلام خدمت همه اساتید...
من یه مشکلی دارم
اونم اینه که یه تار مو همیشه توی عکسهایی که با دوربین گوشی میگیرم میفته.
هر کاری هم کردم بره نشد.
میخواستم ببینم چجوری میشه قاب p990 رو باز کرد؟
یه فوت اساسی بکنیم بلکه این مو بره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)