تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4319 از 4428 اولاول ... 33193819421942694309431543164317431843194320432143224323432943694419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,181 به 43,190 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش من که میگم 500 تومن با سودش گفتم
    شما حساب کن هر ماهی بگو 30روز هست که میشه 720ساعت
    شما با 150 مگ تو هر دقیقه میتونی 1.08گیگ دانلودکنی که میشه تو هر ساعت 64 گیگ تقریبا میتونی دانلود کنی
    حالا 64 گیگ ضربدر 720 ساعت کن میشه 46.5 ترابایت دانلود در هر ماهی
    خوب شرکت ها از هر لینک میتونند تقریبا 46 ترا استفاده بکنند و بفروشند
    خوب 46 ترا ضربدر 3700 تومن(تعرفه هر گیگ) کن که میشه 172.5 میلیون
    خوب هر لینک میخره 28 میلیون و با این تعرفه ها متونند تا 172 میلیون بفروشند

این تازه اینترنت هست و الا اینترانت رو 4 میلیون میخرند و به 172 میلیون میتونند بفروشند
    خوب الان خود شما 28 میلیون و 4 میلیون تقسیم بر 46 ترا کن ببین هی گیگ براشون چند درمیاد
    تازه دزدیشون میفهمی

واینکه دوست عزیزمون گیر داده این تعرفه ها مصوب هست بهتر برن بینند قبل این مصوبه تعرفه شرکت ها چند بود
    صبانت هر گیگ 5 هزار تومن
    شاتل 4500
    پس مصوبه فقط قصدش ایجاد سقف بود تا شاید این شرکت ها از رو برند

قیمت پهنای باند که مشخصه

ولی سود شرکت فقط خود شرکت می تونه بگه چون به یکی 1مگ میفروشه یه قیمت به یکی 10مگ میفروشه یک قیمت به یه سازمان هم 100مگ پهنای باند میده یه قیمت دیگه....

من میگم حاشیه سود این شرکت ها میلیردی هست دلیل هم دارم همین پارس هر وقت شما از تو بزرگراها تو تهران رد میشی می بینی تبلیغات زده روی پل یا بیل بوردهای عریض

گرفتن همون تابلو می دونه چقدر هزینه داره برای 1ماه؟ فضای تبلیغ هر پل توسط شهرداری میانگین 100میلیون تومان فروخته میشه... خوب این پولها که فقط هم هزینه تبلیغ هم به جز سود مستقیم از کجا میاد....

بعد اینها دزدی نکنند کی پورشه بخره سوار بشه...
    Last edited by dj77; 30-11-2014 at 12:45.

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

قیمت پهنای باند که مشخصه

ولی سود شرکت فقط خود شرکت می تونه بگه چون به یکی 1مگ میفروشه یه قیمت به یکی 10مگ میفروشه یک قیمت به یه سازمان هم 100مگ پهنای باند میده یه قیمت دیگه....

من میگم حاشیه سود این شرکت ها میلیردی هست دلیل هم دارم همین پارس هر وقت شما از تو بزرگراها تو تهران رد میشی می بینی تبلیغات زده روی پل یا بیل بوردهای عریض

گرفتن همون تابلو می دونه چقدر هزینه داره برای 1ماه؟ فضای تبلیغ هر پل توسط شهرداری میانگین 100میلیون تومان فروخته میشه... خوب این پولها که فقط هم هزینه تبلیغ هم به جز سود مستقیم از کجا میاد....

من طبق تعرفه ای که اکثر این دزد ها به مردم میدن حساب کردم یعنی گیگ 3700 تومن
    والا هست شرکتی مثل های وب که باز هم انصاف داره و با طرح فشفه داره ارزونتر میده
    الان ایرانسل داره هر گیگ شبانه رو
    400 حساب میکنه خوب حتما براش سود داره که این قیمت میزاره
    همین کافی برای اثبات گرون فروشی بقیه

3. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

قیمت پهنای باند که مشخصه

داداش شما گیر دادی به تابلو از این تابلوتر () دیتاسنترشونه والا ما تو ایران ساختمون اون شکلی کم دیدیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش شما گیر دادی به تابلو از این تابلوتر () دیتاسنترشونه والا ما تو ایران ساختمون اون شکلی کم دیدیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله نمونه دزدی علنی که فت و فراونه... اونم یه نمونش...
    بعد اسم طرف طرف هم میارند کارآفرین نمونه که مثلا برای 500نفر شغ ایجاد کرده ماهی 1تومن هشون حقوق میده ولی کسی نمی پرسه بیلان سالیانه شرکت چقدر بوده چیکار کردی با این پول؟
    مگه چک مالیات ایرانسل نبود.... تعداد صفرهاش دیگه تو کاغذ جا نمی شد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مثل اینکه سرویس های جدید داره ارائه میده
    POL-256-12GNight
    POL-512-12GNight
    POL-1024-6GNight
    POL-2048-6GNight
    اینارو اضافه کرده مطمئنن داره سعی میکونه مشتری هاش فقط بمونن !!!
    Last edited by rezacpu07; 30-11-2014 at 13:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخه اون STM1 که حجمی نیست که بگیم دقیقا همین قیمت در میاد!
    این 570تومن هم سقف قیمته
    اینم بگم که شرکت پول STM1 رو داده در هر صورت حتی اگر کسی استفاده ای نکنه ازش ولین این نکته هم در نظر بگیرید که این همه حجم هایی که داره خورده میشه توسط شرکتهای مختلف و باز خرید حجم دوباره در 1دوره توسط مشترک سود شرکت هم چند برابری میکنه!
    یا مثلا طرح میزاره که اینترنت 8مگ 3ماهه با 4گیگ حجم میفروشم بهتون 42تومن! که این یه طرح سود آوره برای خود شرکت تا مشترک!
    به نظر من هم اگر این قیمت واقعی بود که نیست شاتل نمی اومد قیمت 100گیگ حجم رو بزنه 192هزار تومن...
    یا می بینیم های وب زده 40گیگ 30 هزارتومن 30 روزه!...
    پس مشخصه براشون می صرفه خوبم می صرفه....
    درسته که STM-1 حجمی نیست. اما وقتی بخوای ببینی با این قیمتی که شرکت‌ها اون رو می‌خرن قیمت خرید هر گیگ واسه‌شون چقدر در می‌آد باید حساب کنی در عمل هر لینک STM-1 به شرط این که به طور کامل مورد بهره‌برداری قرار بگیره چقدر در یک ماه می‌شه باهاش گیگ دانلود کرد که محاسباتش رو به صورت خلاصه برات نوشتم.

در ضمن بر خلاف گفته تو این 570 تومن کف قیمته. چون در شرایطیه که تمام ظرفیت اون STM-1 به طور کامل بهره‌برداری بشه ازش که در عمل این جوری نیست. یعنی اگه حتی شرکت بازاریابی و فروش قویی داشته باشه، سرویس‌های متنوعی هم بذاره شبانه رایگان هم نداشته باشه (مثل همین الآن که قراره حذفش کنن) بازم بیشتر از 60 تا 70 درصد کل این ظرفیت رو نمی‌تونه استفاده کنه. یعنی در عمل به جای 49 هزار گیگ می‌شه ماهی حداکثر 34 هزار گیگ.

خوب به قول خودت، پول کل پهنای باند رو شرکت به طور کامل داده، اما فقط تونسته 34 هزار گیگ از 49 هزار گیگ رو بفروشه. پس قیمت هر گیگ فروشیش در عمل می‌شه حدود 820 تومن. تازه این تو شرایطیه که شبانه رایگان هم نداشته باشه. اگه شبانه رایگان هم بده باز یه درصد (همین‌طوری سرانگشتی 25 درصد) دیگه‌ای از گیگ فروخته شده‌اش در عمل کمتر می‌شه و به 25 هزار گیگ می‌رسه. 49 هزار تا کجا 25 هزار تا کجا؟ یعنی قیمت هر گیگ در عمل دو برابر می‌افته برای شرکت و می‌شه 1000 تا 1100 تومن.

واسه همینه که سازمان تنظیم قیمت فروش هر گیگ رو در شرایط عمده (بالای 40 گیگ) 1600 تومن در نظر گرفته.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

داداش من که میگم 500 تومن با سودش گفتم
    شما حساب کن هر ماهی بگو 30روز هست که میشه 720ساعت
    شما با 150 مگ تو هر دقیقه میتونی 1.08گیگ دانلودکنی که میشه تو هر ساعت 64 گیگ تقریبا میتونی دانلود کنی
    حالا 64 گیگ ضربدر 720 ساعت کن میشه 46.5 ترابایت دانلود در هر ماهی
    خوب شرکت ها از هر لینک میتونند تقریبا 46 ترا استفاده بکنند و بفروشند
    خوب 46 ترا ضربدر 3700 تومن(تعرفه هر گیگ) کن که میشه 172.5 میلیون
    خوب هر لینک میخره 28 میلیون و با این تعرفه ها متونند تا 172 میلیون بفروشند

این تازه اینترنت هست و الا اینترانت رو 4 میلیون میخرند و به 172 میلیون میتونند بفروشند
    خوب الان خود شما 28 میلیون و 4 میلیون تقسیم بر 46 ترا کن ببین هی گیگ براشون چند درمیاد
    تازه دزدیشون میفهمی

واینکه دوست عزیزمون گیر داده این تعرفه ها مصوب هست بهتر برن بینند قبل این مصوبه تعرفه شرکت ها چند بود
    صبانت هر گیگ 5 هزار تومن
    شاتل 4500
    پس مصوبه فقط قصدش ایجاد سقف بود تا شاید این شرکت ها از رو برند
    به حساب و کتابت کاری ندارم. چون اون 46 ترابایت یا حدود 49 هزار گیگابایتی که منم حساب کردم، فقط یه عدد تئوریه و در عمل اگه شرکت‌ها بتونن 50 تا 60 درصد اون رو بهره‌برداری کنن کلاشون رو می‌اندازن هوا. ضمن این که کل اون پهنای باند که به صورت سرویس حجمی فروخته نمی‌شه. بین 15 تا 20 درصدش رو به صورت سرویس‌های نامحدود می‌فروشن که از کل گیگ‌های قابل فروش کم می‌شه. بعد هم روی اون 80 تا 85 درصد باقیمانده هم تا همین امروز اکثر شرکت‌ها 5 یا 6 ساعت شبانه رایگان در نظر می‌گرفتن که بازم گیگاش قابل فروش نبود.

اما اون قیمت‌های 4500 تا 5000 تومن قبلی هم بر اساس مصوبه قدیمی سازمان تنظیم بود. قبلن شرکت زیرساخت هر لینک رو به قیمت 37 میلیون تومن می‌فروخت. بعد پارسال مصوبه داد که این قیمت رو فقط برای شرکت‌های ADSL با 35 درصد تخفیف بفروشه. شد 24 میلیون تومن. شرکت‌های دیگه مثل اپراتورهای تلفن همراه و وایمکس اعتراض کردن، برای همه تخفیف 25 درصدی رو از اول آبان اعمال کرد. شد هر لینک STM-1 حدود 28 میلیون تومن. به همین نسبت قیمت هر گیگ حجم خرده‌فروشی رو هم 25 درصد تخفیف داد شد حدود 3600 تومن.

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

نام کاربری و رمز عیور هم برای شما پیام خصوصی شد ... دیگه نیود؟؟!!! paint ؟؟ inspect element؟؟ photoshop ؟؟

بله مصرف رو دیدم حرفتون ثابت شد ... اما اگه پستم رو بخونید عرض کرده بودم فکر نمیکنم این دوستمون(ینی شما) دستکاری کرده باشه

بهر حال دانلود فوق العاده ایه . من هیچوقت ماهی 250 بیشتر نشده بگیرم تو پارس ...
    الان محدود شدین؟ چرا سرویستون قطعه؟

11. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان اگه من سرویس 3 یا 6 ماهه بگیرم بعد از چند روز به هر دلیلی پشیمون بشم و بخوام تخلیه کنم دیگه کل پول میپره یا شرایط خاصی دارن ؟

داره خودمونی میشه magidp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اقا قضیه چیه میگن اگر قبل دهم تمدید کنی شبانه رایگان باقی میمونه؟ میخان شیره بمالن سر مردم که یعد از تمدید بگن قانون برا شما هم هست یا میشه بهشون اعتماد کرد؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •