تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4318 از 4428 اولاول ... 33183818421842684308431443154316431743184319432043214322432843684418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,171 به 43,180 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تا حالا شرکت داشتی ؟؟؟؟/ اون شرکت هزینه برندشو باید بده === هزینه اب برق گازش دوبله خونگی محاسبه میشه === کلی کارمند داره === کلی هزینه تجهیزات و نگهداریشو میده ---
    منم که همینو گفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها جریان چیه مثل اینکه کسایی که تا 12 امشب تمدید کنن قانون 1/3 بهشون نمیخوره درسته؟

من الان 14 روز از قراردادم مونده مثلا یکساله تمدید کنم همه چیز صفر میشه سرویس 1ساله رو خطم فعال میشه؟

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام.بچه ها من زیاد با ADSL اشنا نیستم.می خوام بگیرم برای بازی و ... به نظر شما با چه اندازه ای بگیرم می تونم یه بازی داشته باشم.ولی نمی خوام گرون باشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.

گرون منظورت چقدره ؟؟؟ چقدر در ماه میخوای هزینه کنی ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دادش اینقدر پیام ها طولانی ادم حوصله نمیکنه بخونه

اینکه دولت 9 میلیون میخره و می فروشه 28 میلیون قبول ولی دولت کار های زیرساختی رو انجام میده ولی بازم قبول دارم که داره خیلی گرون میفروشه ولی شما بفرما این شرکت ها چه غلطی میکنند که اینقدر گرون میفروشند 28 میلیون میخرند 150 میلیون میفروشند در اینترانت هم 4 میلیون میخرند همون 150 میلیون می فروشند
    شما بفرما چرا اینقدر گرون تر
    دولت فوقش داره 3 برابر سود میکنه(در عوض کارهای زیر ساختی رو انجام میده ) ولی این شرکت ها چه غلطی میکنند که تا 35 برابر گرونتر مبفروشند تو اینترانت

به خدا امثال شما رو درک کنم که چرادارید از این شرکت ها دفاع میکنید
    آخه طرف میاد دفاع میکنه خوب کارمند پارس انلاین هست ولی امثال شما که یوزر عادی هستید چرا دفاع میکنید من نمی فهمم
    khoodet جان.

داغ نکن دوست عزیز. همون طور که خودت هم گفتی، من نه کارمند پارس‌آنلاینم نه کارمند هر شرکت اینترنتی دیگه‌ای. تو یه صنف دیگه‌ای مشغولم. در ضمن من از این شرکت‌های ISP دفاع نمی‌کنم. فقط می‌گم وقتی یه قضاوتی می‌کنیم و یه تعبیری به کار می‌بریم یه کم بیشتر درباره‌اش فکر کنیم. حداقل با اون شدت و حدت حکم صادر نکنیم.

شما می‌گی شرکت 28 میلیون می‌ده بابت اون لینک. من که قیمت قبلی ارزون‌ترش رو گفتم. اما همه هزینه‌های اجباری شرکت‌ها که این نیست. یه عامل دیگه که اگه وزنش از قیمت پهنای باند اینترنت بیشتر نباشه، کمتر هم نیست بحث انتقال پهنای باند به محل مصرفه. شرکت زیرساخت این پهنای باند رو در نقطه بخصوصی به این شرکت‌ها با این قیمت می‌فروشه. شما فرض کن این نقطه مرکز شهر تهران باشه اصلن. بالأخره از اون جا تا محل مصرف چه تو تهران و چه تو شهرهای دیگه هم باید این پهنای باند منتقل بشه. این انتقال خودش خیلی هزینه‌بره واسه شرکت‌ها.

قبلن هم این بحث تو این تاپیک یا تاپیک‌های دیگه مطرح شده. من همه جا هم گفتم اطلاعات دقیقی از این بخش هزینه‌ها ندارم. اما فکر می‌کنم به طور متوسط وقتی به محل مصرف می‌رسه هزینه تمام شده‌اش تا 70 - 80 میلیون تومن بالا می‌ره. همین پهنای باند رو شرکت‌ها تا الآن که شبانه رایگان 5 یا 6 ساعته هم در هر روز داشتن بین 90 تا 120 میلیون تومن می‌فروختن.

اصلن مبنای قیمت‌گذاری خود سازمان تنظیم هم تقریبن یه همچین قیمت‌هاییه. من اگه جای شما باشم می‌گم «شرکت‌ها جنسی رو که براشون در می‌آد 70 تا 80 میلیون تومن به ما می‌فروشن 120 میلیون تومن.»

در مورد طولانی شدن مطلب‌ها هم، چاره‌ای نیست. وقتی در حد یه 4 - 5 تا جمله می‌نویسی، همیشه برداشت و تعبیر اشتباه ازش می‌شه. منم همه جا سعی می‌کنم تا جایی که بتونم خلاصه بنویسم اما کامل هم باشه.

5. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام بچه ها جریان چیه مثل اینکه کسایی که تا 12 امشب تمدید کنن قانون 1/3 بهشون نمیخوره درسته؟

من الان 14 روز از قراردادم مونده مثلا یکساله تمدید کنم همه چیز صفر میشه سرویس 1ساله رو خطم فعال میشه؟
    داداش معلوم نیست تو این یک سال روی حرفشون بمونن ممکنه سرعتتون اونقدر بیارن پایین تا خودتون برید انصراف بدید
    به نظر من به دزد انلاین اعتماد نکنید

7. 5 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این داستان هر 1گیگ برای شرکت می افته 500تومن دقیقا از کجا آوردید؟! اگر منبع حرفتون هم بگید ممنون میشم ببینم مبنای محاسبه چیه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی جالبه من الان توی صفحه وزیر ارتباطات بودم یکی کامنت گذاشته که ظاهرا دارن شرکتهای خصوصی پهنای باند خودشونو که باید در اختیار مردم بذارند قاچاق می کنند!

چه خبره پشت پرده این شرکتهای دزد که ما بی خبرانیم....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها این داستان هر 1گیگ برای شرکت می افته 500تومن دقیقا از کجا آوردید؟! اگر منبع حرفتون هم بگید ممنون میشم ببینم مبنای محاسبه چیه
    پارسال سازمان تنظیم مقررات یه مصوبه داد که قیمت هر لینک STM-1 که معادل پهنای باند 155مگابیت در ثانیه می‌شه رو به شرکت‌های PAP به قیمت 24 میلیون تومن بفروشه. البته از آبان امسال این قیمت شد 28 میلیون تومن.

محاسبات هر گیگ 500 تومن رو هم دوستمون netstat انجام داده. اما به طور خلاصه اگه بخوام بگم. شما با این لینک 155 مگابیتی اگه 24 ساعته به صورت فول ظرفیت در یک ماه دانلود کنی از نظر تئوری می‌تونی 50 میلیون مگابایت یا حدود 49 هزار گیگابایت ترافیک دانلود ایجاد کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا اگه اون 24 میلیون تومن در ماه رو تقسیم کنی به 49 هزار گیگ هر گیگ می‌شه حدود 490 تومن. البته با قیمت جدید 28 میلیون تومنی، هر گیگ می‌شه 570 تومن.

این قیمت فقط یه قیمت تئوریه. در واقعیت خیلی با این فرق می‌کنه.
    Last edited by bilmazlar; 30-11-2014 at 12:24.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارسال سازمان تنظیم مقررات یه مصوبه داد که قیمت هر لینک STM-1 که معادل پهنای باند 155مگابیت در ثانیه می‌شه رو به شرکت‌های PAP به قیمت 24 میلیون تومن بفروشه. البته از آبان امسال این قیمت شد 28 میلیون تومن.

محاسبات هر گیگ 500 تومن رو هم دوستمون netstat انجام داده. اما به طور خلاصه اگه بخوام بگم. شما با این لینک 155 مگابیتی اگه 24 ساعته به صورت فول ظرفیت در یک ماه دانلود کنی از نظر تئوری می‌تونی 50 میلیون مگابایت یا حدود 49 گیگابایت ترافیک دانلود ایجاد کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا اگه اون 24 میلیون تومن در ماه رو تقسیم کنی به 49 هزار گیگ هر گیگ می‌شه حدود 490 تومن. البته با قیمت جدید 28 میلیون تومنی، هر گیگ می‌شه 570 تومن.

این قیمت فقط یه قیمت تئوریه. در واقعیت خیلی با این فرق می‌کنه.

آخه اون STM1 که حجمی نیست که بگیم دقیقا همین قیمت در میاد!
    این 570تومن هم سقف قیمته
    اینم بگم که شرکت پول STM1 رو داده در هر صورت حتی اگر کسی استفاده ای نکنه ازش ولین این نکته هم در نظر بگیرید که این همه حجم هایی که داره خورده میشه توسط شرکتهای مختلف و باز خرید حجم دوباره در 1دوره توسط مشترک سود شرکت هم چند برابری میکنه!
    یا مثلا طرح میزاره که اینترنت 8مگ 3ماهه با 4گیگ حجم میفروشم بهتون 42تومن! که این یه طرح سود آوره برای خود شرکت تا مشترک!
    به نظر من هم اگر این قیمت واقعی بود که نیست شاتل نمی اومد قیمت 100گیگ حجم رو بزنه 192هزار تومن...
    یا می بینیم های وب زده 40گیگ 30 هزارتومن 30 روزه!...
    پس مشخصه براشون می صرفه خوبم می صرفه....
    Last edited by dj77; 30-11-2014 at 12:35.

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

داداش من که میگم 500 تومن با سودش گفتم
    شما حساب کن هر ماهی بگو 30روز هست که میشه 720ساعت
    شما با 150 مگ تو هر دقیقه میتونی 1.08گیگ دانلودکنی که میشه تو هر ساعت 64 گیگ تقریبا میتونی دانلود کنی
    حالا 64 گیگ ضربدر 720 ساعت کن میشه 46.5 ترابایت دانلود در هر ماهی
    خوب شرکت ها از هر لینک میتونند تقریبا 46 ترا استفاده بکنند و بفروشند
    خوب 46 ترا ضربدر 3700 تومن(تعرفه هر گیگ) کن که میشه 172.5 میلیون
    خوب هر لینک میخره 28 میلیون و با این تعرفه ها متونند تا 172 میلیون بفروشند

این تازه اینترنت هست و الا اینترانت رو 4 میلیون میخرند و به 172 میلیون میتونند بفروشند
    خوب الان خود شما 28 میلیون و 4 میلیون تقسیم بر 46 ترا کن ببین هی گیگ براشون چند درمیاد
    تازه دزدیشون میفهمی

واینکه دوست عزیزمون گیر داده این تعرفه ها مصوب هست بهتر برن بینند قبل این مصوبه تعرفه شرکت ها چند بود
    صبانت هر گیگ 5 هزار تومن
    شاتل 4500
    پس مصوبه فقط قصدش ایجاد سقف بود تا شاید این شرکت ها از رو برند
    Last edited by khoodet; 30-11-2014 at 12:37.

15. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •