تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4317 از 4428 اولاول ... 33173817421742674307431343144315431643174318431943204321432743674417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,161 به 43,170 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

میشه یکی راهمنایی کنه من اعتبارم 21 آذر تمومه اگه الان یه ماهه بزنم باز شبانه رایگان میشه یا یک سوم کم میشه ازم؟ تو منطقه مخابراتی دانشگاه کدوم شرکت رو پیشنهاد میدین برم؟ غیر از خود مخابرات که افتضاحه تو این منطقه
    عزیز یه زحمتی بکش چند صفحه قبل رو مطالعه کن لطفا این سوال شما رو فکر کنم تا حالا ده باری پرسیدن
    همین صفحه قبل جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب دادن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ایشون کلا با هر کسی که با پارس آنلاین سر ناسازگاری داره گیر میده همونطور که خودش گفت در پستش.
    یکبار هم قبلا اینکارو کرد. و جالبه اونبار خودش گفت این بحث را ادامه ندیم ولی الان دوباره بحث راه انداخته.

هر عملی را عکس العملی هست .........ما از اولش هم کاری با ایشون نداشتیم خودشون انتحاری وارد بحث شدند الان هم رو آوردن به متلک... بنظرم اون زمان چقدر خوب بود که ایشون فقط فرمول میداد و بحث نمیکرد ... میترسم جنگ جهانی سوم رو ایشون راه بندازه آخر

خطاب به دیگران هم نمیشه صحبت کرد متاسفانه، ایشون به غیر از ارائه فرمول و راه انداختن بحث، وکالت هم به عهده دارند . کلا نمیشه اینجا بحث کرد، کمپین وکلای پارس آنلاین نمیگذارند..........

من دیگه حرفی ندارم. اگر بحث راه نندازن دوباره

و اینکه تا یادم نرفته من اکثرا در حرفهام مزاح میکنم ولی ایشون جدی گرفته داستانو فکر کنم. شایدم من برای ایشون چگوارایی چیزی هستم و خبر ندارم
    نه netstat ادم خوبی هست و از قدیم تو تایپک بوده هر چند مخالف نظراتش هستم ولی آدم محترمی بخلاف.....

ولی نمی فهمم چرا فکر میکنیم منطقی بودن و روشن فکر بودند به این که از شرکت های دزد دفاع کنیم
    خودشون اعلام کردند هر گیگ اینترنت براشون 500 تومن و هر گیگ اینترانت براشون 100 تومن میفته
    و اینا دارند با جند برابر قیمت خرید خودشون به مردم میفروشند ادم اگر منطقی باشه میگه این دزدی نه اینکه ازشون دفاع کنه
    شبانه رایگان مرهمی بود برای این دزدیشون که اون هم برداشتند

3. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

حسنوووو!!!واقعا خوش شانس كه چه عرض كنم ..شانسي!!!!
    ما ديروز ساعت 9 قرار تموم شد و يكماهه تمديد كرديم، بعد اطلاعيه دادند كه شبانه رايگان براي تمديدي ها برقراره!!! هيچ راه فراري نداره؟؟بنظر مياد بايد يك طرح حمايتي ديگه هم براي شبانه بگذاره وگرنه امثال من هم از پارس برند بيرون!!!منتظر طرح براي ميلاد پيامبر و ...بايد باشيم

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز اول صبح رفتم فرم تخلیه پر کردم........کارمنداشنون تازه از بیدار شده بودن.......حواسشون نبود پول تخلیه هم لزم نگرفتن
    گفت نامه اتونو میزنم مخابرات 2 تا 3 روز دیگه خطتون آزاد میشه

6. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

امروز اول صبح رفتم فرم تخلیه پر کردم........کارمنداشنون تازه از بیدار شده بودن.......حواسشون نبود پول تخلیه هم لزم نگرفتن
    گفت نامه اتونو میزنم مخابرات 2 تا 3 روز دیگه خطتون آزاد میشه
    کار خوبی کردی ببین از دوستان و فامیلاتون کی پارس انلاین داره برو ترغیبشون کن به تخلیه

در ضمن برای تخلیه هیچ پولی لازم نیست بدی اگر پول خواستن برو 195 شکایت کن

8. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

متاسفانه تو بندرعباس مخابرات پلرس شاتل و آسیاتک سرویس میدن
    من روزانه 6 تا 10 گیگ در ماه مصرف دارم و شبانه هم کلا در ماه مصرف با 12 گیگ حل میشه اما سرعت خیلی برام مهم هست
    به نظر شما کدوم سرویس دهنده مناسبم هست؟ (قیمت زیاد مهم نیست- مایه دارم
    )

10. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

متاسفانه تو بندرعباس مخابرات پلرس شاتل و آسیاتک سرویس میدن
    من روزانه 6 تا 10 گیگ در ماه مصرف دارم و شبانه هم کلا در ماه مصرف با 12 گیگ حل میشه اما سرعت خیلی برام مهم هست
    به نظر شما کدوم سرویس دهنده مناسبم هست؟ (قیمت زیاد مهم نیست- مایه دارم
    )
    بابا مایه دار
    قاعده کلی نداره باید بری از همسایه و ... بپرسی ببینی کدوم یک از شرکت ها تو منطقتتون پهنا باند خوبی دارند
    اما در کل روزانه دزد انلاین به مفت هم نمیرزه و اصلا نمیشه روش حساب کرد

12. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه netstat ادم خوبی هست و از قدیم تو تایپک بوده هر چند مخالف نظراتش هستم ولی آدم محترمی بخلاف.....

ولی نمی فهمم چرا فکر میکنیم منطقی بودن و روشن فکر بودند به این که از شرکت های دزد دفاع کنیم
    خودشون اعلام کردند هر گیگ اینترنت براشون 500 تومن و هر گیگ اینترانت براشون 100 تومن میفته
    و اینا دارند با جند برابر قیمت خرید خودشون به مردم میفروشند ادم اگر منطقی باشه میگه این دزدی نه اینکه ازشون دفاع کنه
    شبانه رایگان مرهمی بود برای این دزدیشون که اون هم برداشتند
    دوست عزیز؛ بحث دفاع از شرکت‌های دزد نیست.

همه قبول داریم که اینترنت تو ایران نسبت به نرم‌های جهانی گرونه یا به قول بعضیا خیلی گرونه. در ضمن همین اینترنت گرون هم کیفیت لازم رو نداره. این رو همین اول کار بگم که باز دوستان دو تا بحث رو با هم قاطی نکنن.

اما این که بگیم «شرکت گیگی رو که 500 تومن براش می‌افته داره می‌فروشه 3600 تومن پس دزده» به نظرم قضاوتیه که یه کمی شتاب‌زده است. مهم‌ترین دلیلش اینه که قیمت‌گذاری سرویس‌های اینترنتی (حداقل سرویس‌های ADSL که من درباره‌اش از تو خود همین اینترنت اطلاعات درآوردم)، بر اساس مصوبه‌های سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شه. پس الزاماً همه تقصیر متوجه شرکت‌ها نیست. یه بخشی از تقصیر رو هم می‌شه انداخت گردن اون سازمان.

یه دلیل دیگه هم اینه که قرار نیست شرکت‌ها سرویس‌ها رو به همون قیمتی که می‌خرن (همون قیمت معروف هر STM-1 به قیمت 24 میلیون تومن که فکر کنم netstat هم قیمت 500 رو از روی اون محاسبه کرده) بفروشن. شما هم قبول دارید که این شرکت‌ها، باید هزینه‌هاشون رو پوشش بدن و با یه سود معقولی اونو بفروشن. بقالی هم که فقط جنس رو می‌آره تو مغازه می‌فروشه روی هر 100 تومنی که می‌فروشه، 25 تومن حاشیه سود واسه خودش داره.

دلیل دیگه هم اینه که قیمت تمام شده سرویس ملاک قیمت‌گذاری شرکت‌هاست نه قیمت خام هر گیگ 500 تومن که از روی اون 24 میلیون تومن در می‌آد. تو همون مثال بقالی، جنسی که روش قیمتش خورده 100 تومن رو بقال از بنک‌دار 75 تومن می‌خره. اما قیمت تمام شده جنسی که تو مغازه داره می‌فروشه واسه‌اش بیشتر در می‌آد. این وسط کرایه وانت، اجاره مغازه، پول آب و برق و تلفن مغازه، دستمزد شاگردش و ... هم که سرشکن کنی روی اون جنس قیمتی که موقع فروش واسه بقال تموم می‌شه شاید بیشتر از 90 تومن باشه. اون وقت طرف اونو داره می‌فروشه 100 تومن. یعنی حاشیه سود واقعیش کمتر از 10 درصده. واسه شرکت‌های اینترنتی هم قضیه همینه. اون گیگی که من و شما تو خونه‌مون استفاده می‌کنیم هم یه قیمت تموم شده‌ای داره که خیلی بیشتر از 500 تومنه. تازه من به نحوه محاسبه این 500 تومن و بعدش مقایسه اون با قیمت هر گیگ 3600 تومن هم ایراد دارم، اما نمی‌خوام وارد اون بحث بشم.

به هر حال در ظاهر ممکنه که قیمت فروش شرکت‌ها به قول شما چند برابر قیمت خریدشون باشه اما این چند برابر همه‌اش که سود نیست. از محل همین فاصله قیمتیه که شرکت‌ها باید بقیه هزینه‌هاشون رو جبران کنن.

آخرش بازم می‌گم. اینترنتی که دست ما می‌رسه ارزون نیست. به نسبت درآمدی که متوسط خانوارها دارن گرونه. اما راهش این نیست که شرکت‌های ISP بیان و چیزی رو که براشون مثلن در می‌آد 100 تومن به من و شما بفروشن 50 تومن تا مشکل ما حل بشه. این وسط وظیفه دولته که به اینترنت سوبسید بده. اما ظاهر قضیه خلاف این رو نشون می‌ده. دولت (مجموعه دولت و بقیه نهادهای رسمی و غیررسمی حاکمیت منظورمه) نه تنها سوبسید جدی نمی‌ده، از خداشه که مردم اینترنت کمتر استفاده کنن.
    Last edited by bilmazlar; 30-11-2014 at 11:25.

14. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

همه قبول داریم که اینترنت تو ایران نسبت به نرم‌های جهانی گرونه یا به قول بعضیا خیلی گرونه. در ضمن همین اینترنت گرون هم کیفیت لازم رو نداره. این رو همین اول کار بگم که باز دوستان دو تا بحث رو با هم قاطی نکنن.

اما این که بگیم «شرکت گیگی رو که 500 تومن براش می‌افته داره می‌فروشه 3600 تومن پس دزده» به نظرم قضاوتیه که یه کمی شتاب‌زده است. مهم‌ترین دلیلش اینه که قیمت‌گذاری سرویس‌های اینترنتی (حداقل سرویس‌های ADSL که من درباره‌اش از تو خود همین اینترنت اطلاعات درآوردم)، بر اساس مصوبه‌های سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شه. پس الزاماً همه تقصیر متوجه شرکت‌ها نیست. یه بخشی از تقصیر رو هم می‌شه انداخت گردن اون سازمان.

یه دلیل دیگه هم اینه که قرار نیست شرکت‌ها سرویس‌ها رو به همون قیمتی که می‌خرن (همون قیمت معروف هر STM-1 به قیمت 24 میلیون تومن که فکر کنم netstat هم قیمت 500 رو از روی اون محاسبه کرده) بفروشن. شما هم قبول دارید که این شرکت‌ها، باید هزینه‌هاشون رو پوشش بدن و با یه سود معقولی اونو بفروشن. بقالی هم که فقط جنس رو می‌آره تو مغازه می‌فروشه روی هر 100 تومنی که می‌فروشه، 25 تومن حاشیه سود واسه خودش داره.

دلیل دیگه هم اینه که قیمت تمام شده سرویس ملاک قیمت‌گذاری شرکت‌هاست نه قیمت خام هر گیگ 500 تومن که از روی اون 24 میلیون تومن در می‌آد. تو همون مثال بقالی، جنسی که روش قیمتش خورده 100 تومن رو بقال از بنک‌دار 75 تومن می‌خره. اما قیمت تمام شده جنسی که تو مغازه داره می‌فروشه واسه‌اش بیشتر در می‌آد. این وسط کرایه وانت، اجاره مغازه، پول آب و برق و تلفن مغازه، دستمزد شاگردش و ... هم که سرشکن کنی روی اون جنس قیمتی که موقع فروش واسه بقال تموم می‌شه شاید بیشتر از 90 تومن باشه. اون وقت طرف اونو داره می‌فروشه 100 تومن. یعنی حاشیه سود واقعیش کمتر از 10 درصده. واسه شرکت‌های اینترنتی هم قضیه همینه. اون گیگی که من و شما تو خونه‌مون استفاده می‌کنیم هم یه قیمت تموم شده‌ای داره که خیلی بیشتر از 500 تومنه. تازه من به نحوه محاسبه این 500 تومن و بعدش مقایسه اون با قیمت هر گیگ 3600 تومن هم ایراد دارم، اما نمی‌خوام وارد اون بحث بشم.

به هر حال در ظاهر ممکنه که قیمت فروش شرکت‌ها به قول شما چند برابر قیمت خریدشون باشه اما این چند برابر همه‌اش که سود نیست. از محل همین فاصله قیمتیه که شرکت‌ها باید بقیه هزینه‌هاشون رو جبران کنن.

آخرش بازم می‌گم. اینترنتی که دست ما می‌رسه ارزون نیست. به نسبت درآمدی که متوسط خانوارها دارن گرونه. اما راهش این نیست که شرکت‌های ISP بیان و چیزی رو که براشون مثلن در می‌آد 100 تومن به من و شما بفروشن 50 تومن تا مشکل ما حل بشه. این وسط وظیفه دولته که به اینترنت سوبسید بده. اما ظاهر قضیه خلاف این رو نشون می‌ده. دولت (مجموعه دولت و بقیه نهادهای رسمی و غیررسمی حاکمیت منظورمه) نه تنها سوبسید جدی نمی‌ده، از خداشه که مردم اینترنت کمتر استفاده کنن.
    تا حالا شرکت داشتی ؟؟؟؟/ اون شرکت هزینه برندشو باید بده === هزینه اب برق گازش دوبله خونگی محاسبه میشه === کلی کارمند داره === کلی هزینه تجهیزات و نگهداریشو میده ---

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دادش اینقدر پیام ها طولانی ادم حوصله نمیکنه بخونه

اینکه دولت 9 میلیون میخره و می فروشه 28 میلیون قبول ولی دولت کار های زیرساختی رو انجام میده ولی بازم قبول دارم که داره خیلی گرون میفروشه ولی شما بفرما این شرکت ها چه غلطی میکنند که اینقدر گرون میفروشند 28 میلیون میخرند 150 میلیون میفروشند در اینترانت هم 4 میلیون میخرند همون 150 میلیون می فروشند
    شما بفرما چرا اینقدر گرون تر
    دولت فوقش داره 3 برابر سود میکنه(در عوض کارهای زیر ساختی رو انجام میده ) ولی این شرکت ها چه غلطی میکنند که تا 35 برابر گرونتر مبفروشند تو اینترانت

به خدا امثال شما رو درک کنم که چرادارید از این شرکت ها دفاع میکنید
    آخه طرف میاد دفاع میکنه خوب کارمند پارس انلاین هست ولی امثال شما که یوزر عادی هستید چرا دفاع میکنید من نمی فهمم
    Last edited by khoodet; 30-11-2014 at 11:41.

17. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •