تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4316 از 4428 اولاول ... 33163816421642664306431243134314431543164317431843194320432643664416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,151 به 43,160 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چقدر بده که ما نمی‌تونیم با هم‌دیگه دو تا کلمه بدون انگ زدن به هم، حرف بزنیم. بابا بس کنید این طرز برخورد رو.

شرکت پارس‌آنلاین دنبال سود و منافع خودشه. این که طبیعیه.

من و شمای کاربر هم دنبال منافع خودمونیم. هر کسی هم یه سری اولویت واسه خودش داره.

یکی می‌خواد دانلود زیاد بکنه با قیمت کم (مثل خودم). یکی دیگه دنبال بازیه پینگ خوب می‌خواد و سرویس پایدار. یکی دیگه هم اهل وب‌گردی و این جور چیزاست، بیشتر براش سرعت بالا مهمه نه دانلود رایگان.

حالا این وسط پارس‌آنلاین به هر دلیلی اومده یه حرکت دقیقه نودی کرده برای نگه‌داری یه تعدادی از مشتریای قبلیش؛ این دیگه این همه بحث و جدل نداره. هر کی به شرایط و اولویت‌های خودش نگاه کنه. اگه براش مناسب بود می‌مونه، اگه نبود می‌ره سراغ یه شرکت دیگه.

دلیل نداره که یکی به یکی بگه انقلابی، اون یکی به این یکی بگه سیاسی، یکی دیگه به یکی دیگه بگه جیره‌خوار و ...

البته می‌دونم که اکثر این حرفا شوخیه. اما بالأخره پشت هر حرف شوخیی هم یه درجه‌ای از جدیت وجود داره. نگین این حرفا رو به هم.
    Last edited by bilmazlar; 30-11-2014 at 09:12.

2. 7 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من هنوز 3 هفته از این سرویس جدیدم مونده. اما می‌خوام این سرویسم رو بسوزونم حداقل 6 ماهه تمدید کنم. دلایلش هم اینه:

1. مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) شلوغه. به راحتی پورت خالی گیر نمی‌آد.
    2. هر گونه جابجایی از این شرکت به یه شرکت دیگه حداقل 1 هفته تا 10 روز وقت می‌گیره. مثل دفعات قبلی.
    3. من دنبال جایی هستم که اولن، هزینه تموم شده هر گیگ دانلودم پایین باشه (با پارس‌آنلاین تا حالا زیر 100 تومن می‌افتاده برام)، در ثانی، هر دوره زمانی مشخص حجم بیشتری بتونم با همون قیمت دانلود کنم.

با این اولویت‌ها تا الآن پارس‌آنلاین خیلی خوب بوده واسم. اما به هر دلیلی این شرکت سیاست فروش رو عوض کرده و با این کارش زار و زندگی ما رو ریخته به هم. اما اصلن دلیلی نمی‌بینم که بخوام به شرکت پارس‌آنلاین اتهام بزنم. به هر حال، با این سیاست جدیدش از 10 آذر به بعد دیگه موندنم توجیهی نداشت و می‌خواستم اواخر آذر تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه. اما حالا که این گزینه تمدید رو گذاشته، فعلن می‌مونم.

حالا این تصمیم یا به نتیجه می‌رسه یا نه. ولی از الآن که نمی‌شه پیش‌بینی صد در صد کرد. ضمن این که تا 6 ماه یا 1 سال آینده هم هزارتا اتفاق دیگه ممکنه تو این مملکت بیافته.

اگه سرویسش مثل وضعیتی که تو این یک سال گذشته برام داشت باشه که چه بهتر. اما اگه سرعتش یا هر مشخصه کیفی دیگه‌اش افت شدید کنه که دیگه اون دلیل شماره 3 من رو دیگه پوشش نده، می‌رم سراغ یه شرکت دیگه.

اینا رو نمی‌گم که کسی رو ترغیب به خرید یا تمدید سرویس کنم. فقط تصمیم خودم و دلایلش رو نوشتم.

4. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حذف شود .....
    Last edited by امير موسر; 30-11-2014 at 09:14. دليل: اشتباه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چقدر بده که ما نمی‌تونیم با هم‌دیگه دو تا کلمه بدون انگ زدن به هم، حرف بزنیم. بابا بس کنید این طرز برخورد رو.

شرکت پارس‌آنلاین دنبال سود و منافع خودشه. این که طبیعیه.

من و شمای کاربر هم دنبال منافع خودمونیم. هر کسی هم یه سری اولویت واسه خودش داره.

یکی می‌خواد دانلود زیاد بکنه با قیمت کم (مثل خودم). یکی دیگه دنبال بازیه پینگ خوب می‌خواد و سرویس پایدار. یکی دیگه هم اهل وب‌گردی و این جور چیزاست، بیشتر براش سرعت بالا مهمه نه دانلود رایگان.

حالا این وسط پارس‌آنلاین به هر دلیلی اومده یه حرکت دقیقه نودی کرده برای نگه‌داری یه تعدادی از مشتریای قبلیش؛ این دیگه این همه بحث و جدل نداره. هر کی به شرایط و اولویت‌های خودش نگاه کنه. اگه براش مناسب بود می‌مونه، اگه نبود می‌ره سراغ یه شرکت دیگه.

دلیل نداره که یکی به یکی بگه انقلابی، اون یکی به این یکی بگه سیاسی، یکی دیگه به یکی دیگه بگه جیره‌خوار و ...

البته می‌دونم که اکثر این حرفا شوخیه. اما بالأخره پشت هر حرف شوخیی هم یه درجه‌ای از جدیت وجود داره. نگین این حرفا رو به هم.
    ایشون کلا با هر کسی که با پارس آنلاین سر ناسازگاری داره گیر میده همونطور که خودش گفت در پستش.
    یکبار هم قبلا اینکارو کرد. و جالبه اونبار خودش گفت این بحث را ادامه ندیم ولی الان دوباره بحث راه انداخته.

هر عملی را عکس العملی هست .........ما از اولش هم کاری با ایشون نداشتیم خودشون انتحاری وارد بحث شدند الان هم رو آوردن به متلک... بنظرم اون زمان چقدر خوب بود که ایشون فقط فرمول میداد و بحث نمیکرد ... میترسم جنگ جهانی سوم رو ایشون راه بندازه آخر

خطاب به دیگران هم نمیشه صحبت کرد متاسفانه، ایشون به غیر از ارائه فرمول و راه انداختن بحث، وکالت هم به عهده دارند . کلا نمیشه اینجا بحث کرد، کمپین وکلای پارس آنلاین نمیگذارند..........

من دیگه حرفی ندارم. اگر بحث راه نندازن دوباره

و اینکه تا یادم نرفته من اکثرا در حرفهام مزاح میکنم ولی ایشون جدی گرفته داستانو فکر کنم. شایدم من برای ایشون چگوارایی چیزی هستم و خبر ندارم
    Last edited by Alone-Star; 30-11-2014 at 09:44.

7. 2 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه یکی راهمنایی کنه من اعتبارم 21 آذر تمومه اگه الان یه ماهه بزنم باز شبانه رایگان میشه یا یک سوم کم میشه ازم؟ تو منطقه مخابراتی دانشگاه کدوم شرکت رو پیشنهاد میدین برم؟ غیر از خود مخابرات که افتضاحه تو این منطقه

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آی جالب میشه وقتی که پارس بزنه زیر قرار دادش و بگه اونایی هم که تمدید کردن و قرار بوده شبانه داشته باشن اونارو هم حجمی حساب کنه دوستان قیافه هاشون دیدن داره !
    اصلا گولشونو نخورین فسخ کنین قرار داد هاتونو اصلا اعتمادی بهشون نیست. حتی 1 درصد !

10. 4 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

آی جالب میشه وقتی که پارس بزنه زیر قرار دادش و بگه اونایی هم که تمدید کردن و قرار بوده شبانه داشته باشن اونارو هم حجمی حساب کنه دوستان قیافه هاشون دیدن داره !
    اصلا گولشونو نخورین فسخ کنین قرار داد هاتونو اصلا اعتمادی بهشون نیست. حتی 1 درصد !
    آی گفتی ....

یک چیزی که کاملا مشخص هست این هسا که افراد بسیاری تخلیه کرده اند و این به ضرر شرکت است .

شاید هم این برنامه بوده یکدفعه کلی پول به حساب شرکت واریز بشه و نیازمند پول شدید بودن به خاطر همین این برنامه رو چیدن .

12. 3 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این اقدام(منظور سیاست جدید دانلود شبانه هستش) از چند جهت جالب و قابل تامل است. اول اینکه شرکت پارس آنلاین یکی از شرکت‌های پیشرو و خوشنام در زمینه ارائه اینترنت پرسرعت است. لذا با توجه به کیفیت خدمات و اخیرا کسب مقام دوم در رتبه‌بندی برترین شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت، انتظار می‌رود در این زمینه نیز شاهد گسترش خدمات و انعطاف پذیری بیشتری در سرویس شبانه باشیم و لغو رایگان بودن سرویس شبانه دور از انتظار به نظر می‌رسید.

دوم اینکه حداقل در فرهنگ ما ایرانی‌ها رسم بر این است که هدیه داده شده به کسی را پس نگیریم و دخل و تصرفی نداشته باشیم؛ چرا که ارتقا آن جای تقدیر دارد و پس گرفتن آن جای مذمت. پس دخل و تصرف در آن چیزی که شرکت پارس آنلاین از آن به عنوان هدیه شبانه یاد کرده است، جای تعجب دارد.

سوم، در هیچ جای دنیا "افزایش رضایتمندی کاربران عزیز" با کاهش کیفیت خدمات ارائه شده، مخصوصا اگر تحت عنوان هدیه داده شده باشد، همراه نیست و اگر این شرکت واقعا به‌دنبال کسب رضایتمندی مشتریان خودش است، باید چنانچه در ارائه این سرویس بنا به سواستفاده برخی کاربران در دانلود بی‌رویه، دچار اختلال شده است، کیفیت و کمیت خدمات خود را بالا ببرد و نهایتا همانند سایر شرکت‌های مشابهمحدودیت‌هایی را برای آن‌دسته از کاربران ذکر شده لحاظ کند نه آن که کلا در جهت عکس عمل کرده و به‌شیوه سنتی ترافیک شبانه را باز پس گیرد.

چهارم، شرکت‌های ISP نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزارهای پیشرفته‌ای در جهت کنترل و رصد فعالیت‌های کاربران خود دارند و از این جهت همانطور که در بالا ذکر شد، اگر این بازپس گیری هدیه به علت اختلال حاصله در سو استفاده برخی کاربران است، منطقی آن بود که محدودیت در همان بازه صورت پذیرد و کل کاربران را شامل نشود.
    ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این اقدام(منظور سیاست جدید دانلود شبانه هستش) از چند جهت جالب و قابل تامل است. اول اینکه شرکت پارس آنلاین یکی از شرکت‌های پیشرو و خوشنام در زمینه ارائه اینترنت پرسرعت است. لذا با توجه به کیفیت خدمات و اخیرا کسب مقام دوم در رتبه‌بندی برترین شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت، انتظار می‌رود در این زمینه نیز شاهد گسترش خدمات و انعطاف پذیری بیشتری در سرویس شبانه باشیم و لغو رایگان بودن سرویس شبانه دور از انتظار به نظر می‌رسید.

دوم اینکه حداقل در فرهنگ ما ایرانی‌ها رسم بر این است که هدیه داده شده به کسی را پس نگیریم و دخل و تصرفی نداشته باشیم؛ چرا که ارتقا آن جای تقدیر دارد و پس گرفتن آن جای مذمت. پس دخل و تصرف در آن چیزی که شرکت پارس آنلاین از آن به عنوان هدیه شبانه یاد کرده است، جای تعجب دارد.

سوم، در هیچ جای دنیا "افزایش رضایتمندی کاربران عزیز" با کاهش کیفیت خدمات ارائه شده، مخصوصا اگر تحت عنوان هدیه داده شده باشد، همراه نیست و اگر این شرکت واقعا به‌دنبال کسب رضایتمندی مشتریان خودش است، باید چنانچه در ارائه این سرویس بنا به سواستفاده برخی کاربران در دانلود بی‌رویه، دچار اختلال شده است، کیفیت و کمیت خدمات خود را بالا ببرد و نهایتا همانند سایر شرکت‌های مشابهمحدودیت‌هایی را برای آن‌دسته از کاربران ذکر شده لحاظ کند نه آن که کلا در جهت عکس عمل کرده و به‌شیوه سنتی ترافیک شبانه را باز پس گیرد.

چهارم، شرکت‌های ISP نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزارهای پیشرفته‌ای در جهت کنترل و رصد فعالیت‌های کاربران خود دارند و از این جهت همانطور که در بالا ذکر شد، اگر این بازپس گیری هدیه به علت اختلال حاصله در سو استفاده برخی کاربران است، منطقی آن بود که محدودیت در همان بازه صورت پذیرد و کل کاربران را شامل نشود.
    ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی یک چیزی تو مایه های کاری که شاتل میکنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ایشون کلا با هر کسی که با پارس آنلاین سر ناسازگاری داره گیر میده همونطور که خودش گفت در پستش.
    یکبار هم قبلا اینکارو کرد. و جالبه اونبار خودش گفت این بحث را ادامه ندیم ولی الان دوباره بحث راه انداخته.

هر عملی را عکس العملی هست .........ما از اولش هم کاری با ایشون نداشتیم خودشون انتحاری وارد بحث شدند الان هم رو آوردن به متلک... بنظرم اون زمان چقدر خوب بود که ایشون فقط فرمول میداد و بحث نمیکرد ... میترسم جنگ جهانی سوم رو ایشون راه بندازه آخر

خطاب به دیگران هم نمیشه صحبت کرد متاسفانه، ایشون به غیر از ارائه فرمول و راه انداختن بحث، وکالت هم به عهده دارند . کلا نمیشه اینجا بحث کرد، کمپین وکلای پارس آنلاین نمیگذارند..........

من دیگه حرفی ندارم. اگر بحث راه نندازن دوباره

و اینکه تا یادم نرفته من اکثرا در حرفهام مزاح میکنم ولی ایشون جدی گرفته داستانو فکر کنم. شایدم من برای ایشون چگوارایی چیزی هستم و خبر ندارم
    من حرفم کلی بود و نمی‌خوام حرف و بحثم شخصی بشه. الآن هم کاری به محتوای بحثی که از دیروز اینجا درگرفته ندارم.

از همه دوستان خواهش می‌کنم که نظری دارن بدن، توجیهات و دلایلش رو هم اگه دوست داشتن توضیح بدن. بقیه هم یا موافقن یا نیستن. اگه موافقن که چه بهتر. اما اگه مخالفن اونا هم نظر و دلایل خودشون رو بگن.

به هر حال هم ایشون، هم شما و هم هر کس دیگه‌ای، حتی اگه از پارس‌آنلاین هم سرویس نداشته باشه می‌تونه اینجا نظرش رو بگه. قرار نیست کسی کسیو محدود کنه از اظهار نظرش جلوگیری کنه.

این گل رو هم من به همه عزیزان تقدیم می‌کنم:

17. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •