ببین امکان ارائه با پورت خالی فرق میکنه. اگر امکان ارائه نداشتند یعنی هنوز تجهیزات کافی برای اون سرویس هارو تو مرکزتون نصب کردند و حالا این کار انجام شده.
اما شما گفتید که تو لیست انتظار بودید. خب این یعنی اینکه پورت ها همه پر بوده و الان که یکی خالی شده، اولویت به شما رسیده و شما اگه سرویس نگیرید، اولویت به نفر بعدی تو لیست انتظار میرسه و همین طوری پیش میره تا اون یه پورت هم پر بشه.
اگر مطمئنی که حالت اول هست، سریع اشتراک بگیر اما اگر مطمئن نیستی و احتمال میدی که حالت دوم باشه، به نظر من اصلا اشتراک نگیر.
بازم میگم برای اینکه مطمئن بشی حتما یه سر به مرکز مخابراتیت بزن.
------------------------
نه، نمیتونی به شکل آنلاین، تغییر سرویس بدی. یکی از بدی های شاتل متاسفانه همین هست.
برای تغییر سرویس باید یه فرم تعهدنامه (مخصوص سرویس های 4 تا 8 مگ) + درخواست کتبی خودت رو براشون بفرستی تا برات تغییر بدند که معمولا بین 24 تا 72 ساعت طول میکشه.
-----------------------
وضعیت من فرق میکنه عزیز و اگر تست هم بگیرم، نمیتونه ملاکی برای شما باشه چون سرویس من 4 مگ هست اما به دلیل اینکه مرکزم خالی هست، روی 9 مگ بسته شده که با توجه به نویز خطم بین 6 تا 9 مگ نوسان داره
سرور داخلی در امضام هست و سرور خارجی هم تقریبا همون هست. در شب هم که صحبتش رو نکن چون سرور خارجی که 3 ماه هست محدودم و سرور داخلی هم متاسفانه چند شبی میشه محدود شدم.