تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4314 از 4751 اولاول ... 33143814421442644304431043114312431343144315431643174318432443644414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,131 به 43,140 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

با این وضع شاتل فقط میشه از سایتهایی که سرورهاشون در داخل هست دانلود کرد

دوستان در ضمینه دانلود فیلم یک منبع خوب میشناسید که سرورش در داخل باشه
    ما که چند وقته فیلم ندیدیم
    سایت داخلی انیمیشن میذارن بیشتر
    رفتم سراغ انیمیشن

داره خودمونی میشه farhad_sadeghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

داداش لینک انیمیشناتم به ما بده.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستانی که تهرانن ترجیحا مرکز سعادتمند اوضاع شاتل محدود 6-8 مگ چطوریه الان؟ تک لینگ اسپید تست و دانلود روزانه و شبانه و پینگ؟؟؟؟
    در ضمن زنگ زدن گفتن تو مرکزتون پورت خالی شده 4500 هزینه پیک میشه و........ مگه اینترنتی نیست؟ از یه طرف اینترنتی تخفیف داره از طرف دیگه پیک میفرستن پول میگیرن؟؟!!!!
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

هر کی انیمیشن با کیفیت میخواد یا چند تا فیلم مثل هوگو یا مستند میخواد بره سایت
    پی سی دانلود

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

اگه پیک بیاد دم درتون پول پیک رو هم میگیرن
    2 سال پیش از من 2 تومن گرفتند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگه پیک بیاد دم درتون پول پیک رو هم میگیرن
    2 سال پیش از من 2 تومن گرفتند
    من میگم پیک نمی خوام میگه نه من باید یک قرارداد با شما داشته باشم میگم همه جا تو سایت انجام میدن. خلاصه الان موندم چیکار کنم 1 ماه صبر کردم تا پورت خالی بشه تا پس فردا هم وقت داده وگرنه دوباره میرم تو لیست انتظار. بعدشم 6 یا 8 هردو محاسبه میکنه میگه 59 هزار نمیدونم پول نصب و چرا میگیره از الان داره میچاپه که!
    دوستان این و لطفا جواب بدین:

دوستانی که تهرانن ترجیحا مرکز سعادتمند اوضاع شاتل محدود 6-8 مگ چطوریه الان؟ تک لینگ اسپید تست و دانلود روزانه و شبانه و پینگ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوستانی که رنج ip شون با 94 شروع میشه ممنون میشم یه trace از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بگیرید....
    4.2.2.4
    Minimum 273 Maximum 276 Average 274
    8.8.8.8
    Minimum 193 Maximum 197 Average 194

8. این کاربر از reza_meybod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    در ضمن زنگ زدن گفتن تو مرکزتون پورت خالی شده 4500 هزینه پیک میشه و........ مگه اینترنتی نیست؟ از یه طرف اینترنتی تخفیف داره از طرف دیگه پیک میفرستن پول میگیرن؟؟!!!!
    ممنون.
    سلام
    دوست عزیز من مرکز عاطف هستم و الان مرکز ما تقریبا نیمه خالی هست در نتیجه کیفیت نت شاتل بشکل محسوسی در روز بالاست.
    اما شما که مرکزتون پر هست، اصلا توصیه نمی کنم که اشتراک بگیرید چون سرعت خوبی نصیبتون نمیشه. یکی از دوستانم در مرکز دیگه، همین وضعیت رو داشت و وقتی گرفت، دو روزه پشیمون شد و قراردادش رو فسخ کرد و و پولش هم بر باد رفت!
    الان تو مرکز ما، پارس آنلاین تکمیل هست و فکر کنم یک یا دو یوزر دیگه میتونه تو این مرکز بگیره که 100 درصد اون یک یا دو نفر، کیفیت خوب نصیبشون نمیشه چون ترافیک مرکز بالاست. من خودم میخواستم پارس آنلاین برم و خطم روی 9 مگ بسته بشه و پول کمتری نسبت به شاتل پرداخت کنم اما چون مرکز تقریبا پر بود، فعلا پشیمون شدم.
    به نظر من شما برو مرکز مخابراتی و آمار شرکت هارو بگیر و ببین کدوم شرکت ظرفیتش از همه خالی تر هست. از اون اشتراک بگیر.

10. این کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من مرکز عاطف هستم و الان مرکز ما تقریبا نیمه خالی هست در نتیجه کیفیت نت شاتل بشکل محسوسی در روز بالاست.
    اما شما که مرکزتون پر هست، اصلا توصیه نمی کنم که اشتراک بگیرید چون سرعت خوبی نصیبتون نمیشه. یکی از دوستانم در مرکز دیگه، همین وضعیت رو داشت و وقتی گرفت، دو روزه پشیمون شد و قراردادش رو فسخ کرد و و پولش هم بر باد رفت!
    الان تو مرکز ما، پارس آنلاین تکمیل هست و فکر کنم یک یا دو یوزر دیگه میتونه تو این مرکز بگیره که 100 درصد اون یک یا دو نفر، کیفیت خوب نصیبشون نمیشه چون ترافیک مرکز بالاست. من خودم میخواستم پارس آنلاین برم و خطم روی 9 مگ بسته بشه و پول کمتری نسبت به شاتل پرداخت کنم اما چون مرکز تقریبا پر بود، فعلا پشیمون شدم.
    به نظر من شما برو مرکز مخابراتی و آمار شرکت هارو بگیر و ببین کدوم شرکت ظرفیتش از همه خالی تر هست. از اون اشتراک بگیر.
    ممنون از پاسخ و لطفت
    راستش چندبار از شاتل پرسیدم میگفت پورت خالی نه امکان ارایه نداریم. نمیدونم حالا تجهیزات قبلا نداشتن برای 6-8 مگ یا اینکه پر بوده و الان خالی شده خودشون که میگن امکان ارایه نداشتیم و الان میسر شده!
    یک سوال دیگه اینکه میشه انلاین وسط سرویس از 6 به 8 تغییر داد؟
    واگر ممکنه از تک کانکشن خارجی و داخلب با idm و اسپید تست و پینگ 8.8.8.8 قرار بدید
    ممنون.
    Last edited by amirbrad; 16-12-2013 at 17:15.

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

من میگم پیک نمی خوام میگه نه من باید یک قرارداد با شما داشته باشم میگم همه جا تو سایت انجام میدن. خلاصه الان موندم چیکار کنم 1 ماه صبر کردم تا پورت خالی بشه تا پس فردا هم وقت داده وگرنه دوباره میرم تو لیست انتظار. بعدشم 6 یا 8 هردو محاسبه میکنه میگه 59 هزار نمیدونم پول نصب و چرا میگیره از الان داره میچاپه که!
    دوستان این و لطفا جواب بدین:

خوب تا قرداد رو امضا نکنی که نمیشه
    به من گفتند یا خودت بیا نمایندگی شاتل یا اگه نمتونید پیک بفرستیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 98 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 98 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •