تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4310 از 4428 اولاول ... 33103810421042604300430643074308430943104311431243134314432043604410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,091 به 43,100 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

یعنی هیچ کسی اینجا 256 و 512 توی تهران نداره بگه سرعتش شبا چقدره؟

البته نسبت به میزانی که خطتتون کشش داره. مثلاً مودمتون تا 1 مگ هم نمیکشه، خوب مسلماً سرعتتون به 100 ک هم نمیرسه!

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

هر کی قرار بوده تخلیه کنه تا الان کرده ؛ پارس آنلاین هم همینو میخواست . روز آخر هم این خبر شارژ تا قبل از 10 آذر شبانه رایگان داره اضافه کرد تا یه حالی به کسایی داده باشه که هنوز تخلیه نکردن. حالا من نمیفهمم چرا بعضیا که خودشون به هر دلیلی تخلیه کردن و رفتن حالا که این طرح اعلام شده پشیمون شدن میخوان بقیه کاربراها رو از تمدید منصرف کنن . آقاجان شما تخلیه کردی خوش به حالت بذار بقیه هم خودشون تصمیم بگیرن .
    این هم یک دلیل دیگه مبنی بر اینکه پارس انلاین از تخلیه کاربرا ترسیده

شما همونی نبودی که میگفتی همه برید تخلیه باز هم باید برم از آرشیو پستات حرف هات در بیارم آخه چند بار تناقض گویی هات رو ثابت کنم
    میدونم الان سریع این پست گزارش میدی مثل دفعه های قبلی

داداش تازه اول کار منتظر تخلیه بالاتر از 10 در صد کاربرا باشید بعد به ریس پارس آنلاین فتاح بشینه تنهایی کلا پهنا باند استفاده بکننه

3. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

512 10 گیگ با تمدید یک ماهه = 371 تومن
    512 10 گیگ با تمدید یک ساله = 334 تومن
    512 2 گیگ با 100 گیگ حجم = 340 تومن که 4 گیگ هم ترافیک بیشتر داره!!!!
    Last edited by netstat; 29-11-2014 at 23:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من هر ماه سرویس 512 ده گیگ میگرفتم 32-33 تومن می افتاد.
    یه سالش میکنه به عبارتی حدود 380 تومن + 120 گیگ حجم.

الان اگه 512 دو گیگ یه ساله بگیرم میشه حدود 100 تومن + 24 گیگ حجم
    100 گیگ حجم که بخرم میشه 192 تومن
    که روی هم سرویس 512 یه ساله میشه 292 تومن + 124 گیگ حجم

با این محاسبات من ضرر که نمیکنم هیچ، 88 تومن + 4 گیگ هم سود میکنم
    (که میرم باهاش تو بورس سرمایه گذاری میکنم پولدار میشم )

محاسباتم درسته آیا
    خوب داداش گلم شما داری پول یک سال رو پیش پیش میدی این رو هم در نظر بگیر
    ضمنا معلوم نیست تو این یک سال چه بلاهایی سرتون بیارن دستتون هم به جایی بند نیست

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کجایی عزیز من؟ ما داریم میگیم سرویس کم حجم بگیرید که ارزون بیفته بعد اگه خوب بود گیگ بخرید.... قیمتش یکساله حدود 100 تومن میشه با 24 گیگ ترافیک... حالا شما 190 میدی 100 گیگ دیگه هم ترافیک میخری میشه ماهی 10 گیگ ترافیک قیمت ماهی 24 تومن شبانه ی رایگان داره سرعتشم 16 مگه.... حالا این چیش بده؟
    من سر جام نشستیم همینجام اتفاقا.
    خوب,اول جمله ت گفتی سرویس کم حجم
    همه تخلیه و بحث ها سر همین حجم هست ولی نه حجم پایین که اگر بود همه می موندن دیگه! مشکلی نبود که!
    بعد شما که میگی 16مگ اوضاع خطوط مسی رو نمی دونی طرف خطش 8بکشه هنر کرده 16ببندن براش؟! اون جنبه تبلیغاتی داره....
    درمورد آخر جمله هم که میگی 16مگ آیا سرعت شبانه هم 16نمی گیم اصلا 8مگ هست؟!!!
    من به شخصه درباره این ساعات رایگان(سرعت سرویس) خوش بین نیستم اصلا چون پارس آنلاین رو دیدم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این هم یک دلیل دیگه مبنی بر اینکه پارس انلاین از تخلیه کاربرا ترسیده

شما همونی نبودی که میگفتی همه برید تخلیه باز هم باید برم از آرشیو پستات حرف هات در بیارم آخه چند بار تناقض گویی هات رو ثابت کنم
    میدونم الان سریع این پست گزارش میدی مثل دفعه های قبلی

داداش تازه اول کار منتظر تخلیه بالاتر از 10 در صد کاربرا باشید بعد به ریس پارس آنلاین فتاح بشینه تنهایی کلا پهنا باند استفاده بکننه
    جون هر کی دوست دارید جواب این بابا رو ندید بذارید واسه خودش پست بده خوش باشه با خودش

8. 3 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بازم این بحث دلواپس اومد وسط.... شما مثل اینکه به تماشای فیلم سینمایی علاقه داری! ما داداش حوصله این چیزا رو نداریم! شما یه چند وقتی با این چیزا حودتو سرگرم کن... بعد برو بگو این یکی زنده باد اون یکی پاینده باد... نمیدونم مچکریم و از این حرفا.... به ما چی کار داری؟

درسته! ولی این چیزی نبوده که من و شما ایجادش کرده باشیم! حالا هم اگه 4 تا کاربر این فروم برن تمدید کنن اتفاق خاصی نمیفته... ولی شما دارید از کاربرها به عنوان ابزاری برای خالی کردن عقده هاتون استفاده می کنید.... این درست نیستش.... بذارید هر کاربری بر مبنای شرایط خودش تصمیم گیری کنه... به کسی هم برچسب نزنید خواهشا....
    نمی دونم شما اصراری داری نا امیدی ایجاد کنید و بگی اعتراض شما هیچ فایده ای نداره
    netstat عزیز منم میدونم اینجا چقدر بازدید کننده داره ولی باید قبول کنی اکثرا آدم حرفه ای میان اینجا و نبض بازار اینترنت هم دست همین حرفه ای ها هست
    یعنی مثلا خود من به 10 نفر پیشنهاد میدم کجا برند یعنی 10 نفر در اختیار من هستند و همچنین خیلی دیگه از کاربرا اینجا
    پس اگه اینجا جو اعتراض داشته باشه یقین بدون روی شرکت دزد انلاین تاثیر میزره

10. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خوب داداش گلم شما داری پول یک سال رو پیش پیش میدی این رو هم در نظر بگیر
    ضمنا معلوم نیست تو این یک سال چه بلاهایی سرتون بیارن دستتون هم به جایی بند نیست
    بابا این بنده خدا داره همینو میگه که 100 گیگو بعدا اگه دید شرایط خوبه بگیره... ولی اگه شرایط خراب بود کمتر ضرر میکنه...
    Last edited by netstat; 30-11-2014 at 00:07.

12. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جون هر کی دوست دارید جواب این بابا رو ندید بذارید واسه خودش پست بده خوش باشه با خودش
    منم گفتم چند روز جوابش ندم و ندادم ولی دیدم داره دور بر میداره فکر میکنه هر حرفی میتونه بزنه

14. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا شما سرویس معرفی کردید ok من هم یه پیشنهاد دارم:
    سرویس 8مگ 1ساله با 22گیگ ترافیک با هزینه سالیانه 245هزارتومن و هزینه ماهیانه 24هزارتومن و دانلود شبانه ماهی 200تا350گیگ (بسته به استفاده کاربر) +یک بسته 20گیگی 56 تومن ( ماهی 25 جمع)
    این بهتره یا اینترنتی شرکتی که معلوم نیست فردا باشه نباشه سرعتش کم بشه نشه...

در این پیشنهاد هم بنا بر صرفه اقتصادی برای کاربر گذاشته شده وگرنه ماهی 25هزارتومن 2تا قوطی شیرخشک هم نمیدن....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •