سلام بچه ها کسی از Evil 5 خبر نداره؟فعلا که برای کنسول PC هست میخواستم ببینم کسی نمیدونه آیا واسه PS2 هم منتشر میشه یا نه؟
سلام بچه ها کسی از Evil 5 خبر نداره؟فعلا که برای کنسول PC هست میخواستم ببینم کسی نمیدونه آیا واسه PS2 هم منتشر میشه یا نه؟
متاسفانه برای PS2 منتشر نمیشه .
تازه باید دعا کنیم evil6 برای کامپیوتر بیاد!!عرضه اش برای Nintendo 3DS قطعیه در کنار اکران فیلم سینمایی !!!
خیلی بدهمن حوصله بازی با Pc ندارم
مارو باش هر هفته داریم میریم سی دی فروشی که واسمون بیاره
![]()
سلام
بعد از مدت ها میخوام اویل بازی کنم اون پچ گرافیک رو که نصب میکنم dont send میده کسی میدونه مشکل چیه
ورژت اویلم Biahazarde
پچی که داری چند مگ هست؟
تا اونجایی که من میدونم یه پچ فکر میکنم 80 مگی داره که فقط ماله ورژن اروپایی هست. در نتیجه اسم بازیت بازی Resident Evil باشه نه Biohazard
سلام
می خواستم بدونم کسی فایل Game.exe نسخه اروپایی رو می تونه بارم یه جایی اپلود کنه؟باور کنین اینترنت رو زیر و رو کردم ولی نتونستم پیداش کنم باور کنین خیلی واجبه برای یکی دیگه میخوامش و البته می دونم تاپیک هم قدیمی هست ولی خیلی خیلی عذر می خوام باور کنین خیلی بهش احتیاج دارم![]()
دو صفحه اخیر رو مرور بکنی راهنمایی کردم که باید چی کار کنی.
Resident Evil 4 v1.1.0 European Patch
Resident Evil 4 v1.1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Squall Leonhart; 26-02-2011 at 19:56.
سلام.بازی ترسناکیه و من تا آخرش رفتماما اگر مانجینی ها نبودند و به جای آنها زامبیها بودن باحال تر بود.
![]()
سلام
من 4کر خوای همی اعضای سایت هستم این بازی اویل4کسی برای دانلود کذاشته (سیو بازیشو 2-3ساله دارم میخوام تجدید خاطره کنم
![]()
من باز شماره ی 2 و 4 خیلی حال کردم.
داستان و هیجان و بازی گردانی خیلی توپی داشت.فکر کنم 4 بار تمومش کردم.
یه File هم گرفتم که می شد از موش در کنار صفحه کلید استفاده کرد و حالت آزاد بهش داد. لذت بازی کردن رو افزایش می ده.
به این شماره نمره ی 9.5 از 10 دادم.
فقط موسیقی متن مثل شماره ی 2 نبود و ضعیف بود.
Last edited by آریا ایرانی; 26-05-2011 at 15:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)