سلام به همه.....بالاخره اومدم...
اتفاقا براي منم همينطوري بودش...ولي از وقتي كه زندگي آپارتماني رو نصب كردم ديگه اين مشكل نبود....
در ضمن روي ويستا هم اين مشكل رو نداشتم.
سوال:چرا تو كل شهر فقط جادوگر بد هستش و خوبش نيس؟؟؟؟
پيروزوسربلندباشيد....
باتشكر...
امير
نه درست نیست من یکی پیدا کردم اگر به ست های قبلی نگاه کنی توضیحاتی در مورد جادوگر و مکان دادم
در ضمن جادوگر های بد معمولا شبا می آید
توضیحاتی در مورد انواع جادوهایی که سیمزتون می تونه با پر کردن تمام 10 مرحله ( مثلا همون مراحلی که cooking پر می شود این جادوگری هم دارد )
کلا 3 نوع جادوگری داریم ( از نظر کیفی : خوب و شیطانی و ... ) که من همش را یکجا توضیح می دهم البته بعضی جادوها را شما می توانید فقط بر روی سیمز خودتون انجام بدهید و نوع دیگر سیمز به غیر از خود و یک عده جادوگری ها هم است که هم بر روی خودتون می تونید انجام بدهید و هم سیمز دیگر
.................................................. ...............................
جادوهایی که فقط بر روی سیمز خودتون کار می کنه :
tempus interruptus : نگه داشتن زمان برای مدتی ( همه چی بی حرکت می مونه ولی شما هر کاری می تونید انجام بدهید
appello cattus amicus : ایجاد کردن گربه جادویی
apello simae :احضار کردن یک فرد و آوردن یک سیمز از مکانی دیگر به نزد خود
cleanius corpus : افزایش درجه حمام و یکمی هم دیگر mood ها
creatum nutrimens :غذا به وجود آوردن بدون اینکه غذا بپزید یعنی خود به خود غذا درست می شود
.................................................. .....................................
جادوهایی که فقط بر روی سیمز به جز خود می تونید انجام بدهید :
heavus ho : بیمار کردن و حالت تهوع برای سیمزی که دوستش نداری
( از گروه جادوهای شیطانی و بد )
expello simae : محو کردن یک فرد که دوست ندارید نزدتان باشد و طرف را به یک جای دیگر می فرستید .gif)
maggus mutatio : این خیلی جالبه و شما دیگر برای جادوگر کردن سیمز هایتون دیگر تلاش نمی کنید به زدن این جادوگری طرفی که انتخاب کرید و این جادو را بر سرش انجام می دهید اتوماتیک وار جادوگر می شود
.................................................. ....................................
جادوهایی که مشترک در بین سیمز خود و سیمز های دیگر است یعنی می تونید هم بر روی خود و هم بر روی افراد دیگر انجام بدید :
mellifera attackum : ریختن زنبور های نیش زن بر سر فردی که دوستش ندارید البته بر سر خودتونم می تونید بریزید که توصیه نمی شود .gif)
corpus fleshicus : این جادورو وقتی برروی کسی یا خودتون اجرا کنید هیکل را چاق میکنه
spiritus poultria : از این یکی که خیلی حال کردم با زدن این جادوگری سیمز ادای مرغ را در می آورد و صدای مرغ در می آورد
benemoodus simae : کمی mood هاتون ( مثلا گرسنگی ) را افزایش می دهد
.................................................. .....................................
امیدوارم توضیحات به دردتون خورده باشه در ضمن شنبه می روم مسافرت 10 روز بعد انشاالله می بینمتون البته در انجمن
.gif)
عجب سرور شلوغی!کسی آیپی این سرور رو نداره؟؟اگه پیدا کردین به ما هم بدین!
راستی تو این سایت هم میتونین سرور ها رو سرچ کنین:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید