تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 522 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اره عزیز ببین مموری هم موقع خرید با مشکل روبرو بود یارو 4/5 تا مموری عوض کرد بار اول که مموری رو تو تلفن گذاشت تلفنو داد به من منم رفتم که مموری رو امتحان کنم وقتی در فایل منیجر روی قسمت حافظه مموری رفتم اول یک پیغام مبنی بر فرمت داد اوکی کردم کد خاست منم کده چهار صفرو دادم و بعد پیغامی مبنی بر درست فرمت نشدن داد و اصلا مموری کار نمی کرد و دوباره یک مموری دیگه گذاشتیم اون دیگه پیغام فرمت نداد ولی اصلا تلفن نشناخته بودش و همینطوری تا اخرین مموری که گذاشت تلفن اونو شناخت و هیچ پیغامی مبنی بر فرمت هم نداد و منم دیروز داخلش کلی برنامه ریختم و کارم می کنه و از داخل خود تلفن شناخته میشه وفضایه خالیشو میگه ولی این کدی که شما دادی و من به تلفن دادم در قسمت اطلاعات نرم افزارش در مورد مموری اصلا نوشته هیچ چیزی نیست ولی مموری تو گوشی کار می کنه و سوال دومم اینه بعد از دادن این کد باید چطوری خارج شیم از این حالت گوشی
    آهان بله درسته اين كد ستاره چپ نست گوشي هست نه تست مموري خوب حالا كه مموريت درسته چيو مي خواي بدوني ؟
    وقتي كار مي كنه يعني درسته ديگه مموري M2 هست و خوبم كار مي كنه برات.
    در ضمن مموري كه اطلاعات فني نداره مموري يه حافظه اس همين يا درست كار ميكنه يا ميسوزه و كار نمي كنه زياد باهاش ور نرو

راستی بچه ها سونی اریکسونها که ویروسی نمی شن نه و درسته که میگن ک 800 در دو رنگ مشکی و قهوه ای است در صورتی که از من نقره ای هستش مزاحمه همیشگی
    K800 ها در 3 رنگ موجود هستند: مشكي ساده , قهوه اي مسي , طوسي نقره اي

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من ابتدا ماين رو دانلود کر د م ولي اف اس يادم رفت ماين ر و تو قسمت فايلز اد کردم گوشيم به کا810 تبديل شد ولي ديگه نميشه توش درايو صدا و پچ ريخت من هم با باکس وهم بدون باکس فلشش کردم ولي درست نشد لطفا ر اهنمايي کنيد
    اگه میشه فایل ریست فریمو ر R8ba024 رو بذارید

4. این کاربر از Mostafa E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من ابتدا ماين رو دانلود کر د م ولي اف اس يادم رفت ماين ر و تو قسمت فايلز اد کردم گوشيم به کا810 تبديل شد ولي ديگه نميشه توش درايو صدا و پچ ريخت من هم با باکس وهم بدون باکس فلشش کردم ولي درست نشد لطفا ر اهنمايي کنيد
    اگه میشه فایل ریست فریمو ر R8ba024 رو بذارید
    شما بايد درخواستتون رو تو يكي از اين كلوپ ها مطرح كنيد:

كلوپ پچ

يا

تبديل K800 به K810
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Spaniuly; 10-09-2008 at 10:59.

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با تشکر می خام بدونم که گوشیهاس سونی اریکسون هم ویروسی میشن یانه و موقعی که کد تست رو برای تست گوشی موفع خرید می دیم برای خارج شدن از این خالت دوباره باید کد خاصی بدیم به گوشی و یا نه هومن دکذمه بک رو بزنیمو و خارج شیم با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام..............آیا میشه الان گوشی اصل کا 800 گیر آورد؟آیا درسته که میگند این تقلبیهاش خیلی امواج بیشتر داره تا اصلش؟ممنونم

8. این کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام..............آیا میشه الان گوشی اصل کا 800 گیر آورد؟آیا درسته که میگند این تقلبیهاش خیلی امواج بیشتر داره تا اصلش؟ممنونم
    نه الان گوشي هاي K800 موجود در بازار ايران اكثرا Winner هستند كه محصول چين هستند و كافيه روشون باطري اصل بندازي. به اين ميگن اصل وقتي هم باطريش رو عوض ميكنه فروشنده اسمش رو ميذاره تقلبي

با تشکر می خام بدونم که گوشیهاس سونی اریکسون هم ویروسی میشن یانه و موقعی که کد تست رو برای تست گوشی موفع خرید می دیم برای خارج شدن از این خالت دوباره باید کد خاصی بدیم به گوشی و یا نه هومن دکذمه بک رو بزنیمو و خارج شیم با تشکر

نه فايل هايي كه به عنوان برنامه كاربردي ميشناسن گوشيهاي سوني اريكسون فقط جاوا هستند و با جاوا نميشه يك پك ويروسي ساخت. و اگر يك فايل ويروس روي گوشيتون باشه مثل يك فايل ناشناخته و بي اثر مي مونه و اگه خواستيد فقط Delete ميكنيد
    خلاصه اش اين ميشه كه ويروسي شدن مفهومي براي گوشي هاي جاوا سوني اريكسون نداره

براي بازگشت دكمه Back رو ميزني اين پرسيدن نداره
    Last edited by Spaniuly; 11-09-2008 at 18:26.

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دمت گرم من اون روز راجع به باتری گوشیم گفتم که وقتی خریدم تو حالت روشن 5/6 ساعتی زدم به شارژ و از صبحش دیدم که گوشی خیلی شارژ کم می کنه که فرمودن باتریتو خراب کردی و باید تو خاموشی 12 ساعت به شارژ می زدی حالا که گذشته بماند که گوشی من سریع شارژش تموم میشه یک مشکل دیگه اینه که وقتی به شارژ می زنم خیلی گرم میشه میگم این داغ شدن بیش از حد طبیعیه و اگه نیست میتونه این گرم شدن به گوشی صدمه بزنه ئروئ

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دمت گرم من اون روز راجع به باتری گوشیم گفتم که وقتی خریدم تو حالت روشن 5/6 ساعتی زدم به شارژ و از صبحش دیدم که گوشی خیلی شارژ کم می کنه که فرمودن باتریتو خراب کردی و باید تو خاموشی 12 ساعت به شارژ می زدی حالا که گذشته بماند که گوشی من سریع شارژش تموم میشه یک مشکل دیگه اینه که وقتی به شارژ می زنم خیلی گرم میشه میگم این داغ شدن بیش از حد طبیعیه و اگه نیست میتونه این گرم شدن به گوشی صدمه بزنه ئروئ
    گرم شدنش طبيعي هست البته باطري ناسالم بيش از اندازه داغ ميكنه ولي اينو مطمئن باش صدمه اي به گوشي نميزنه چون در واقع گوشي گرم ميشه داغ نميشه (دست رو نميسوزونه) پس به گوشي آسيب نميرسه

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ghiyamat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها من یه N73 موزیکال دست دوم در حد آک خریدم 6ماه پیش اما مشکل شارژ داره و میخوام ردش کنم به جاش یه k800 بخرم. اما شنیدم k800 جدیدی ها زود شارژ خالی میکنن! ظاهرا مشتری ها راضی نبودن.

قضیه چیه؟ واقعا اینطوره؟ مثلا در حالت معمول چقدر نگه میدارن؟ قیمت فعلی این گوشی هم اگه میشه بگید!

راستی من خیلی روی دوربین و نگه داشتن شارژ حساس هستم. گوشی های سونی هم ترجیح میدم. قیمت هم جوری باشه که این N73 رو که میفروشنم بتونم با پولش اونو بخرم. اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید :*

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها من یه N73 موزیکال دست دوم در حد آک خریدم 6ماه پیش اما مشکل شارژ داره و میخوام ردش کنم به جاش یه k800 بخرم. اما شنیدم k800 جدیدی ها زود شارژ خالی میکنن! ظاهرا مشتری ها راضی نبودن.

قضیه چیه؟ واقعا اینطوره؟ مثلا در حالت معمول چقدر نگه میدارن؟ قیمت فعلی این گوشی هم اگه میشه بگید!

راستی من خیلی روی دوربین و نگه داشتن شارژ حساس هستم. گوشی های سونی هم ترجیح میدم. قیمت هم جوری باشه که این N73 رو که میفروشنم بتونم با پولش اونو بخرم. اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید :*
    مشكل باطري توي K800 به خاطر تقلبي بودنشه
    قبلا هم گفتم اگه قصد خريد K800 داريد باطري رو موقع خريد گوشي از فروشنده نگيريد و بهش بگيد بطري رو برداره و پولش رو كسر كنه بعد خودتون بريد از يه جاي ديگه با ضمانت باز پس گيري باطري اصل بخريد نحوه شارژ:
    12 ساعت تو حالت خاموش ميذاريد شارژ. نه كمتر نه بيشتر حالا نيم ساعت اين ور اونور هم شد مهم نيست.

در اين حالت گوشي شما قادر توي 24 ساعت وقتي باهاش ور نريد و موزيك اينا گوش نديد بهش فقط استفاده معمولي(مكالمه) بكنيد فقط 8 الي 10 درصد از شارژ مي ره و اگه توي استندباي باشه تو 24 ساعت فقط 7 درصد مصرف مي كنه اگه نه زنگ بخوره و نه مكالمه بشه كه اين براي K800 كه مجهز به آي سي هايي هست كه شارژ رو تكميل مي نوشه واقعا عاليه.

16. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •