جديدا mym خوب بازي نميكنه ! قبلا يادمه همش sk رو ميزد ..
جديدا mym خوب بازي نميكنه ! قبلا يادمه همش sk رو ميزد ..
آقایون اولین سیخ dota را زدم تا چند وقت دیگه upload میکنم
به به بابا مشتاق دیدار کجایی اقا؟؟؟؟؟؟؟
نمیای اینورا؟
سلام
معمولا مپهای 9 دار اینجورین مثل 6.49
اقایون سلام ... من تازه عضو انجمن شدم ... یعنی همین امشب فهمیدم 1 همچین انجمنی هست که فقط از dotaمیگن و واسه همین سریع عضو شدم ... من 3 ساله dotaبازی میکنم ... بازیم بد نیس ... و عضو هیچ کلن یا گیم نتی هم نبوده و نیستم ... یعنی خودم نخواستم ... به هر حال خیلی خوشحالم یه جا بیدا کردم که همه dota باز ها هستندر اولین سوال میخوام بدونم چرا کسی از traxex یا drow ranger چیزی نمیگه ... به نظر من یکی از بهترین هرو ها واسه تیمی 5 به 5 هستش نظر شما چیه خصوصیات traxex : 1.تیمی بودن 2.attacker بودن (یعنی attack speed بالا ) 3.ms بالا ( با 1 boot و 1 سنگ و یاشا ms اون به 410 میرسه ) لطفا نظرتون رو راجب به traxex بگین ممنوووووووووووووووون
چون sk هم چيزي از MYM كم نداره(كم بازيكن خوب نداره SK)
بعدش هم اگر دقت كني همشون دارن تيريپاي جديد رو ميرنپس يذره طول ميكشه تا اين تيريپا جا بيوفته براشون
اگه نظر من رو بخای ضعیفترین هیروی dota هستش تو مپ 6.52نوشته شده توسط hossein el ninio0o [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نظر شخصی منه و با خیلی از بچه ها سر همین موضوع بحث داریم
چون:
agility این هیرو خیلی کم شده 1.9+22
درسته لول 6 اون 10 تا agility میده ولی لول شیشههههههه و این لول رو با لول 6 خیلی از هیرو های دیگه که مقایسه میکنی واقعا میبینی چیزی نیست
مثلا این هیرو رو با وایپر مقایسه کن! اصلا قابل مقایسه نیست
شما میگی هیرویه اتکر هستش حالا این هیرو قوی تره یا اتکرتره یا مثلا بون فلچر یا اسنایپر یا مورفیلینگ یا سل کیپر یا...
از لحاظ سرعت هم که واسه هر هیرویی sang&yasha ببندی سرعتش بالا میره
ولی یه چیزی هست که با گفته های من صدق نمیکنهاون هم اینه که تو dota نمیشه گفت فلان هیرو ضعیفه و اون یکی قویه
به هر حال خوشحال میشم بچه های دیگه هم نظرشون رو بدن چون واسه من همیشه سوال بوده چرا این هیرو رو ضعیف کردن![]()
من با چشای خودم تو گیم نت دیدم که یکی از این آیتم ها بست و خیلی خوف شد.
حتی تا بقیه دیدا که اون آیتم مخفی بست زدن از بازی بیروون.
همه دهنشون کف کرده بود.!!!!!
ولی هر کی ازش پرسید چجوریه نگفت.
فقت گفت یه آیتم های مخصوصی می خری و Drop میکنی رو زمین بعد دورشون تش چند دقیقه میچرخی بعد آیتم ساخته میشه.
به نظر من كه اين هيرو خيلي لول6 بهتر شده و خيلي قوي
من حاضرم اين هيرو رو بردارم شما هم يه هيرو اگيليتي ديگه روبروي هم بازي كنيم
به نظر اين هيرو (((((باگ))))) شده نسبت به اون قبلي
در ضمن آيتمائي كه براي اين هيرو ميبندي شايد اشتباه هستش
من با static کاملا موافقم ... و فقط کافیه واسه traxexمقابل viper یک دونه linkens sphere ببندی اونوقتviper لول 6 نزنه سنگینتره ... ضمن اینکه مقابل بون فلچر هم کافیه ونگارد تو جیب traxex بزاری و اونو silence کنی (البته silence رو موقعی که بون میخواد از لول 6 استفاده کنه رو سرش بنداز نه همون اول )از همه اینا گذشته ... من اگه میگم traxex شاخه فقط تو بازی 5 به 5 گفتم نه تو بازی تک به تک .....................من اگه ببینم هرو مقابل ترکسس این هرو ها باشن سعی میکنم هرچی زودتر منو جمع کنه تا اینکه بخام شانسمو امتحان کنم ... هرو هایی مثله night stalker و spreat breker , bloodsekeerبه امید روزی که همه شاد باشن
سلام سهراب جان.راستش يه مشكلاتي دارم كه نميشه زياد بيام.ولي از 1-2 هفته ديگه ميام ..به به بابا مشتاق دیدار کجایی اقا؟؟؟؟؟؟؟
نمیای اینورا؟
راستي gg بازي ميكني هنوز ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)