تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 827 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441481531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض هشدار سنگربان كهنه كار بايرن اوليوركان: بايرن نبايد هارگريوز را بفروشد

خبرگزاري فارس: اوليور كان هشدار داد، در صورتي كه تيم بايرن مونيخ اوون هارگريوز را به تيم منچستريونايتد منتقل كند، سرخ پوشان با مشكلاتي تازه روبرو مي‌شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت كيكر، كان در مصاحبه‌اي كه روز گذشته (جمعه) منتشر شد، اظهار داشت: در صورتي كه مقامات بايرن با خواسته باشگاه منچستر يونايتد موافقت كرده و اوون هارگريوز، هافبك انگليسي را به اين تيم انتقال دهند، بايرن اسير مشكلات تازه‌اي خواهد شد.
    اين چهره قديمي مونيخي ها كه از سال 1994 در خدمت بايرن است، گفت‌‌: با توجه به فروش بالاك به تيم چلسي، اين اميدواري هست كه بتوانيم از وجود بازيكناني همانند هارگريوز به عنوان جانشين بالاك در تيم استفاده كنيم. اما اگر قرار باشد كه هارگريوز را هم واگذار كنيم در آن صورت بايستي منتظر مشكلاتي جديد باشيم.
    اضافه مي شود، اظهارات كان زماني انتشار يافت كه بحث فروش و واگذاري هارگريوز به تيم منچستر يونايتد جدي شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ---- با فروش " دي‌يرا " به رئال مادريد موافقت كرد

باشگاه المپيك ---- فرانسه ، موافقتش را با فروش " دي‌يرا " بازيكن اهل مالي خود به تيم رئال مادريد اسپانيا اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري رويترز از ---- ، سخنگوي باشگاه ---- اعلام كرد قهرمان پنج دوره رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌هاي فرانسه با فروش اين بازيكن موافقت است .

با اعلام موافقت باشگاه ---- ، دي‌يرا انتظار دارد كه مسوولان باشگاه رئال مادريد ، شرايط حضور اين بازيكن را در هفته جاري در ورزشگاه سانتياگو برنابئو فراهم كنند.

رامون كالدرون رييس جديد باشگاه رئال مادريد در اين‌باره به راديو ماركا اسپانيا گفت كادر فني تيم رئال مادريد خواستار خريد اين بازيكن ‪ ۲۵‬ساله شده است.

كالدرون افزود ما براي به خدمت گرفتن اين بازيكن حاضر به پرداخت ‪ ۳۲/۰۹‬ميليون دلار به تيم ---- هستيم .

دي‌يرا در سال ‪ ۲۰۰۲‬از تيم ويتس آرنهم هلند به تيم ---- پيوست و با اين تيم چهار بار متوالي قهرمان فوتبال باشگاه‌هاي فرانسه شد.

تيم رئال مادريد پيش از اين فابيو كاناوارو ايتاليايي ، امرسون برزيلي و رود فان نيستلروي هلندي را در اين فصل به خدمت گرفته بود.

داره خودمونی میشه مملي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    شهرك غرب

پيش فرض

ايده‌هاي بزرگ مربي آ.اس رم

--------------------------------------------------------------------------------

آ.اس رم در فصل گذشته يک تيم کاملاً متفاوت بود، تيمي که بحران‌هاي کوچک و بزرگ مالي را پشت سر گذاشت و با اندوخته‌اي کم و مربي چون لوچانو اسپالتي بار ديگر در جمع تيم‌هاي بزرگ ايتاليا قرار گرفت.
    بر هيچ کس پوشيده نيست رم در فصل گذشته با قدرت مربيگري اسپالتي و بازي ستارگاني چون توتي، ده روسي، شيوو، مکسس و مانسيني توانست عنوان پنجمي سري A و نايب قهرماني جام‌حذفي ايتاليا را به‌دست آورد و حالا هم که با سقوط يوونتوس و فيورنتينا و عدم حضور در ليگ قهرمانان اروپا، رم به‌عنوان تيم دوم سري A روانه اين رقابت‌ها شده است.
    هواداران جالوروسي به موفقيت تيم خود در اين فصل اعتماد زيادي دارند ولي در ابتدا از سران باشگاه مي‌خواهند مانع رفتن بازيکنان بزرگ اين تيم شوند و سپس ستارگان صاحبنامي را به خدمت بگيرند، چرا که براي حضور پرقدرت‌ در ليگ قهرمانان اروپا و رقابت‌هاي سري A نياز به قدرت بيشتري دارند.
    اسپالتي را مي‌توان مربي موفق جالوروسي‌ها نام برد، او هنوز نتوانسته جايگزين خوبي براي فابيو کاپلو در تاريخ باشگاه جالوروسي باشد اما به طور حتم اين مربي در فصل آينده برنامه‌هاي بزرگي در سر دارد.
    او اين روزها تمرينات و بازي‌هاي دوستانه رم را به شکل منظمي دنبال مي‌کند و از بازيکنان جوان در ترکيب تيمش بيشتر استفاده مي‌کند تا تيم را براي يک فصل طولاني آماده کند. رم با اين مربي روياهاي زيادي در سر دارد که رسيدن به آنها سهل و آسان نيست.
    يک فصل سخت و طولاني
    اسپالتي در فصل گذشته بردهاي خوبي را با رم داشت و قصد دارد در فصل آينده هم اين روند را ادامه دهد و پيروزي‌هاي بزرگي کسب کند.
    «اما سعي مي‌کنم شرايط تيم روز به روز بهتر ‌شود. با آمدن ملي‌پوشان تمرينات با حال و هواي بهتري دنبال مي‌شود و از اين بابت خيلي خوشحالم. يک فصل سخت و طولاني را در پيش داريم، سري A، جام‌حذفي و ليگ قهرمانان اروپا و بايد در هر سه رقابت موفق باشيم.
    حريفان بزرگي را مقابل خود داريم. با اين حال ما هم يک تيم بزرگ هستيم با بازيکنان باانگيزه و فوق‌العاده. در سري A رقابت بين رم، اينتر، ميلان و پالرمو و اودينزه خواهد بود و در اروپا هم هيچ حريفي کوچک نيست و همه تيم‌هايي که راهي اين بازي‌ها مي‌شوند از بهترين‌هاي اروپا هستند.
    ما در فصل گذشته جام يوفا را تجربه کرديم و اين آغاز خوبي بود براي کار من در ليگ قهرمانان اروپا و شناخت تيم‌هاي بزرگ اروپايي.
    پيروزي و شکست جزوي از فوتبال است ولي من قسمت اول را بيشتر دوست دارم و مي‌خواهم با بازيکناني که در اختيار دارم صاحب پيروزي‌هاي بزرگي در ايتاليا و اروپا شوم. اينها فقط رويا نيست و ما توانايي‌اش را داريم تيم‌هايي چون چلسي، رئال، بارسلونا و ليورپول را شکست دهيم چون ستارگان رم در همان اندازه ستارگان اين تيم‌ها هستند.»
    پيزارو را دوست دارم
    ديويد مارسلو پيزارو بازيکني است که اسپالتي به او خيلي اعتقاد دارد. هافبک شيليايي در تابستان قبل از اودينزه به اينتر رفت و اين در حالي بود که رمي‌ها انتظار او را مي‌کشيدند اما محروميتي که يوفا به واسطه مشکل مکسس براي آنان در نظر گرفته بود مانع آمدن اين بازيکن به پايتخت شد و حالا اين بازيکن فقط يک قدم تا پوشيدن پيراهن جالوروسي فاصله دارد.
    اسپالتي در مورد او مي‌گويد: ديويد را از زمان حضورم در اودينزه مي‌شناسم. او يک هافبک توانمند و استثنايي است و خوشحال مي‌شوم به رم بيايد. در مرکز خط مياني به او نياز دارم و مي‌دانم تيم با وجود تکنيک او موفق‌تر کار مي‌کند.
    با آمدن پيزارو، هيچ تصميمي براي فروش بازيکناني چون ده روسي، مکسس و شيوو ندارم. مانسيني هم اعلام کرده دوست ندارد اينجا را ترک کند و ما براي فصل آينده با قدرت بيشتري به ميدان خواهيم رفت.
    من معتقدم بازي در ليگ قهرمانان اروپا فرصتي نيست که به آساني نصيب هر تيمي شود و دوست ندارم در اين رقابت‌ها رم نتيجه‌اي که مردم انتظار دارند را به‌دست نياورد، بنابراين با قدرت به مصاف تيم‌هاي رقيب خواهيم رفت.
    سوپرجام ايتاليا
    ديدار سوپرجام ايتاليا 26 آگوست احتمالاً در رم برگزار خواهد شد و لوچانو اسپالتي اميدوار است تيمش در اين ديدار پيروز شود.
    او مي‌گويد: ما در فينال جام‌حذفي مغلوب اينتر شديم و نکته جالب اينکه من دو فصل پيش هم در زماني که مربي اودينزه بودم در مرحله نيمه نهايي کوپا ايتاليا به تيم منچيني باختم و حالا اميد زيادي دارم تا در سوپرجام اين ناکامي‌ها را تلافي کنم.
    اينتر در اين فصل تيم بسيار پرقدرتي شده و بازيکنان صاحبنامي را در اختيار گرفته است که شکست دادن آنها به راحتي نيست ولي من مي‌خواهم با بازيکناني که در اختيار دارم و با توانايي آنها اينتر پرستاره را مغلوب کنم.
    توتي، ده روسي، مانسيني، ووسنيچ، مکسس، شيوو و تمام بازيکناني که مي‌دانم با آنها موفق خواهم شد رم را برابر اينتر پيروز مي‌کنند. باز هم مي‌گويم کار آساني نيست چرا که اينتر تغييرات زيادي داشته اما اين تغييرات به سود ما تمام مي‌شود.
    جام پيرلي
    رم در جام پيرلي به مصاف رئال ساراگوسا خواهد رفت و اين ديدار پس از بازي اينتر با مايورکا انجام مي‌شود.
    اسپالتي در پايان صحبت‌هايش جدال با ساراگوسا را در جام پيرلي خيلي بااهميت توصيف مي‌کند و اميد دارد رم با شکست اين تيم اسپانيايي و پيروزي احتمالي اينتر برابر مايورکا، آنها قبل از انجام سوپرجام و درست 7 روز مانده به اين ديدار در بازي پاياني جام پيرلي به مصاف هم بروند و اين ديدار يک آزمايش خيلي خوب براي تيم او قبل از بازي سوپرجام است.

ايپنا
    [i]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ايباگاسا مد نوجه مايوركا است

مقامات رئال مايوركا مذاكرات خود را براي جذب آريل ايباگاسا، هافكب اتلتيكو مادريد آغاز كردند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان؛ ايباگاسا فصل پيش قراردادي 3 ساله را منعقد ساخته بود و امسال تلاش خود را به كار خواهد گرفت تا هر طور كه شده از اتلتيكو برود.
    شرايط دستمزد و مبلغ قرارداد هم ميان دو باشگاه مطرح شده است و مايوركا به هيچ وجه قصد ندارد مبلغي بابت قرارداد ايباگاسا بپردازد و او را تحت قانون بوسمن مي‌خواهد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ونگر:رئالي‌ها تنها آشوب برپا مي‌كنند

آرسن ونگر، سرمربي تيم آرسنال از عملكرد مقامات رئال مادريد به علت تهديد اين باشگاه در مورد عقد قرارداد با خوسه آنتونيو ره‌يس انتقاد كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ با اينكه مقامات رئال پيش از اين علاقه مندي خود مبني بر جذب ره‌يس را اعلام كرده بودند، اما هيچ تلاشي براي عقد قرارداد با وي انجام نمي‌دهند و به نظر مي‌رسد كه روياي اين تفنگدار جوان در مورد رفتن به برنابئو به پايان خود رسيده است.
    ونگر نيز با ابراز نارضايتي از عملكرد رئال در مصاحبه‌اي با تلويزيون آرسنال گفت: "مقامات باشگاه رئال مادريد در همه جا آشوب و اضطراب به وجود آورده‌اند و اگر دقت كنيد مي‌بينيد كه همين شرايط و اوضاع در ---- و در مورد ديارا نيز به وجود آمده است.
    آنها مدام در حال هشدار دادن و تهديد در مورد بستن يا نبستن قرارداد با بازيكنان ما هستند، اما بايد بگويم كه اين باشگاه اسپانيايي با چنين روشي كه پيش گرفته است به هيچ نتيجه اي نخواهد رسيد و هيچ قراردادي نيز بسته نخواهد شد تنها باعث مي شود كه روحيه ره‌يس كه خواهان رفتن به اسپانيا است تضعيف شود و اين چيزي است كه مرا ناراحت مي‌كند."

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    شهرك غرب

پيش فرض

دنيزلي: به‌ قهرمانى‌ با پرسپوليس‌ فکر مى‌کنم‌

آقا مصطفى‌ به‌ فوتبال‌ ما بازگشته‌ است، او اين‌ بار در تيمى‌ مربيگرى‌ خواهد کرد ميليون‌ها که‌ هوادار دارد و کاملاً‌ شرايط‌ کار در اين‌ تيم‌ با پاس‌ فرق‌ مى‌کند.
    آقامصطفى‌ خودش‌ هم‌ مى‌داند که‌ چه‌ کار سختى‌ دارد و چه‌ تيم‌ بزرگى‌ را هدايت‌ خواهد کرد. چرا باز هم‌ يک‌ تيم‌ ايرانى‌ را انتخاب‌ کرديد؟
    خاطرات‌ خوبى‌ از تهران‌ و ايرانى‌ها دارم‌ و احساس‌ مى‌کنم‌ تهران‌ جاى‌ بسيار خوبى‌ براى‌ کار و زندگى‌ است. وقتى‌ با بازيکنان‌ ايرانى‌ کار مى‌کنم‌ حس‌ بسيار خوبى‌ دارم. احساس‌ مى‌کنم‌ به‌ آنها نزديک‌ هستم.
    نظرتان‌ در مورد پرسپوليس‌ چيست؟
    پرسپوليس‌ تيم‌ بزرگى‌ است‌ و جايگاه‌ بالاى‌ در فوتبال‌ ايران‌ دارد اما اين‌ تيم‌ سالهاست‌ که‌ نتوانسته‌ که‌ قهرمانى‌ کسب‌ کند و مى‌خواهم‌ تلاش‌ کنم‌ تا بتوانم‌ اين‌ تيم‌ را قهرمان‌ کنم.
    هدف‌ شما در پرسپوليس‌ چيست؟
    من‌ به‌ دنبال‌ قهرمانى‌ در پرسپوليس‌ هستم‌ و فقط‌ به‌ قهرمانى‌ فکر مى‌کنم‌ اما اميدوارم‌ بدشانسى‌ که‌ در پاس‌ برايم‌ به‌ وجود آمد در پرسپوليس‌ ديده‌ نشود. البته‌ پرسپوليس‌ هم‌ مشکلات‌ خودش‌ را دارد.
    فکر مى‌کنيد چرا پرسپوليس‌ دچار افت‌ شده‌ است؟
    تيم‌هاى‌ بزرگ‌ در هر برهه‌اى‌ به‌ بحران‌ دچار مى‌شوند اما هر قدر هم‌ بحران‌ براى‌ يک‌ تيم‌ بزرگ‌ به‌ وجود بيايد از بزرگى‌ آن‌ تيم‌ کم‌ نمى‌شود.
    بازيکنان‌ زيادى‌ از پرسپوليس‌ رفته‌اند و بازيکنان‌ جديدى‌ هم‌ به‌ اين‌ تيم‌ آمده‌اند، نظرتان‌ در مورد بازيکنان‌ پرسپوليس‌ چيست؟
    من‌ يک‌ سال‌ در فوتبال‌ ايران‌ کار کرده‌ام‌ و شناخت‌ کافى‌ از بازيکنان‌ ايرانى‌ دارم‌ اما تا زمانى‌ که‌ به‌ ترکيب‌ خودم‌ دست‌ پيدا نکنم‌ هيچ‌ تغييرى‌ در ترکيب‌ تيم‌ نخواهم‌ داشت. اگر نتوانم‌ با بازيکنان‌ فعلى‌ تيم‌ مشکلات‌ را حل‌ کنم‌ بازيکن‌ جديد جذب‌ خواهم‌ کرد.
    در مورد دستيارانتان‌ حرف‌ زياد است.
    حرف‌ خاصى‌ نيست، دستيارانم‌ را خودم‌ انتخاب‌ مى‌کنم. حميد استيلى‌ کارش‌ را در پرسپوليس‌ ادامه‌ مى‌دهد اما دستيار اول‌ نيست‌ على‌ نورالدين‌ نيز ديگر دستيار من‌ است. نورالدين‌ بيشتر دوران‌ مربيگرى‌ خود را با من‌ سپرى‌ کرده‌ است.

روز نامه ي خبر ورزشي

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض برنامه هفته سوم فوتبال باشگاه هاي فرانسه

سرويس فوتبال جهان ايپنا: برنامه هفته سوم فوتبال باشگاه هاي فرانسه به شرح زير است:
    شنبه
    اوسر – مارسي
    لومان – والنسينه
    لان – لوران
    نانت – تروا
    پاري سن ژرمن – ليل
    رن – موناکو
    سن اتين – نانسي
    سدان – سوشو
    يکشنبه
    تولوز – نيس
    بوردو - ----

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بالاك اولين بازي ليگ برتر را از دست داد

ميشائيل بالاك كاپيتان ارزنده ژرمن‌ها كه به تازگي به چلسي انگلستان پيوسته به علت مصدوميت در اولين بازي آبي پوشان در ليگ برتر غايب خواهد بود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان؛ ميشائيل بالاك بيست و نه ساله كه از ناحيه لگن و پهلوي راست مصدوم شده بود، به رغم اينكه در تمرينات چلسي حاضر شد، اما به تشخيص خوزه مورينيو بايد به همراه ميکائيل اسين مصدوم از روي سکوها شاهد اولين بازي هم‌تيمي هاي جديدش مقابل منچسترسيتي در ليگ برتر انگلستان باشد تا به بهبود كامل دست يابد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مهاجم تيم ملي كره جنوبي در آتلتيكو مادريد

آن جونگ هوان با قراردادي يكساله در فصل آينده براي تيم آتلتيكو مادريد بازي خواهد كرد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و به نقل از منابع خبري در كره جنوبي؛ آن جونگ هوان، مهاجم تيم ملي كره جنوبي هفته آينده بعد از تكميل تست پزشكي ، قرارداد يكساله‌اي را با تيم آتلتيكو مادريد اسپانيا به امضا مي‌رساند.
    باشگاه آتلتيكو كه فصل گذشته به عنوان دهم لاليگا دست يافت 750 هزار يورو براي اين بازيكن 30 ساله پرداخت خواهد كرد.
    آن جونگ هوان هفته گذشته در برابر چين تايپه، هفدهمين گل ملي‌اش را به ثمر رساند.
    همچنين مدير برنامه‌هاي اين بازيكن گفت كه "آن" از آژاكس آمستردام و ناگويا گرامپوس ايت ژاپن هم پيشنهاد داشت.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    شهرك غرب

پيش فرض

کعبي: قلعه‌نوعى‌ به‌ بازى‌ من‌ اعتقاد دارد

حسين‌ کعبى‌ مدافع‌ ريزنقش‌ و سرعتى‌ تيم‌ملى‌ هم‌ در بازى‌ دوستانه‌ مقابل‌ امارات‌ و هم‌ در بازى‌ مقابل‌ سوريه‌ فرصت‌ حضور در ميدان‌ را پيدا نکرد با اين‌ حال‌ اين‌ مدافع‌ جوان‌ به‌ آينده‌ بسيار خوشبين‌ است.
    حسين! نظرت‌ راجع‌ به‌ کسب‌ نتيجه‌ مساوى‌ مقابل‌ سوريه‌ چيست؟
    حملات‌ ما بسيار زيادتر از سوريه‌ بود اما در نتيجه‌گيرى‌ ضعيف‌ عمل‌ کرديم‌ که‌ در اين‌ ميان‌ نمى‌توان‌ فرد خاصى‌ را مقصر قلمداد کرد.
    چه‌ برنامه‌اى‌ براى‌ آينده‌ داريد؟
    مربيان‌ تيم‌ باشگاهى‌ از من‌ و عنايتى‌ خواسته‌اند تا به‌ اردوى‌ آلمان‌ برويم.
    تصور مى‌کردى‌ مقابل‌ سوريه‌ هم‌ بازى‌ نکني؟
    نه‌ فکر مى‌کردم‌ در نيمه‌ دوم‌ به‌ ميدان‌ بروم‌ اما اين‌چنين‌ نشد.
    از اين‌ موضوع‌ ناراحت‌ نيستي؟
    نه‌ چون‌ من‌ مصدوم‌ بودم‌ ضمن‌ اينکه‌ قلعه‌نوعى‌ به‌ بازى‌ من‌ اعتقاد دارد و من‌ هم‌ مطمئنم‌ اگر کمى‌ صبر کنيم، تيم‌ملى‌ موفق‌ مى‌شود.
    توضيح: لازم‌ به‌ ذکر است‌ حسين‌ کعبى‌ به‌ همراه‌ غلامرضا عنايتى‌ دو ملى‌پوش‌ ايرانى‌ الامارات‌ عصر روز پنجشنبه‌ در دبى‌ حاضر شدند، سپس‌ صبح‌ روز جمعه‌ به‌ سمت‌ آلمان‌ پرواز کردند تا در اردوى‌ تيم‌ الامارات‌ شرکت‌ کنند.

روز نامه ي خبر ورزشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •