با نرم افزار چک نکردم ولی باید از خودش باشه نزدیک دکل که هستیم سیگنال داره دکل را هم اولای امسال زدند
با نرم افزار چک نکردم ولی باید از خودش باشه نزدیک دکل که هستیم سیگنال داره دکل را هم اولای امسال زدند
سلام.
ایرانسل مثه رایتل سیم کارت دیتا داره؟
مودم سیم کارت خور ثیمتشون چنده؟
بله داره - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !![]()
قیمتهای مودم سیمکارت خور از 70 شروع میشه میره تا الی ماشالله!
ولی شما اگه میخوای از 3g استفاده کنی با خود گوشی سعی کن وصل بشی چون کلا مودمهای 3g آنتن دهیشون ضعیف ِ و عملا چندان بدرد نمیخورن مگه اینکه جایی باشی که قدرت سیگنال در حد 90-80 درصد باشه
سلام.
این هم تستی که دوستمون خواسته بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محل من هم منطقه تهران نو هست و نزدیک وحیدیه .
مودم هم دانگل 3g هست .
ضمنا این هم سرعت 128 از صبا نت هست (همون ساعت) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohammad_77; 05-10-2014 at 15:40.
سلام الان من مشهدم ام و گلشهر.. 3g ایرانسل صفحات اینترنتی رو باز نمی کنه اگه ام باز کنه نصفه باز می کنه ولی سرعت دانلودش از سرور ایرانی با نرم افزارadm یک مگ است خیلی بالایه!!!!!!!
یک دکل ۳ج ایرانسل نزدیک خ شکوفه تهران
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
یه دکل نزدیک خونمون هست دقیقا همین شکلیه ولی 3gایرانسل زیر دکل هم خوب آنتن نمیده و ضعیفه.شما مطمئنید این مال 3gهست؟
فک کنم این دکل واسه همراه اول باشه ها! چون ایرانسل واسه دکل هاش 9تا ماژول 3G نصب میکنه ولی رو این دکل 3 تا نصب ــه![]()
تعداد ماژول ها روی هر دکل بستگی به پراکندگی جمعیت تو اون منطقه و تعداد دکل های هر اپراتور تو اون منطقه بستگی داره و ربطی به ایرانسل یا همراه اول بودن نداره
چون همراه اول تعداد دکل هاش تو سطح شهر بیشتره برای همین روی دکل هاش معمولا سه یا شش ماژول نصب میکنه و ایرانسل به علت کمبود دکل هاش نه ماژول میزاره
Sent from my HTC One
آنتن بالاش برای همراه اوله اما پایینی ایرانسله، کنار دکل تست کردم همراه اول اصلا پوشش ۳ج نداشت، رایتل بسیار ضعیف اما ایرانسل - 60 بود و سرعتش هم حدود 8مگ بود.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)