سلام من يه گوشي W595 دارم به خودي خود خاموش شد و اصلا روشن نشد يه بار دادم تعمير فلش كردن الان دوباره خاموش شده و وقتي ميخوام روشن كنم log سوني اريكسون رو نشون مي ده و اصلا صفحه روشن نميشه؟؟؟؟
سلام من يه گوشي W595 دارم به خودي خود خاموش شد و اصلا روشن نشد يه بار دادم تعمير فلش كردن الان دوباره خاموش شده و وقتي ميخوام روشن كنم log سوني اريكسون رو نشون مي ده و اصلا صفحه روشن نميشه؟؟؟؟
سلام
من 3سال پیش k850 خریدم
پارسال یه مشکل پیدا کرد
وقتی دکمه شماره 4 فشار میدام lcd سیاه میشد
بعد از اینکه میرفت رو حالت استندبای دوباره lcd روشن میشد
lcd عوض کردم درست شد ولی بعد از 1ماه دوباره همونطوری شد
ذوباره عوض کردم ، بعد از 1ماه دوباره همون مشکل پیش اومد
هرجا هم میبرم میگن باید lcd عوض کنی.
دیگه نمی دونم چیکارش کنم.
پیشنهادی دارین؟
تنها راه شما اینه که گوشی رو به یه تعمیرگاه حرفه ای بدید تا گوشیتونو تعمیر کنن .
راه دیگه ای وجود نداره
سلام خسته نباشید ! من دو هفته پیش یه گوشی ویواز خریدم و سیم کارتم هم همراه اول هستش مشکل اینجاست که هر چند ساعت یه بار میزنه(mm+3تمای موجود نمیباشد) اینو حتا به مغازه هم نشون دادم اما منکرش شدن که اشکال از اونا باشه همش مجبورم گوشیرو خاموش روشن کنم تا نقصش واسه چند ساعت برطرف شه چیکارش باید بکنم خواهش میکنم هرکسی میدونه به من بگه چون تنها گوشی که خوشم اومده ازش و نمیخوام دلمو بزنه
شما گوشیتو فرمت کردی؟
دوستان چطور میشه روی گوشی x10 mini proسونی اریکسون برنامه نصب کرد
چطور میتونم فایل های pdf رو اجرا کنم
گوشی من اندروید 2.1 است
سلام
من gprs گوشیمو فعال کردم اما نمی تونم به اینترنت وصل بشم مدل گوشیم z530i هست . هرچی تلاش میکنم بازم میاره که تنظیمات گوشی رو چک کنید نمی دونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید.
سلام
من یه P1 دارم . دیشم وقتی زنگ می خورد صداش در میومد ولی الان دیگه صداش در نمیاد کالا silent هم نیست چی کار کنمش؟! :( زمین هم نخورده اتفاقی واسش نیوفتاده ، وای با handsfree صدا داره !
Last edited by carnation; 10-05-2011 at 10:25.
سلام . من هرچی تم میریزم توی گوشی هازل قبول نمیکنه. باید چیکار کنم
سلام
گوشیم p990iاست.چطوری فیلمی که از طریق بلوتوث میگیرم تو هارد ذخیره کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)