بله من هم همچین تصوری از شما داشتم که قانع نباشید (:
شما جای من کدوم برند ، کدوم مدل ، کدوم سبک ، کدوم کاربرد ، کدوم بودجه ، کدوم پلیر ، کدوم کاربر ، کدوم و کدوم ، تمام اینها جوابهایی می خاد که از عهده هر کسی بر نمیاد و امیدوارم تصور نکنید که علم غیب بلدم و میدونم شما دقیقآ چی دوست دارید و جادو هم بلد هستم تا همه مدلهای خوب رو هم موجود کنم و هم با بودجه شما و . . . همخوانی داشته باشه ، آیا می شه؟ (:
آمپ خوب توی دبی نیست چون خریدار اونجا نداره و اگه باشه یه جور اسباب بازی هستند هر چند که من نوعی مدل خوب اونجا سراغ ندارم اما برای هدفون هم همچین وضعیت خوبی نداره و اغلب باید به نمایندگی های برندها سر بزنید که قیمت اونها اینقدر عالی هست که از این همه وقتی که برای خرید گذاشتید پشیمون می شید چون خیلی گرون تموم میشه البته نه همیشه و برای هر مدلی (این تجربه من بود)
آمپ باید مناسب هدفون باشه و آمپ همه کار سراغ ندارم شما اول باید هدفون انتخاب کنید که قبل از اون باید پلیر خوب و مناسب همون هدفون رو داشته باشید و قبل از پلیر هم باید تراک و با کیفیت مناسب پلیرتون رو داشته باشید خلاصه همه چیز زنجیر وار به هم متصل هستند نمیشه یکی از این حلقه های زنجیر بزرگ و یکی کوچیک باشه
به هر حال اگر از دبی قصد خرید دارید آخرین قیمتی که دارم به نظرم این هدفونها مناسب هستند البته اونایی که الان توی ذهن فراموش کارم هست:
1. HD650
2. HD595
3. SRH940
4. DT880 Premium 600
5. مدل که زیاده اما هرکدوم ممکنه یه خصوصیتی داشته باشند که با خواسته های شما هماهنگ نباشه و یا باید یه فکر اساسی برای بودجه بکنید که بعدآ پشیمون نشید هر چند با 500 تومنی میشه یکی از همین چند مورد رو گرفت و چند سالی از استفاده اون لذت برد
اگه یه فکر خوب و اساسی برای بودجه کردید یهک پیشنهاد جدید و داغ می شه پیش خرید Audeze LCD-3 که به نظرم فوق العاده میاد البته قیمتش 2.5 میشه که فقط 5 برابر بودجه شماست همین
در آخر DT880 Pro یکی از بهترینهای BeyerDynamic هست که هدفون فوق العاده ای هست و از خریدش حتی توی ایران پشیمون نمی شید و اینکه اصل هم هست و با بودجه شما کاملآ هماهنگ هست اما خبری از یک سال گارانتی شرکت مادر نیست! اما برای درایو کردنش آمپ %100 نیازه چون یک کمی سرسخته و کیفیت خوب بهتون نمی ده اگر پلیر پرقدرتی نداشته باشید منظورم با اسباب بازیهای پرتابلی مثل آیپاد و آیفون و Cowon و Sony و Creative و Sandisk و . . . که داریم نیست اگه چیزی جا افتاده فکر نکنید که اون خوبه چون یادم نبود نگفتم (:
شما هم موفق باشید.