تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 752 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441481531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

انتظار داشتم الان کلی هدفون معرفی میکردی
    اصلا با تو گوشی کنار نمیام.اشکال نداره چند مدل فول سایز معرفی کنید دوستان از دوبی برام تهیه کنن.امپلی تو چه رنج قیمته?تو دوبی پیدا میشه؟
    یه نگاه به این سایت انداختم.بین این همه هدفون فقط برند BeyerDynamic مدل DT 880 Pro چشمو گرفت.تخصصی چیزی ازش نمیدونم ولی فکر میکنم نمیارزه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله من هم همچین تصوری از شما داشتم که قانع نباشید (:
    شما جای من کدوم برند ، کدوم مدل ، کدوم سبک ، کدوم کاربرد ، کدوم بودجه ، کدوم پلیر ، کدوم کاربر ، کدوم و کدوم ، تمام اینها جوابهایی می خاد که از عهده هر کسی بر نمیاد و امیدوارم تصور نکنید که علم غیب بلدم و میدونم شما دقیقآ چی دوست دارید و جادو هم بلد هستم تا همه مدلهای خوب رو هم موجود کنم و هم با بودجه شما و . . . همخوانی داشته باشه ، آیا می شه؟ (:

آمپ خوب توی دبی نیست چون خریدار اونجا نداره و اگه باشه یه جور اسباب بازی هستند هر چند که من نوعی مدل خوب اونجا سراغ ندارم اما برای هدفون هم همچین وضعیت خوبی نداره و اغلب باید به نمایندگی های برندها سر بزنید که قیمت اونها اینقدر عالی هست که از این همه وقتی که برای خرید گذاشتید پشیمون می شید چون خیلی گرون تموم میشه البته نه همیشه و برای هر مدلی (این تجربه من بود)

آمپ باید مناسب هدفون باشه و آمپ همه کار سراغ ندارم شما اول باید هدفون انتخاب کنید که قبل از اون باید پلیر خوب و مناسب همون هدفون رو داشته باشید و قبل از پلیر هم باید تراک و با کیفیت مناسب پلیرتون رو داشته باشید خلاصه همه چیز زنجیر وار به هم متصل هستند نمیشه یکی از این حلقه های زنجیر بزرگ و یکی کوچیک باشه
    به هر حال اگر از دبی قصد خرید دارید آخرین قیمتی که دارم به نظرم این هدفونها مناسب هستند البته اونایی که الان توی ذهن فراموش کارم هست:
    1. HD650
    2. HD595
    3. SRH940
    4. DT880 Premium 600
    5. مدل که زیاده اما هرکدوم ممکنه یه خصوصیتی داشته باشند که با خواسته های شما هماهنگ نباشه و یا باید یه فکر اساسی برای بودجه بکنید که بعدآ پشیمون نشید هر چند با 500 تومنی میشه یکی از همین چند مورد رو گرفت و چند سالی از استفاده اون لذت برد

اگه یه فکر خوب و اساسی برای بودجه کردید یهک پیشنهاد جدید و داغ می شه پیش خرید Audeze LCD-3 که به نظرم فوق العاده میاد البته قیمتش 2.5 میشه که فقط 5 برابر بودجه شماست همین

در آخر DT880 Pro یکی از بهترینهای BeyerDynamic هست که هدفون فوق العاده ای هست و از خریدش حتی توی ایران پشیمون نمی شید و اینکه اصل هم هست و با بودجه شما کاملآ هماهنگ هست اما خبری از یک سال گارانتی شرکت مادر نیست! اما برای درایو کردنش آمپ %100 نیازه چون یک کمی سرسخته و کیفیت خوب بهتون نمی ده اگر پلیر پرقدرتی نداشته باشید منظورم با اسباب بازیهای پرتابلی مثل آیپاد و آیفون و Cowon و Sony و Creative و Sandisk و . . . که داریم نیست اگه چیزی جا افتاده فکر نکنید که اون خوبه چون یادم نبود نگفتم (:

شما هم موفق باشید.

2. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه نگاهی به اینم بندازین

کد:
    خود نمایندگی نداشت !!!
    سلام به شما

هدفون بسیار خوبی هست اما اینجا با قیمت کذایی موجود شما خواستید تا آدرس بدم که %100 اصل باشه مشکل اینجاست که کی حاضره برای یک هدفون نهایتآ $350 800 تومن هزینه کنه؟ واقعآ این قیمت دیگه ارزش نداره حتی 600 هم گرونه ولی باز قابل درک تر برای اون جیب کوچولوی ما که غیر پول خورد چیزی توش جاش نمی شه (:

این هدفون + مدل 701 هر دوشون موجوده اما مهمترین ایرادشون %100 نیازمند به آمپ بودنشون هست یعنی آمپی می خان که بتونه این دو هدفون بد قلق رو به صدا دربیاره نه صداشون کنه

شما هم موفق باشید.

4. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه F_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بسیار مبارکتون باشه بهترین انتخاب توی رنج قیمت رو انجام دادید

بازار اینجا قابل پیش بینی نیست مهم اینه که اون چیزی که ما خرید میکنیم:
    1. اصل باشه
    2. به نسبت قیمت با کیفیت باشه
    3. نخواستیم گارانتی داشته باشه
    4. نخواستیم ارزون باشه
    5. نخواستیم 1000 مدل مختلف داشته باشند
    6. نخواستیم . . .

نگران نباشید این دو مدلی که شما انتخاب کردید چند باری هم گفتم حتی تقلبی اینها با ارزش هست و با ارزش تر از اون 75 تومنی که من امروز برای شما آتیش زدم که بتونم مطمئن اینجا بگم فلیپس بدترین هدفون های توی ایران رو داره هر کی می گه نه بیاد و ثابت کنه البته غیر از هدفونهایی که قبلآ از فلیپس داشتم که حالا اون یک درصد شک و تردیدی که درباره فلیپس داشتم به یقین تبدیل شد و محاله دیگه از فلیپس هدفونی بگیرم بخ خصوص این مدلهای تقلبی که توی بازار ریخته و به جای بقیه پول شاید بهتون بگن آقا لطفا یه هدفون به انتخاب خودتون بردارید (تا 75000 بار نگم دلم خنک نمی شه ، عجیب)

البته هر کی هر چی دوست داره بخره ولی انصافآ اصلش هم هدفون خوبی نیست (قابل توجه اونایی که می گن ممکن خوب باشه)

معمولآ فروشنده ها فقط اون مدل یا مدلهایی که دارند رو می شناسند که چه هدفونهای تاپ و طلایی و خوش صدا و اصل و کار کن و محکم و . . . و اگه همون مدلی که داشتند تموم کردند دیگه شما رو هم شاید به جا نیارند که ازشون همون هدفون رو همین هفته پیش خریدید
    البته این رفتارشون طبیعی هست چون هیچی از تجارت نمی دونن

Burn-in یک مرحله طبیعی برای این هست که پرده بلندگو (دیافراگم + اسپایدرها و یا کلآ suspension درایور) به اون حالت نرمی و انعطاف پذیری یا به عبارت درست تر به حالت ارتجاعی خودش برسه و شما نباید کار خاصی انجام بدید یعنی به سادگی با هدفون جدیدتون همون تراکهایی که قرار بعدآ گوش بدید رو گوش می کنید اما در این مرحله:
    1. نه می تونید کیفیت صدای واقعی هدفونتون رو بشنوید که چقدر هست
    2. نه می تونید به کسی درباره کیفیت صدای هدفونتون نظر درستی بدید
    3. دیگه هیچی موردی نداره فقط همون دو مورد بالا هستند

این مرحله برای هدفونهای ارزون معمولآ کمتر از یک ساعت تا کمتر 1 روز هست و مهم نیست صدا خیلی بلند باشه اما به نظر من کم سواد اگه متوسط باشه چون سیستم تعلیق درایور بیشتر در میانه مورد استفاده و تحریک دائمی هست و کمتر در ولوم پایین مورد فشار قرار میگیره بهتره این مرحله کذایی با ولوم متوسط بدون هیچ تنظیم خاصی سپری بشه و ترجیحآ توی این مدت از هدفونتون استفاده نکنید به خصوص اگه تو گوشی باشه (بعدآ میگم که چرا)

شما هم موفق باشید.
    آقا ممنون جامع وکامل

6. این کاربر از F_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله من هم همچین تصوری از شما داشتم که قانع نباشید (:
    شما جای من کدوم برند ، کدوم مدل ، کدوم سبک ، کدوم کاربرد ، کدوم بودجه ، کدوم پلیر ، کدوم کاربر ، کدوم و کدوم ، تمام اینها جوابهایی می خاد که از عهده هر کسی بر نمیاد و امیدوارم تصور نکنید که علم غیب بلدم و میدونم شما دقیقآ چی دوست دارید و جادو هم بلد هستم تا همه مدلهای خوب رو هم موجود کنم و هم با بودجه شما و . . . همخوانی داشته باشه ، آیا می شه؟ (:

آمپ خوب توی دبی نیست چون خریدار اونجا نداره و اگه باشه یه جور اسباب بازی هستند هر چند که من نوعی مدل خوب اونجا سراغ ندارم اما برای هدفون هم همچین وضعیت خوبی نداره و اغلب باید به نمایندگی های برندها سر بزنید که قیمت اونها اینقدر عالی هست که از این همه وقتی که برای خرید گذاشتید پشیمون می شید چون خیلی گرون تموم میشه البته نه همیشه و برای هر مدلی (این تجربه من بود)

آمپ باید مناسب هدفون باشه و آمپ همه کار سراغ ندارم شما اول باید هدفون انتخاب کنید که قبل از اون باید پلیر خوب و مناسب همون هدفون رو داشته باشید و قبل از پلیر هم باید تراک و با کیفیت مناسب پلیرتون رو داشته باشید خلاصه همه چیز زنجیر وار به هم متصل هستند نمیشه یکی از این حلقه های زنجیر بزرگ و یکی کوچیک باشه
    به هر حال اگر از دبی قصد خرید دارید آخرین قیمتی که دارم به نظرم این هدفونها مناسب هستند البته اونایی که الان توی ذهن فراموش کارم هست:
    1. HD650
    2. HD595
    3. SRH940
    4. DT880 Premium 600
    5. مدل که زیاده اما هرکدوم ممکنه یه خصوصیتی داشته باشند که با خواسته های شما هماهنگ نباشه و یا باید یه فکر اساسی برای بودجه بکنید که بعدآ پشیمون نشید هر چند با 500 تومنی میشه یکی از همین چند مورد رو گرفت و چند سالی از استفاده اون لذت برد

اگه یه فکر خوب و اساسی برای بودجه کردید یهک پیشنهاد جدید و داغ می شه پیش خرید Audeze LCD-3 که به نظرم فوق العاده میاد البته قیمتش 2.5 میشه که فقط 5 برابر بودجه شماست همین

در آخر DT880 Pro یکی از بهترینهای BeyerDynamic هست که هدفون فوق العاده ای هست و از خریدش حتی توی ایران پشیمون نمی شید و اینکه اصل هم هست و با بودجه شما کاملآ هماهنگ هست اما خبری از یک سال گارانتی شرکت مادر نیست! اما برای درایو کردنش آمپ %100 نیازه چون یک کمی سرسخته و کیفیت خوب بهتون نمی ده اگر پلیر پرقدرتی نداشته باشید منظورم با اسباب بازیهای پرتابلی مثل آیپاد و آیفون و Cowon و Sony و Creative و Sandisk و . . . که داریم نیست اگه چیزی جا افتاده فکر نکنید که اون خوبه چون یادم نبود نگفتم (:

شما هم موفق باشید.
    در درجه اول ققط یه هدفون خوب تا 500 تومان میخوام.که توسط لپ تاپ و ایپاد ازش استفاده کنم.بعدا پلیر رو ارتقا میدم.امپ هم گیرم اومد چه بهتر.این مدل هایی که معرفی کردین باتری میخورند؟
    HD 650 یکم بزرگه. HD 598 و HD 558 چطور هستن؟
    اگه میشه یکم راجع به DT880 Pro توضیح بدین و با بیتس استادیو قیاس کنید.میدونم به برند بیتس حساسیت داری ولی من فقط اونو تست زدم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در درجه اول ققط یه هدفون خوب تا 500 تومان میخوام.که توسط لپ تاپ و ایپاد ازش استفاده کنم.بعدا پلیر رو ارتقا میدم.امپ هم گیرم اومد چه بهتر.این مدل هایی که معرفی کردین باتری میخورند؟
    HD 650 یکم بزرگه. HD 598 و HD 558 چطور هستن؟
    اگه میشه یکم راجع به DT880 Pro توضیح بدین و با بیتس استادیو قیاس کنید.میدونم به برند بیتس حساسیت داری ولی من فقط اونو تست زدم
    دوست عزیز شما قبلآ خواسته هاتون رو اعلام کرده بودید که:
    1. بودجه 300 الی 500
    2. فول سایز
    3. برای پلیر آیفون و سامسونگ
    4. رپ و راک و متال و ترنس و . . . !
    5. حرفه ای!
    6. خرید از اینجا

خوب با یک نگاه به این درخواست میشه اینا رو متوجه شد:
    1. بودجه در حد یک نیمه حرفه ای
    2. پلیر بسیار ضعیف
    3. سبک نا مشخص که می شه نتیجه گرفت که کاربر احتیاجی به هدفون نیمه حرفه ای ممکنه نداشته باشه!
    4. مدلهای بسیار محدود موجود در بازار اینجا

اما بهترین پیشنهادی که برای خواسته های شما معرفی شد:
    1. IE8
    2. IE7

که از هر لحاظ از پس کاربردتون بر میومدند غیر از اینکه فول سایز نبودند و آن هم به خاطر اینکه شما سوروس مناسب برای درایو کردن فول سایز رو ندارید و امکان تهیه اون هم برای شما نیست

به هر حال با اسرار شما چند مدل فول سایز معرفی شد که مناسب سلیقه نه کاربرد شما باشه اما مدلهای مورد نظر شما که HD558 و HD598 از HD595 که معرفی شد کیفیت پایینتری دارند و اگه خیلی اسرار به خرید دارید تا جزییات اختلافشون رو بگم (خصوصیات برتر HD595):
    1. THD کمتر
    2. سریعتر
    3. Soundstage باز تر
    4. مید بهتر
    5. های بهتر

شما از کجا می دونید که HD650 یک کمی بزرگه؟
    اتفاقآ هم اندازه همون 595 هست شما اگه از نزدیک ببینید متوجه میشید که تفاوتی ندارند و به نظرم 650 خوش گوش تره (اصطلاحی عامیانه که منظور ، به ظاهری هست که هدفون به چهره میده) هر چند کلاس کاری 650 با بقیه متفاوته اما به نظرم شمایی که قصد خرید از خارج رو داشتید (این رو بعدآ عنوان کردید) بهتره که 650 بگیرید و برای همین اولین گزینه پیشنهادی لیست بود

در آخر من نوعی به هیچ برندی نه علاقه آنچنانی دارم که حتی نزدیک به تعصب باشه و نه حساس هستم اما به مدلهایی علاقه دارم که شخصی نیست و می تونم به راحتی دلیل حرفه ای و منطقی برای اثبات عنوان کنم و از مدلهایی بسیار اجتناب می کنم و سعی می کنم تا جایی که ممکنه با دلیل دوستان رو هم قانع کنم که با دقت بیشتری به این مدلها به عنوان گزینه انتخابی نگاه کنند
    اینقدرا هم آماتور نیستم دیگه که احساسی تصمیم بگیرم (:

به هر حال بیتس ممکنه همین الان که این پست داده بشه یک مدل بسیار خوب تولید کنه و مطمئن باشید بدون هیچ برداشت احساسی میام و میگم که یک هدفون خوب و . . . از طرف بیتس معرفی شده و شک نکنید چون این دید و عمل حرفه ای هست نه تحریم و بی فکری و احساسی نقد و مقایسه کردن ، دوست من

برای خرید DT880 Pro شک نکنید که انتخاب عالی خواهد بود چون:
    1. بیس خیلی خوبی داره و با جزییات بسیار و غنی
    2. مید اون خیلی گرم و پر جزییات هست
    3. های اون صاف و دلنشین
    4. مناسب اعلب سبکهای موسیقی مثل الکترونیک که بیس خوب می خاد و متال که مید خوب می خاد و . . .
    5. هدفون پرسرعتی هست یعنی جزییات جزییات جزییات
    6. Soundstage خوبی داره ولی نه به اندازه رقیب بزرگترش که HD650 باشه
    7. THD کم در نتیجه صدای شفاف
    8. ارزش خرید بسیار بالا
    9. بسیار راحت
    10. دیگه از یک هدفون این رنج قیمتی چی می خواهید که این نداره؟

و حالا مقایسه ای که شما خواسته بودید چون خیلی اختلاف کلاس کیفی هست فرض می کنیم که DT880 نهایت کیفیت هست و مواردی که عنوان میشه به درصد کیفیت بیتس Studio نسبت به Dt880 هست:
    1. بیس %300 قوی تر وبدون جزییات
    2. مید %20 بدون چزییات
    3. های %10 بدون جزییات و کاملآ محو
    4. راحتی %50
    6. قیمت متاسفانه ارزش خرید بیتس Studio با توجه به خصوصیات صوتی و فیزیکی خود هدفون نه برند سازنده ، کمتر از 50 هزار تومن هست
    7. THD که نشون دهنده شفافیت هست %0.001 هست یعنی شفافیتی کمتر از 1/10 Dt880
    8. چیز مهم دیگه ای نداره

در آخر آخر شما تصمیم گیرنده نهایی هستید و از هر مدل یا برندی که خوشتون میاد خرید کنید و از موسیقی تون لذت ببرید قرار نیست همه توی هر چیزی حرفه ای باشند هدف این تاپیک صرفآ تبادل نظر هست نه بیشتر نه کمتر

شما هم موفق باشید.

9. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما قبلآ خواسته هاتون رو اعلام کرده بودید که:
    1. بودجه 300 الی 500
    2. فول سایز
    3. برای پلیر آیفون و سامسونگ
    4. رپ و راک و متال و ترنس و . . . !
    5. حرفه ای!
    6. خرید از اینجا

خوب با یک نگاه به این درخواست میشه اینا رو متوجه شد:
    1. بودجه در حد یک نیمه حرفه ای
    2. پلیر بسیار ضعیف
    3. سبک نا مشخص که می شه نتیجه گرفت که کاربر احتیاجی به هدفون نیمه حرفه ای ممکنه نداشته باشه!
    4. مدلهای بسیار محدود موجود در بازار اینجا

اما بهترین پیشنهادی که برای خواسته های شما معرفی شد:
    1. IE8
    2. IE7

که از هر لحاظ از پس کاربردتون بر میومدند غیر از اینکه فول سایز نبودند و آن هم به خاطر اینکه شما سوروس مناسب برای درایو کردن فول سایز رو ندارید و امکان تهیه اون هم برای شما نیست

به هر حال با اسرار شما چند مدل فول سایز معرفی شد که مناسب سلیقه نه کاربرد شما باشه اما مدلهای مورد نظر شما که HD558 و HD598 از HD595 که معرفی شد کیفیت پایینتری دارند و اگه خیلی اسرار به خرید دارید تا جزییات اختلافشون رو بگم (خصوصیات برتر HD595):
    1. THD کمتر
    2. سریعتر
    3. Soundstage باز تر
    4. مید بهتر
    5. های بهتر

شما از کجا می دونید که HD650 یک کمی بزرگه؟
    اتفاقآ هم اندازه همون 595 هست شما اگه از نزدیک ببینید متوجه میشید که تفاوتی ندارند و به نظرم 650 خوش گوش تره (اصطلاحی عامیانه که منظور ، به ظاهری هست که هدفون به چهره میده) هر چند کلاس کاری 650 با بقیه متفاوته اما به نظرم شمایی که قصد خرید از خارج رو داشتید (این رو بعدآ عنوان کردید) بهتره که 650 بگیرید و برای همین اولین گزینه پیشنهادی لیست بود

در آخر من نوعی به هیچ برندی نه علاقه آنچنانی دارم که حتی نزدیک به تعصب باشه و نه حساس هستم اما به مدلهایی علاقه دارم که شخصی نیست و می تونم به راحتی دلیل حرفه ای و منطقی برای اثبات عنوان کنم و از مدلهایی بسیار اجتناب می کنم و سعی می کنم تا جایی که ممکنه با دلیل دوستان رو هم قانع کنم که با دقت بیشتری به این مدلها به عنوان گزینه انتخابی نگاه کنند
    اینقدرا هم آماتور نیستم دیگه که احساسی تصمیم بگیرم (:

به هر حال بیتس ممکنه همین الان که این پست داده بشه یک مدل بسیار خوب تولید کنه و مطمئن باشید بدون هیچ برداشت احساسی میام و میگم که یک هدفون خوب و . . . از طرف بیتس معرفی شده و شک نکنید چون این دید و عمل حرفه ای هست نه تحریم و بی فکری و احساسی نقد و مقایسه کردن ، دوست من

برای خرید DT880 Pro شک نکنید که انتخاب عالی خواهد بود چون:
    1. بیس خیلی خوبی داره و با جزییات بسیار و غنی
    2. مید اون خیلی گرم و پر جزییات هست
    3. های اون صاف و دلنشین
    4. مناسب اعلب سبکهای موسیقی مثل الکترونیک که بیس خوب می خاد و متال که مید خوب می خاد و . . .
    5. هدفون پرسرعتی هست یعنی جزییات جزییات جزییات
    6. Soundstage خوبی داره ولی نه به اندازه رقیب بزرگترش که HD650 باشه
    7. THD کم در نتیجه صدای شفاف
    8. ارزش خرید بسیار بالا
    9. بسیار راحت
    10. دیگه از یک هدفون این رنج قیمتی چی می خواهید که این نداره؟

و حالا مقایسه ای که شما خواسته بودید چون خیلی اختلاف کلاس کیفی هست فرض می کنیم که DT880 نهایت کیفیت هست و مواردی که عنوان میشه به درصد کیفیت بیتس Studio نسبت به Dt880 هست:
    1. بیس %300 قوی تر وبدون جزییات
    2. مید %20 بدون چزییات
    3. های %10 بدون جزییات و کاملآ محو
    4. راحتی %50
    6. قیمت متاسفانه ارزش خرید بیتس Studio با توجه به خصوصیات صوتی و فیزیکی خود هدفون نه برند سازنده ، کمتر از 50 هزار تومن هست
    7. THD که نشون دهنده شفافیت هست %0.001 هست یعنی شفافیتی کمتر از 1/10 Dt880
    8. چیز مهم دیگه ای نداره

در آخر آخر شما تصمیم گیرنده نهایی هستید و از هر مدل یا برندی که خوشتون میاد خرید کنید و از موسیقی تون لذت ببرید قرار نیست همه توی هر چیزی حرفه ای باشند هدف این تاپیک صرفآ تبادل نظر هست نه بیشتر نه کمتر

شما هم موفق باشید.
    ممنون رضا جان
    اولویت رو گذاشتم رو HD650 .گزینه دوم سوم هم DT880 وSRH940
    فکر نمیکنم 650 اینجا گیرم بیاد.نهایت نتونستم بگیرم میرم سمت 880 که بیشتر یافت میشه.فقط نگفتین,هیچ کدام از این هدفون ها باتری خور نیستن؟
    بازم ممنون از اطلاعاتت
    Last edited by mgsm; 26-10-2011 at 13:36.

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

با سلام
    آقا رضا IE8 دقیقا ساخت کجاست ؟
    کارشناس فروشگاه چاره می گه روش زده ساخت چین تحت لیسانس آلمان و در یک جعبه کارتونی قرار داره ؟
    خودش که می گه اصله ؟ یعنی راست می گه ؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با سلام
    کارشناس فروشگاه چاره می گه روش زده ساخت چین تحت لیسانس آلمان و در یک جعبه کارتونی قرار داره ؟
    کد:

این مدل انتخاب خیلی پر خطری هست همین امروز من یه مدل 180 تومنیش رو تست کردم. هزار تومن هم نمی ارزید.

13. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون رضا جان
    اولویت رو گذاشتم رو HD650 .گزینه دوم سوم هم DT880 وSRH940
    فکر نمیکنم 650 اینجا گیرم بیاد.نهایت نتونستم بگیرم میرم سمت 880 که بیشتر یافت میشه.فقط نگفتین,هیچ کدام از این هدفون ها باتری خور نیستن؟
    بازم ممنون از اطلاعاتت
    خواهش میکنم
    650 انتخاب عالی هست و 880 هم انتخاب خیلی خوب
    به هر حال هر دو از بهترینهای دنیای صدای شخصی - هدفون هستند و خوشبختانه بازار ما از این نظر بسیار اکتیو هست مثلآ شما با یک تماس کوچولو می تونید هدفونتون چه 650 و چه 880 را آن هم اصلش رو درب منزل در کمتر از چند ساعت تحویل بگیرید که جای بسی خوشحالی داره فقط کمی قیمت 650 بالاست و حدود 750 تومن و 880 هم 430 تومن یا کمی کم و بیش

دوست عزیز درباره باطری نظری ندادم که شما متوجه اشتباهتون بشید که اگه دقت بیشتری میکردید هیچ هدفون حرفه ای باطری ندارند و برای آشنایی بیشتر بقیه کاربرهای آماتور تمام هدفونهای حرفه ای:
    1. باطری ندارند
    2. بیسیم نیستند
    3. میکروفون ندارند
    4. فیش کوچیک استریو که به پلیر بخورند ندارند
    5. تو جیب جا نمی شن
    6. با پلیری مثل MP4 پلیر و Mp3 پلیر قابل استفاده نیستند
    7. سنگین هستند
    8. کیفیت صداشون خیلی صاف و یکدسته و بی روحه یه بیس مسخره دارند
    9. پرقدرت نیستند
    10. کلی پولشون هست
    11. ارزش نداره بگیریم وصل کنیم به Mp3 پلیرمون چون همون هدفون پلیرمون خیلی قوی تر از اوناست
    12. 3 متر کابلشونه و خیلی سنگین و ضخیم
    13. به درد مسافرت نمی خورند
    14. خیلی زشتن مثلآ نمونه جدیدشون LCD-3
    15. بسته بندیشون خیلی بده نه طرحی نه آرمی و خیلی ساده
    16. 1میلیون پول میدی نهایتآ از هدفون Mp3 پلیرمون کیفیت صداش 3 برابره
    17. زود خراب میشن البته اگه همونطوری که با بقیه هدفونها رفتار میشه با اونها هم همینطور
    18. به هرکی نشون میدی میگی اینو خریدی بهت می گه دیونه تو اینقدر پول مفت جا این دادی که چی
    19. واقعآ به درد چی میخورن من نمی دونم مگه صداشون چقدر فرق داره با بقیه هدفون های مثلآ فلیپس یا بیتس که آخر هدفونن و همه شو ها براشون تبلیغ می کنند
    20. باید کلی دردسر بکشی تا یکی به زور پیدا کنی تازه اگه اصل باشه
    21. فعلآ اینا رو داشته باشید!

امیدوارم که حالا جوابتون رو شما هم گرفته باشید.

در آخر پیشنهاد دوستانه به شما که قبل از خرید کمی بیشتر درباره هدفون و اشکالات و مزایای اونها تحقیق کنید

شما هم موفق باشید.

15. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    سلام به شما

چین

درست گفته ایشون اما به شما یه چیزی رو نگفته که این هدفون هم تقلبی معمولی داره و هم تقلبی High Copy که تشخیص این دومی یه تخصص می خاد!

کدوم فروشنده میگه جنس من تقلبی نخر شما؟!

این هدفون حتمآ باید از نزدیک دیده بشه و تست بشه در غیر اینصورت به هیچ عنوان سمتش هم نرید که بعدآ پشیمون نشید مگر اینکه بدونید از کی و چه می خرید.

اگه خیلی دوست دارید این مدل رو بخرید خواستید براتون اصل و تقلبی رو مقایسه کنم ولی برای مدل High Copy کاری از دستم بر نمیاد مگر اینکه از نزدیک ببینم اونهم باید حتمآ تست صدا بگیرم (:

شما هم موفق باشید.

17. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •