سلام ببخشین من فیفا ورلد رو دانلود کردم ولی هر کاری میکنم اتوران و یا همون ستاپ فایلش باز نمیشه و پس از کلیک روش هیچ اتفاقی نمی افته. راهنماییم کنین. ممنون
سلام ببخشین من فیفا ورلد رو دانلود کردم ولی هر کاری میکنم اتوران و یا همون ستاپ فایلش باز نمیشه و پس از کلیک روش هیچ اتفاقی نمی افته. راهنماییم کنین. ممنون
یعنی با وی پی ان برو چون ایران رو ساپورت نمی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش یادت باشه توی پسوردت حروف کوچیک و حروف بزرگ و عدد باشه
آقا این شوت کاد دار در زدن ضربات آزاد،به خصوص کرنر،من هر جا گشتم،گفته بودن با نگه داشتن شاک سمت چپ،در جهات چپ و راست،بعد از ضربه...
اما من،1000 بار امتحان،کردم،نشد که نشد،مشکل چیه.(در ps4)
ابن مراحل رو انجام میدم.
1) انتخاب بازیکن چپ پا برای زدن ضربه کرنر از سمت راست دروازه،با قدرت crvبالای 80
2) سانت
3) گرفتن شاک سمت چپ( که باهاش میشه بازیکنان رو در زمین حرکت داد)، به سمت مثلا راست برای کاد توپ به سمت راست.
اما هیچ اتفاقی نمیفته. :(
Last edited by siamak_kh; 07-08-2014 at 15:39.
سلام داداش ازت ممنونم. دانلودکردم فیفا ورلد رو ولی چرا روی ستاپش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
داداش بعد اینکه شوتو زدی باید شوکو نگه داری ! قبلش نه !![]()
وقتی دانلودش کردی و توی اورجین هم ثبت نام کردی پوشه ی fifa world رو انتقال بده به Origin Games این پوشه توی محلی هست که اورجین نصیه..وی پی انت رو فعال کن
حالا اورجین رو باز می کنی می ری قسمت free games و فیفا ورلد رو انتخاب می کنی؛فیفا می ره توی قسمت my games اونجا بازی رو انتخاب می کنی و
دانلود رو می زنی حدود 140مگ دانلود داره تا 90 درصد سریع می ره
چون قبلا دانلود کردی فیفا رو ولی باقیش رو از نت می گیره یادت باشه درصد دانلود که واست اومد وی پی ان رو حتما ببند؛چون دیگه نیازی بهش نداری دانلود که تموم شد
play رو بزن و از بازی لذت ببر
خب اگر قبل شوت شوک رو نگه دارم که اصلا تصویر حرکت میکنه که....
تکرار حذف شد.
Last edited by siamak_kh; 08-08-2014 at 01:31.
کسی نیست به ما یاری برساند ؟![]()
آقا اگه بخوایم تو کریر نتیجه ی چند بازی آخر (مثلا سه تای آخر) رو برگردونیم چه کار باید بکنیم؟
چون خودش به صورت خودکار سیو انجام میده
لطفا این سوال منو جواب بدید ، یعنی کسی اینجا نیست که در مورد کریر در این حد اطلاعات داشته باشه؟!! جواب سوال قبلیمو که نگرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)