دوستان وقتی شارژ باتری برسه نزدیکای 20درصد یهو میپره و میشه 6درصد.ویندوز هم اخطار میده که شارژ کمه.
راهنمایی؟
دوستان وقتی شارژ باتری برسه نزدیکای 20درصد یهو میپره و میشه 6درصد.ویندوز هم اخطار میده که شارژ کمه.
راهنمایی؟
وقتی زیاد با باطری کار نکنی اینجوری میشه...(مثلا 1 هفته یا بیشتر) مشکل خاصی نداره...
دقیقا.الان 3 روزه لپ تاپم روشنه!اصلا داغ نکرده !روزا کارای روزمره و وبگردی بازی و دیدن فیلمو شبا هم واسه دانلود روشنه!فنش اصلا صدا نمیده.واقعا ازش راضی هستم.
روی ۸ من تا حالا مشکلی نداشتم و حتی اصلا درایوشم نصب نکردم تا حالا چون ۸ شناختش
روزای اول بلد نبودم کار کنم با بلوتوث
1 - بلوتوث من فقط قابلیت ارسال رو داره و از موبایل یا هر وسیله ی دیگه دریافت نمی کنه مشکل از کجاست ؟
2- نور backlight این لپ تاپ z500 قابل تنظیم هست یا نه ؟ فکر کنم زیادی روشن می کنه کلید ها رو و تو چشم می زنه !
شب بخیر.
دوستان دکمه خاموش و روشن کردن بلوتوث کجاست؟کدام دکمه کیبود هست؟
دکمه نداره...یا از تو Change PC Settings که منوی ستینگ داخل نوار وظیفه ویندوز 8 هست خاموش و روشن کن یا دیوایس منیجر...
برای ما که با F7 هم وای فای هم بولوتوث خاموش روشن میکنیم
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
دوستانی که میگن داغ میکنه... کلا لپتاپها موقع بازی سمت خروجی هوا کاملا روی لپتاپ گرمارو میشه حس کرد... این چیز عادی هست.... عیب نیست... الان لپتاپ ها کم کم دارن به سمت 2 فنه شدن پیش میرن....
دوست عزیز لطفاتعصبی نگاه نکنید ... سمت چپ کیبرد وتاچ پد موقع بازی واقعا گرماشون زیاده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)