تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 720 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441481531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من 50 Vt30 دارم فکر نکنم کسی به اندازه من خونه رو نورانی کنه اونقدر که فامیلا میگن اینجا خونست یا میوه فروشی.به نظر من تصویر تو نور زیاد هیچ فرقی نمیکنه اینو واقعا میگم فقط باید بلد باشی تی وی رو درست تنظیم کنیم من از موقعی که گرفتم همش تو تنظیماتم تا بهترین کیفیت تصویر رو ببینم یکی از بچه ها گفت اگه میخوای تصویر براق ببینی برو ال ای دی بگیر ولی به نظرم با همین vt30 میتونی تصویرای براقتر ببینی با کنتراست بالا و کیفیت خیلی طبیعی.تنظیماتی که من تا الان کردم و خیلی راضیم اینه:

مد:داینامیک
    کنتراست:90
    رنگ:45
    وضوح:80
    توجه توازن رنگ:عادی
    نور:0
    pnr:حداکثر
    گاما:2.2
    بقیه تنظیمات رو دست نزنید.بعد رو حالت عادی یا پیشرفته هم یه تنظیمی که خودتون دوست دارید انجام بدبد مقایسه کنید فرقشو تو تصویرای مختلف ببینید

2. این کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دلار می خواد گرون بشه می خواد ارزون بشه فرقی نداره (تاثیر داره اما فرقی نداره) چون توی ایران فروشنده ها فقط دنبال یه بهونه هستند برا گرون کردن جنساشون.

اما در هرصورت ، به نظرم قیمت پلاسماهای پانا پایین می کشه . چون همینجوریشم با جو حاکم روی تلویزیون ها ، بازار پلاسما توی ایران خراب هست . چه برسه اینکه قیمتش اینجور هم گرون بشه .

مگه چند نفر توی ایران هستند که مباحث تکنیکی و فنی تی وی براشون مهم هست. اکثرا فقط می خوان یه تی وی داشته باشن که ارزون باشه و به اشتباه هم فکر می کنند هرچی رنگ و لعاب تصاویر بیشتر باشه با کیفیت تر هست .

شاید تو کل ایران فقط بچه های همین تاپیک مسایل فنی مثل کنتراست و ... خیلی براشون مهم باشه و بخاطر همین مسایل هست که طرفدار پلاسمای پاناسونیک هست هستند چون نیازاشون رو می تونه برطرف کنه ( و خب اگه یه تی وی قویتر تولید بشه قطعا طرف دار اون می شن) بقیه ی مردم عام ، پلاسما رو بخاطر قیمت ارزونترش می خرند .

حالا اگه قرار باشه گرون بشه همون مردم عام هم نمی خرند. به نظر من که اگه فعلا زیر بار خرید vt30 با این قیمت نریم ، مجبورن که قیمت ها رو برگردون ( البته شایدم نظرم اشتباه باشه)
    برخلاف نظر شما ، من گمان نمی کنم قیمت این محصول (حداقل به این زودی ها ) پایین بیاد ، نمونش هم VT20 که با وجود یه مدل بالاتر توی بازار ، هنوز حدود 100 تا 150 هزار تومان (50اینچ) گرون تره ؛ افت قیمت ، بیشتر در محصولاتی محسوسه که روز به روز از کیفیتش هم کاسته می شه( مثل سونی یا ال جی ) ؛ من یه مایکروویو پانا حدود 3سال پیش خریدم 580هزار تومان در حالی که قیمت همون مدل قبل از نوسانات ازر ( یک ماه ونیم پیش) در نماینگی 625 هزار تومان بود و این تنها کالایی بوده که تا الان خریدم ارزون نشده که هیچ ، گرونتر هم شده !!!

4. این کاربر از mvat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام به همه
    آقا چرا من پست میدم میگه باید مدیر تایید کنه تا نمایش داده بشه بعد تایید هم نمیشه ؟ مطلب خلاف قوانین هم که تو پستم نبود !
    به هر حال ...
    از دوستانی که مدل st30 و vt30 دارن چند تا سوال دارم و چون احتمالا تا 2 3 روز میخوام st30 رو بخرم ممنون میشم جوابمو بدین
    توی سایت پاناسونیک زده که محصولات مربوط به ایران فاقد کارکرد هوشمند هستن حالا سوال من از دوستانی که این مدل ها رو خریدن اینه که دقیقا کدوم قسمت ها غیر فعال هستن؟
    شبکه LAN و DLNA کار میکنه؟
    پخش از طریق USB و کارت حافظه چی؟ فعاله؟
    امکانات اینترنتی تی وی چطور هستن یعنی اپلیکشن ها و وب براوزر کار می کنن و با اتصال تی وی به اینترنت میشه ازشون استفاده کرد؟ ( اصلا امکان باز کردن سایت و مثلا چک کردن ایمیل داره ؟ )
    و در آخر هم با توجه به این که اکثر مدل های بدون گارانتی سری M هستن که امکان آپدیت دارن و بخش اسمارتشون هم فعاله ولی گیرنده دیجیتال ندارن به صرفه هست که سری R رو بگیرم که گیرنده و گارانتی داره یا سری M که اسمارتش فعال هست ؟
    البته این رو هم اضافه کنم که اگه این امکانات هم فعال نباشه باز هم همین مدل رو می خرم چون قبل از همه این ها کیفیت تصویر واسم مهم هست و الان فقط بین سری M و R شک دارم !!!
    ممنون
    1.کارکرد هوشمندش باید اینترنت TV باشه.
    2. LAN و DLNA داره اما انتخابشون می کنم Eror میده. فکر کنم به Wireless Lan Adaptor نیاز باشه که انگاری تو ایران گیر نمیاد.
    3. پخش USBش بدک نیست.
    واسه من که اهل فیلم نیستم و عکس و بیشتر موسیقی استفاده می کنم خوبه اما واسه آدم عشق فیلم خوب نیست.
    4. Web Browser نداره. پس نمیشه باهاش ایمیل چک کرد.شما که کامپیوتر داری، اینترنت TV میخوای چکار؟
    به قول معروف هر کسی را بهر کاری ساختند
    5.خرید بی گارانتی رو اصلاً توصیه نمی کنم. اگه میخوی خیالت راحت باشه فقط گارانتی دار

6. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من 50 Vt30 دارم فکر نکنم کسی به اندازه من خونه رو نورانی کنه اونقدر که فامیلا میگن اینجا خونست یا میوه فروشی.به نظر من تصویر تو نور زیاد هیچ فرقی نمیکنه اینو واقعا میگم فقط باید بلد باشی تی وی رو درست تنظیم کنیم من از موقعی که گرفتم همش تو تنظیماتم تا بهترین کیفیت تصویر رو ببینم یکی از بچه ها گفت اگه میخوای تصویر براق ببینی برو ال ای دی بگیر ولی به نظرم با همین vt30 میتونی تصویرای براقتر ببینی با کنتراست بالا و کیفیت خیلی طبیعی.تنظیماتی که من تا الان کردم و خیلی راضیم اینه:

مد:داینامیک
    کنتراست:90
    رنگ:45
    وضوح:80
    توجه توازن رنگ:عادی
    نور:0
    pnr:حداکثر
    گاما:2.2
    بقیه تنظیمات رو دست نزنید.بعد رو حالت عادی یا پیشرفته هم یه تنظیمی که خودتون دوست دارید انجام بدبد مقایسه کنید فرقشو تو تصویرای مختلف ببینید
    منم اولا خیلی با تنظیمهاش ور می رفتم و به این نتیجه رسیدم همون default کارخونش بهتره.

همیشه رو مد نرمال هست فقط کنتراستش رو 60 هست و شارپنس روی 100.
    فکر نمی کنم کسی با این تنظیم حال کنه اما من نور کم خوشم میاد.

وقتی مهمون میاد خونه میزارم رو دینامیک بدون هیچ تغییری تو منوهاش.

8. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود دوستان...
    تو اهواز هم کارت هدیه پاناسونیک برداشته شده و 50vt30 به قیمت 3400 معامله میشه......
    تنظیماتی که تو منو تصویر قسمت تنظیمات پیشرفته برای جلوگیری از بجامادگی تصویر باید واسه vt30 فعال باشه:
    گرداننده پیکسل ها: روشن
    پانل کناری : زیاد
    بالا و پایین بردن تصویر: به مدت زیاد(در مواقعی که اثر لوگو و یا... روی صفحه باقی مانده)
    1چیز دیگه باسپاس از دوستانی که واسه خرید گیرنده خارجی راهنماییم کردن xcruiser گیرم نیومد starmax 5000 full HD گرفتم 100تومن ارزونتر و در همون حد از نظر کیفیت و کارایی........

10. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

قابل توجه دوستان

سکه شد 650
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

12. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

قابل توجه دوستان

سکه شد 650
    کد:
    کد:
    پونل جان امروز که بازار تعطیله تا آخرین ساعتای دیروز قیمت حدود 800 بود این سایت فارس نیوز اخبار نوید بخش زیاد میگه البته...
    ولی نگران نباش سکه ارزون بشه بنزین گرون میشه گاز گرون میشه برق گرون میشه آب گرون میشه خلاصه مردم الان شدن مثل کیسه بوکس افتادن گوشه رینگ هر دقیقه یه ضربه جدید میخورن الان فاز دوم هدفمند کردن اجرا بشه دوباره قیمتا میترکه من نمیدونم کی این ملت قراره روی آسایش اقتصادی ببینه.

14. 5 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

راستی یه چیز دیگه اینکه دولت خودش اومده دلارو کرده 1226 تومن این یعنی رسمی کردن بالا بردن 8-9 درصدی قیمتا
    یعنی یه تی ویه دو میلیونی به همین راحتی 150 هزارتومن گرونتر از قبل !!!!!!! تازه ملت به به چه چهم میکنن یاد یه مثله قدیمی افتادم که میگن:
    به مرگ بگیر که به تب راضی بشه
    Last edited by die my darling; 27-01-2012 at 21:12.

16. 6 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

راستی یه چیز دیگه اینکه دولت خودش اومده دلارو کرده 1226 تومن این یعنی رسمی کردن بالا بردن 8-9 درصدی قیمتا
    یعنی یه تی ویه دو میلیونی به همین راحتی 150 هزارتومن گرونتر از قبل !!!!!!! تازه ملت به به چه چهم میکنن یاد یه مثله قدیمی افتادم که میگن:
    به مرگ بگیر که به تب راضی بشه
    +++++++++++++++++++++++

18. این کاربر از warrio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دولت هیچ گزینه ای برای کنترل قیمت ارز نداره و در چند روز آینده دوباره قیمتها به روند صعودی گذشته برمیگردند ولی ایندفعه با شتاب بیشتر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •