سلام دوستان .
یه مشکلی من پیدا کردم که این که KIS با اینکه آپدیت میشه و Last update هم چند دقیقه پیش میزنه ولی پیام میده :
Databases are extremely out of date
مشکل از چیه ؟ مرسی.
سلام دوستان .
یه مشکلی من پیدا کردم که این که KIS با اینکه آپدیت میشه و Last update هم چند دقیقه پیش میزنه ولی پیام میده :
Databases are extremely out of date
مشکل از چیه ؟ مرسی.
تاریخ سیستم رو درست کنید.(به میلادی) بعد اگه اپدیت کنید خطا رفع میشه .
تاریخ سیستم مشکلی نداره و درسته 12 اگوست 2015![]()
time zone روی تهران هست؟
بله سیستم رو Restart کردم درست شد یه ماهی بود فقط hibernate میکردمفکر کنم مشکل از همین بود.
دوستان کدوم یکی از محصولات شرکت کسپراسکای رو میتونم با کلید هایی که توی اینترنت موجود هست فعال کنم؟
یه سیستم دارم که به هیچ اینترنتی وصل نیست میخوام کسپراسکای رو روش نصب کنم و با کلید یا کد یا هر چیزی بدون اینترنت فعالش کنم.
مثل نود۳۲ که با کد فعال میشه
،
بنظرتون کدوم محصول شرکت کسپر اسکای این قابلیت رو داره؟
با سلام. دوست عزیز کسپر از نسخه 2013 به بعد قابلیت دادن کی فایل رو غیر فعال کرده و فقط بصورت انلاین میشه فعالش کرد حتی بصورت تریال.امه یه راهی هست:نسخه 2013 رو نصب کنید و اگه تونستین براش کلید پیدا کنید(که الان پیدا نمیشه) بصورت افلاین فعالش کنید و سپس نسخه 2016 رو بدون پاک کردن نسخه قبلیی نصب کنید(upgrade( که کی قبلی برروی نسخه جدید فعال خواهد شد.
- - - Updated - - -
این ترفند رو من برای 2014 و 2015 انجام میدادم و اوایل خوب جواب میداد اما بعد یا به محض ریستارت پس از آپگرید یا نهایت یکی دو روز بعد،سریال قبلی بلاک میشد.البته من در 2016 تست نکردم.
یک توصیه به دوستان:
دوستان،اگه 5 نفر باهم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریال بخرند،لایسنس یکساله میشه نفری 40 تومان و لایسنس دو ساله میشه نفری 60 تومان(سالی 30 تومان)
Last edited by mohammad_87; 21-08-2015 at 00:23.
لامصب هر آنتی ویروسی نصب میکنم آخر سر برمیگردم رو کسپراسکای، بینظیر بخدا،
واسه نسخه pure کلید گیر آوردم 80 روز دیگه داره
pure 3
من کاسپرسکی 2015 دارم قبلا از ترایل ورژن استفاده می کردم
الان دوباره خواستم نصب کنم گزینه ترایل نداره
چه کنم؟ کلیدش و شماره سریالش مجا گیر میاد؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)