این هم سرعت شبانه با فول آنتن با مودم Dlink DW730N
- - - Updated - - -
این هم سرعت شبانه با فول آنتن با مودم Dlink DW730N
- - - Updated - - -
Last edited by stere1980; 26-10-2015 at 02:13.
یه سوال
داداش آنتنت با مودم در مقایسه با موبایل چقدر فرق داره؟!
یعنی با مودم واقعا سیگنال بهتری داری؟! نسبت به گوشی موبایل!؟
سلام
برای بنده که دارم تفاوتی احساس نشده
و اتفاقا انتن دهی موبایل بهتر دونستم
مودمتون چه مدلي هست؟!
موبايلتون چي هست مدلش؟!
تفاوت مودم با گوشی بسیار زیاده درحالی که گوشی من که ال جی جی ۳ استایلوس هست دوتا سه خط آنتن داره در همین جا مودم پنج خط آنتن فول داره.
آنتن داخلی مودم خیلی قوی تر از گوشی هست این کاملا واضحه چون گوشی برای صحبت ساخته شده و بدلیل سلامتی تشعشع قدرتش کمتره ولی مودم نزدیک گوش و بدن نیست آنتنش خیلی قوی تره. این که اصلا انکار کردن نداره!
این هم سرعت شبانه با مودم در حال دانلود از طریق دانلود منجیر روی کامپیوتر نهایت سرعت تا ۹۸۰ کلیوبایت در ثانیه یعنی در حدود ۸/۵ مگابایت در ثانیه بالا میره. واقعا رایتل با ثبات ترین و عالی ترین دیتارو داره. حتی در جاده های پرت هم اینترنتش عالیه.
در ضمن سرعت با تغییر حتی یک خط آنتن خیلی کمتر یا بیشتر میشه سرعت من با سه خط آنتن ۳۵۰ بود نهایتا ولی با پنج خط آنتن به ۹۸۰ رسید.
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
بله اونجا اینو زده ولی دوستان سرعت بالاتر از 12 مگابیت گرفتن
بله منم با سرعت دانلود ثابت 544 کیلوبایت در حال دانلود هستم
در دو منطقه ای که تست کردم محدودیت ۴ مگابیت روی LTE همانند 3G اعمال شده بود و عملا هیچ فرقی در سرعت نداشت، فقط در یک منطقه که ترافیک 3G بالاتر بود باعث شد روی LTE پینگ و سرعت بهتری بده که تصاویرش به پیوست هست.
Sent from my iPhone 6
پس مودم سيگنال بهتري ميگيره
مارك و مدل مودمتون چيه؟! هواوي؟!
یه دونه هووایی 4G ساپورت بگیر خیلی خوبه و بهتر از هر مدل دیگری هست.
این که من دارم الان dlink dwr730 هست و در مقایسه با Huwaei E5373 که دارم هوایی ۳۰ درصد باز قوی تر و خیلی سریعتره. و در ضمن ussd ساپورت میکنه ولی دیلینک ussd نداره و در اتصال وای فای کامپیوتر به مودم نمیدونم چرا گاهی پیدا نمیکنه وای فای مودم رو.
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)