سرویس 20 مگ با 31 گیگ ترافیک در ماه و شبانه هم 5 ساعت رایگان می شه ماهی 40 تومان،شبی هم می شه بالای 20 گیگ دانلود کرد،یعنی 600 گیگ در ماه ،بعد شما چطوری می گید 1 مگ بهتره؟![]()
سرویس 20 مگ با 31 گیگ ترافیک در ماه و شبانه هم 5 ساعت رایگان می شه ماهی 40 تومان،شبی هم می شه بالای 20 گیگ دانلود کرد،یعنی 600 گیگ در ماه ،بعد شما چطوری می گید 1 مگ بهتره؟![]()
من 600 گیگ در ماه دانلود ندارم ولی 20-30 گیگ در ماه روزانه مصرف میکنم(سوای دانلود های) با توجه به اینکه من 512 دارم و ماهی 23 تومن میدم. همین سرویس نامحدود برام به صرفه تره.![]()
اینجا چه خبره؟ این همه جر و بحث چیه؟ خیلی شلوغ پلوغ شده.
چرا دوستان شایعه میکنند که مخابرات تهران قراره گرون بشه؟ هنوز که اتفاقی نیفتاده. اگر اینجوری بشه که اکثر مشترکین سرویسشان را قطع میکنند؟ خود من با اینکه سرویسم هنوز وصل نشده، اولین خواهم بود. عطایش را به لقایش خواهم بخشید.
من خودم الان دو هفته است ثبت نام برای 512 کردم. تازه باید دو هفته دیگه هم صبر کنم تا پورتها خالی بشه!
با این سرعت روزانه چند گیگ میتونم دانلود کنم؟
من دیروز مخابرات بودم اپراتور خودش گفت که قرار 30 تا 40 درصد گرون شه !حالا دیگه راست و دروغش با خودش
من یکی که اگر 10 درصد هم گرون بشه، انصراف میدم. چه برسه 30 تا 40 درصد.
ایول ولی تست سرورهای خارجی رو بگذارید نه اینترنت ملی و بعد IDM هم نه بدون ان بگذارید
Last edited by italodance; 23-12-2012 at 14:20.
مطمئنم که شرکتهای خصوصی خیلی بیشتر گرون میکنن و مخابرات همچنان ارزونترین خواهد بود.
نه هیچ ضرری نداره
احتمالا مودم شما وقتی همه گزینه ها تیک دارن برای بررسی هر کدوم و انتخا یک مد طول میکشه برای همین دیر بالا میاد
در حال حاظر شما چن همه تیک هار برداشتید و فقط یکیشو گذاشتید زودتر مد رو انتخاب میکنه ولی جالب اینه که شما تیک فقط adsl رو گذاشتید و adsl+ برداشتید بعلاوه بقیه ولی بازم میره رو adsl+
در کل هیچ ضرری نداره اگر زمانش کم شده همینجوری تنظیم کن البته بازم اگه خواستی با تنظیماتش ور برو ببین چه جوریا میشه گذاشت
به اینا نیست زنگ زدم پشتیبانی گفت خط و تلفن ها رو چک کن یکی از تلفن ها رو خارج کردم درست شد کمتر از 20 ثانیه وصل میشه. نمیدونه چه مرگشه این تلفنه اسپلیتر هم داره
دوستان قضیه این تک کانکشن و 4 کانکشن و 20 کانشکن که میگید چیه؟ کار خاصی می کنید برای افزایش سرعت دانلود که ما نمی کنیم؟
,دوستان یوزرنیم و پسورد م رو یادم رفته
رو مودم ذخیره شده ولی باید مودم رو عوض کنم
چی کار باید بکنم؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)