تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 2605 اولاول ... 3313814214274284294304314324334344354414815319311431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی‌ چی‌ شما ۴ مگا بدون محدودیت دانلود داری از مخابرات اگه اینطوریه که حرف نداره در ضمن من به ۱ مگا راضی‌ نیستم بیشتر نمیدن که بگیرم منظورم از راضیم بین گزینهٔ ۱۰۰۰۰۰۰۰ مگا با محدودیت دانلود و ۱ مگا بدون محدودیت دانلود من ۱ مگا رو ترجیح میدم
    دلتون رو خوش نکنید که تهران هم حجمی بیاد با سرعت 20 مگ بده. همین الانش توش مونده! ساعت های پرمصرف سرعتم با 4 تا کانکشن به 30کیلوبایت هم نمیرسه!
    البته شبی 20 گیگ هم وسوسه برانگیزه!ولی من ترجیح میدم روزا با خیال راحت بشینم از اینترنت لذت ببرم تا اینکه با سرعت 20 مگ وقتی یدونه آهنگ 10 مگی میخوام دانلود کنم دست و پام بلرزه!
    البته اگر سرویس حجمی ای ارائه بدن که بشه باهاش بشه شبی 5گیگ دانلود کرد و ترافیک روزانه اش هم بالای 30 گیگ باشه، قیمتش هم کمتر از 20 تومن شاید نظرم عوض شد!

سرویس 20 مگ با 31 گیگ ترافیک در ماه و شبانه هم 5 ساعت رایگان می شه ماهی 40 تومان،شبی هم می شه بالای 20 گیگ دانلود کرد،یعنی 600 گیگ در ماه ،بعد شما چطوری می گید 1 مگ بهتره؟

2. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرویس 20 مگ با 31 گیگ ترافیک در ماه و شبانه هم 5 ساعت رایگان می شه ماهی 40 تومان،شبی هم می شه بالای 20 گیگ دانلود کرد،یعنی 600 گیگ در ماه ،بعد شما چطوری می گید 1 مگ بهتره؟
    من 600 گیگ در ماه دانلود ندارم ولی 20-30 گیگ در ماه روزانه مصرف میکنم(سوای دانلود های) با توجه به اینکه من 512 دارم و ماهی 23 تومن میدم. همین سرویس نامحدود برام به صرفه تره.

4. 3 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

اینجا چه خبره؟ این همه جر و بحث چیه؟ خیلی شلوغ پلوغ شده.
    چرا دوستان شایعه میکنند که مخابرات تهران قراره گرون بشه؟ هنوز که اتفاقی نیفتاده. اگر اینجوری بشه که اکثر مشترکین سرویسشان را قطع میکنند؟ خود من با اینکه سرویسم هنوز وصل نشده، اولین خواهم بود. عطایش را به لقایش خواهم بخشید.
    من خودم الان دو هفته است ثبت نام برای 512 کردم. تازه باید دو هفته دیگه هم صبر کنم تا پورتها خالی بشه!
    با این سرعت روزانه چند گیگ میتونم دانلود کنم؟

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

من دیروز مخابرات بودم اپراتور خودش گفت که قرار 30 تا 40 درصد گرون شه !حالا دیگه راست و دروغش با خودش

7. 2 کاربر از akharwarbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

من یکی که اگر 10 درصد هم گرون بشه، انصراف میدم. چه برسه 30 تا 40 درصد.

9. این کاربر از monaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من الان 6 ماهه این سرویسو دارم و همیشه هم همین طوری بوده و هیچ محدودیتی مخابرات مازندران اعمال نمی کنه،شما خوب به 1 مگ رازی هستید،من با نت زیر 4 مگ کار نمی کنم تو 24 ساعت حداکثر می تونید با 1 مگ 9 گیگ بگیرید اما ما تو 5 ساعت بالای 20 گیگ می تونیم بگیریم.روی خط دیگم از شرکت خصوصی سرویس دارم،اینم سرعت اون خط:

ایول ولی تست سرورهای خارجی رو بگذارید نه اینترنت ملی و بعد IDM هم نه بدون ان بگذارید
    Last edited by italodance; 23-12-2012 at 14:20.

11. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من یکی که اگر 10 درصد هم گرون بشه، انصراف میدم. چه برسه 30 تا 40 درصد.
    مطمئنم که شرکتهای خصوصی خیلی بیشتر گرون میکنن و مخابرات همچنان ارزونترین خواهد بود.

13. 2 کاربر از arashpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم فکر می کنم مشکل از تنظیم مودم هست اما نمیدونم کجاش. چون خط که همون خطه و شرکت همون شرکت قبلا مشکلی نداشت. نویزشم زیاد با شما فرقی نداره. سیم تلفن رو قطع و وصل می کنم کلا 30 ثانیه طول نمیکشه تا ثابت بشه. مشکل اصلی همون اولین روشن کردن مودم بعد از بالا اومدن ویندوز هست

این سری تیک همه رو برداشتم به جز ADSL2 Enabled زمان خیلی کاهش پیدا کرد. تقریبا شد 2 دقیقه. بازم یه چند باری ریپ میزنه و چراغ ثابت نمیشه ولی در نهایت زمان ثابت شدنش یک سوم شد. این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ برداشتن تیک adsl2+ و اینا ضرر نداره؟

اما تو صفحه statics همچنان زده : Mode : +ADSL2
    نه هیچ ضرری نداره
    احتمالا مودم شما وقتی همه گزینه ها تیک دارن برای بررسی هر کدوم و انتخا یک مد طول میکشه برای همین دیر بالا میاد
    در حال حاظر شما چن همه تیک هار برداشتید و فقط یکیشو گذاشتید زودتر مد رو انتخاب میکنه ولی جالب اینه که شما تیک فقط adsl رو گذاشتید و adsl+ برداشتید بعلاوه بقیه ولی بازم میره رو adsl+
    در کل هیچ ضرری نداره اگر زمانش کم شده همینجوری تنظیم کن البته بازم اگه خواستی با تنظیماتش ور برو ببین چه جوریا میشه گذاشت

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نه هیچ ضرری نداره
    احتمالا مودم شما وقتی همه گزینه ها تیک دارن برای بررسی هر کدوم و انتخا یک مد طول میکشه برای همین دیر بالا میاد
    در حال حاظر شما چن همه تیک هار برداشتید و فقط یکیشو گذاشتید زودتر مد رو انتخاب میکنه ولی جالب اینه که شما تیک فقط adsl رو گذاشتید و adsl+ برداشتید بعلاوه بقیه ولی بازم میره رو adsl+
    در کل هیچ ضرری نداره اگر زمانش کم شده همینجوری تنظیم کن البته بازم اگه خواستی با تنظیماتش ور برو ببین چه جوریا میشه گذاشت
    به اینا نیست زنگ زدم پشتیبانی گفت خط و تلفن ها رو چک کن یکی از تلفن ها رو خارج کردم درست شد کمتر از 20 ثانیه وصل میشه. نمیدونه چه مرگشه این تلفنه اسپلیتر هم داره

دلتون رو خوش نکنید که تهران هم حجمی بیاد با سرعت 20 مگ بده. همین الانش توش مونده! ساعت های پرمصرف سرعتم با 4 تا کانکشن به 30کیلوبایت هم نمیرسه!
    دوستان قضیه این تک کانکشن و 4 کانکشن و 20 کانشکن که میگید چیه؟ کار خاصی می کنید برای افزایش سرعت دانلود که ما نمی کنیم؟

16. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

,دوستان یوزرنیم و پسورد م رو یادم رفته
    رو مودم ذخیره شده ولی باید مودم رو عوض کنم
    چی کار باید بکنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •