تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 456 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

خبر روز:بازی اول تیتو روی سکو خواهد بود!

این نبرد می تواند جنجالی ترین و تماشایی ترین نبرد تابستان باشد ، هر چند که مورینیو اخیرا از ویلانوا به خاطر بیماری که داشت دلجویی کرده بود

سایت گل - تقدیر دمدمی مزاج است و این بار قرار است که کاری کند که اولین بازی تیتو ویلانوا به عنوان سرمربی بارسلونا مقابل مورینیو باشد .
    اگر بارسلونا کوپا دل ری را مقابل اتلتیک ببرد و رئال قهرمانیش در لالیگا را مسجل کند ، این مربی باید بازی رفت در سوپرکاپ اسپانیا در نیوکمپ را مقابل مورینیو قرار گیرد .
    آن هم در حالی که نزدیک به یک سال قبلش در همین استادیوم ، مربی پرتغالی انگشت توی چشم ویلانوا کرده بود تا کمیته مسابقات هر دویشان را محروم کند و هر دو ناچار خواهند بود که بازی را از روی سکوها تماشا کنند
    . بدین ترتیب این نبرد می تواند جنجالی ترین و تماشایی ترین نبرد تابستان باشد ، هر چند که مورینیو اخیرا از ویلانوا به خاطر بیماری که داشت دلجویی کرده بود .

خوان گاسپارت: گواردیولا اولین مربی تاریخ بارساست که همه از جدایی اش ناراحتند

سرمربی موفق آبی و اناری ها روز گذشته به طور رسمی اعلام کرد که در پایان فصل این باشگاه را ترک خواهد کرد.

سایت گل- خوان گاسپارت، رئیس سابق باشگاه بارسا، اعلام کرد به عنوان رئیس سابق این باشگاه، تصمیم گواردیولا را درک می کند اما به عنوان یک هوادار، از جدایی او ناراحت است.

سرمربی موفق آبی و اناری ها روز گذشته به طور رسمی اعلام کرد که در پایان فصل این باشگاه را ترک خواهد کرد.

گاسپارت در گفتگو با خبرنگاران گفت:" به عنوان رئیس و نایب رئیس سابق بارسا، او را درک می کنم.

من پپ را به خوبی می شناسم و درک می کنم که او تصمیمی گرفت که فکر می کند برای خودش و باشگاه بهترین تصمیم بود. اما به عنوان یک هوادار، این تصمیم را دوست نداشتم.

دوست ندارم به این فکر کنم که در 120 سال تاریخ بارسا، این اولین بار است که یک مربی، بدون اینکه هواداران بخواهند، باشگاه را ترک می کند."

تیتو ویلانووا، دستیار گواردیولا، جانشین او در نوکمپ خواهد شد اما گاسپارت علاقه ای به مقایسه این دو ندارد.

" مربی جدید تیتو ویلانوواست نه تیتو گواردیولا. او یک مربی جدید است و شخصیت خودش را دارد.

مطمئنم که حتی گواردیولا هم دوست دارد ویلانووا حتی از خودش هم بهتر شود."

یادداشت ویژه : درباره جدایی پپ؛به موقع یا زودهنگام؟

بسیاری منتظرند ببینند گواردیولا با تیمی که ژابی و اینیستا و مسی ندارد، چه فوتبالی بازی میکند. او چهار سال سرمربی تیمی بود که به ندرت عقب می افتاد

سایت گل -
    1-روز 12 ژانویه 2012 یادداشتی از جاناتان ویلسون روی وب سایت روزنامه گاردین قرار گرفت. عنوان یادداشت: "آیا قانون سه سال برای بارسا اجرا میشود؟» پاراگراف نخست یادداشت به مضمون: «بِلا گاتمن مربی بزرگ مجارستانی میگفت سال سوم مربیگری در هر تیم مهلک است و اگر یک مربی بیش از این مدت در یک تیم بماند، بازیکنانش کم کم بی حوصله میشوند و تن آسا. حریفان هم شروع میکنند به طراحی ضداستراتژی های مناسب.»

یادداشت ویلسون در میانه چهارمین سال حضور گواردیولا در بارسا، متمرکز بود روی دشواری این فصل برای پپ؛ فصلی که اکنون در روزهای پایانی اش، گواردیولا خبر از پایان کارش در نیوکمپ داده است.

2- در یکی از روزهای پاییز 2010 زمانی که وین رونی به توانایی تیمش در ادامه دادن موفقیت ها بدبین شده بود و نمیخواست قراردادش را تمدید کند، آلکس فرگوسن به خبرنگاری که روبرویش نشسته بود، گفت: «به ندرت میتوان فراتر از سه سال، یک سیکل موفقیت را ادامه داد. تیمی که سه فصلِ خوب را پشت سر گذاشته، معمولا در فصل چهارم به مشکلات زیادی برمیخورد و افت میکند. ما فصل پیش(اشاره اش به فصل 2010-2009 است) در سال چهارم سیکل، با اینکه تبس و رونالدو را فروخته بودیم، باز هم تا روز اخر برای قهرمانی لیگ برتر جنگیدیم و فقط یک امتیاز کمتر از چلسیِ قهرمان جمع کردیم. در اروپا هم میتوانستیم به فینال برسیم که اخراج رافائل در بازی با بایرن مانع شد. رونی باید خوشبین باشد.»
    پس از انتشار این گفت و گو روشن شد که چرا فرگوسن در تابستان 2009 اجازه خروج رونالدو از اولدترافورد را صادر کرده است. رونالدو سرانجام یک روز مادریدی میشد. فرگوسن در تابستان 2008 مقاومت کرد و رونالدو را در منچستر نگه داشت. سال سومِ سیکل در راه بود. یونایتد با رونالدو برای سومین بار متوالی قهرمان لیگ برتر شد و به فینال لیگ قهرمانان رسید. در سال چهارم –به گمان فرگوسن- یونایتد با رونالدو یا بی او وارد دوره افت میشد؛ وارد دوره گذار به سیکل بعدی. فرگوسن سال چهارم سیکل را مناسب برای تغییرات میداند.

3- نرسیدن بارسا به فینال لیگ قهرمانان و قهرمان نشدن در لالیگا طبیعی بود؛ «سندرمِ سالِ چهارم.» رفتنِ گواردیولا اما از دیدگاه فنی، چندان عادی نیست. سرمربی بارسا از ابتدای فصل(ابتدای سال چهارم) شروع کرد به اعمال برخی تغییرات مهم در تیمش. بوسکتس گاهی در حضور پویول و پیکه، به قلب دفاع میرفت تا نقش یک لیبروی دو کاره را بازی کند. در برخی بازیهای مهم، بارسا با سه مدافع شروع میکرد. بازی برگشت با چلسی نقطه عطف بود؛ عطف از تغییر تدریجی به رفُرم فنی. روشن شد که کادرفنی بارسا، چشم به تغییرات بزرگ دارد؛ آغاز بازی با سه مدافع و استفاده از هافبک لب خط(کوئنکا در سمت راست).
    رفُرم فنی بارسا، در مسیر پیش بینی آریگو ساکی است: «روزی میرسد که در فوتبال یک خط وجود دارد، خط میانی.» در رفُرم فنی بارسا قرار است –به تدریج- همه پست ها را هافبک ها پر کنند. فابرگاس در خط حمله و گاهی جلوتر از مسی بازی میکند و ماسکرانو و بوسکتس بارها در خط دفاع. چنین تغییراتی هزینه دارد. طراح چنین تغییراتی چشم به اینده دوخته؛ فراتر از فصلی که درش قرار دارد را می بیند. عادی بود که بارسا تاوان این تغییرات را در لالیگا بدهد و ثباتش را در لیگ قهرمانان از دست بدهد. کسی که رفرم فنی را آغاز کرده، منتظر میوه دادن تغییرات در فصل یا فصول آتی است. آغازگر رفرمی که در مسیر کمال گراییِ اریگو ساکی است، در میانه پروژه تغییر گذاشت و رفت. رها کردن چنین پروژه ای عادی نیست. میتوان به این فکر کرد که گواردیولا انتظار داشته تغییراتش همین فصل جواب بدهد و از آنجا که نگاه بلندمدت نداشته، نفسِ رفرم فنی اش ساده لوحانه بوده و به عمقِ ماجرا و پیامدهای کار خودش آگاه نبوده است. این نااگاهی هم به خودش ضربه زد، هم به تیمش.

4- از زاویه ای دیگر: گواردیولا محاسباتش نادرست نبوده، به دنبال تغییر رفته و واقع بینانه منتظر جواب دادن تغییرات در فصل آتی بوده اما در جریان سال چهارمِ زندگی با بارسا به این درک رسیده که وقت رفتن است. چه نکاتی این تصمیم را ایجاد کرد؟ مربیان در ابتدای سال سوم برایشان روشن میشود که انرژی بیشتری روی مدیریت بازیکنان باید بگذارند، طراحی تمرینات شان باید تنوع پیدا کند و باید راه های تازه ای برای تهییج دوباره بازیکنان پیدا کرد. مورینیو در ابتدای سال سوم کار در چلسی موهایش را حسابی کوتاه کرد. گفت: «میخواهم بازیکنانم باور کنند چه کار سختی داریم این فصل. خودم را برای نبردی دشوار اماده کرده ام.»
    فصل 2007-2006 بود. موهای کوتاه مورینیو افاقه نکرد. یونایتد قهرمان شد. مربیان در سال چهارم متوجه میشوند که نیروی مخالف نه فقط از سوی تیم های دیگر، که در رختکن تیم خود نیز فزونی گرفته است؛ نیروی تحول خواه. مورینیو در سال چهارمِ کار در چلسی، رختکنش را آرام نمی یافت. با آبراموویچ هم مشکل پیدا کرد و از تیم رفت. امسال: شایعه اختلاف میان گواردیولا و پیکه.
    در یک نظرسنجی پیش از بازی برگشت با چلسی نیز بخشی از هواداران بارسا گفته بودند به گمانشان اوضاع رختکن تیم آرام نیست.
    یادمان بیاید رایکارد را. در سال 2003 وارد نیوکمپ شد، موفقیت نسبی داشت و در سال پنجم، پس از حذف از لیگ قهرمانان به دست یونایتد و از دست دادن لالیگا، جلسات تمرینی را در غیاب برخی بازیکنانش شروع میکرد؛ اختلافات شدید. سال پنجم بود و کنترل از دست سرمربی خارج شده بود. رایکارد رفت و گواردیولا آمد. در هرگونه همزیستی، پتانسیل خشونت طرفین با گذشت زمان، افزایش می یابد. در همزیستی مربی-بازیکنان، حال و هوای رختکنِ سال سوم و چهارم، متفاوت است با رختکن سال اول. هرچه پتانسیل خشونت بالاتر برود، دو طرف لزوم تغییر را بیشتر احساس میکنند. جنوبی ها زودتر از هم خسته میشوند. در سرمای انگلیس و المان، قدرت بهتر از تکنیک رشد میکند. جان سخت های شمالی با هم بهتر کنار می آیند در درازمدت، تا جنوبی ها که آفتاب دارند و گرایش به تکنیک. آمار هم همین را می گوید: «متوسط عمر کاری سرمربی لیگ برتر انگلیس در یک تیم حدود 24 ماه و در لالیگا 13 ماه.»

چهار سال در لالیگا، کشدارتر، سنگین تر از چهار سال در لیگ برتر انگلیس است. تاریخ مربیان بارسا چه میگوید:«یوهان کرویف از 1988 تا 1996. پس از او بارسا تنها با رایکارد توانست 5 سال زندگی کند با آن مصیبت های سال آخر. پیش از کرویف؛ رینوس میشل به چهار سال رسید، از 1971 تا 1975. از 1950 تا 1954 فردیناند دوزیک چک تبار. پیش تر: پاتریک اوکونل ایرلندی از 1935 تا 1940. از 1917 تا 1924 هم جک گرینیول انگلیسی.»
    اگر بارسای تمام دوران را مبنا قرار دهیم، گواردیولا از نظر مدت سرمربیگری نفر پنجم است. از دهه 70 به این سو نفر سوم. اگر بارسای پس از کرویف را مبنا قرار دهیم، گواردیولا پس از رایکارد قرار میگیرد. شاید در رفتن عجله نکرده باشد. رایکارد زمانی که چمدانش را می بست، همه در نیوکمپ خوشحال بودند. گواردیولا به درخواست تمدید قراردادش پاسخ منفی داده و بسیاری را غمگین کرده است. او سالها با بارسا زندگی کرده است. مباحث فنی را سبک سنگین کرده، روحیه تیمی بارسا، کشش زمانی تیمش برای همزیستی با یک مربی را سنجیده، تغییر برق چشم ها، میزان توجه بازیکنان در رختکن به سرمربی شان را دیده، حس کرده، با خودش کلنجار رفته، زور ورِ خوشبینش نرسیده به تصاویرِ بدی که از فصل آتی در ذهنش شکل گرفته؛ تصمیم به پایان همکاری گرفته است. شاید به سال پنجم رایکارد هم فکر کرده باشد.

5-انگاره انتقادی در شماره 3(زود رفت) یا انگاره شماره 4(به موقع رفت)؟ دومی استناد به تاریخ و آمار دارد و اولی استوار است بر گمانه و شناخت از گواردیولا که هنوز کامل نشده است. میزان توانایی او هنوز شناخته شده نیست. بسیاری منتظرند ببینند گواردیولا با تیمی که ژابی و اینیستا و مسی ندارد، چه فوتبالی بازی میکند. او چهار سال سرمربی تیمی بود که به ندرت عقب می افتاد.

6- رفُرم فنی نیمه کاره رها خواهد شد یا ادامه خواهد یافت؟ ویلانووا پروژه رسیدن به مطلوبِ آریگو ساکی را ادامه خواهد داد؟

گواردیولا: "احساس پوچی می کنم و نیاز به تجدید قوا دارم"

سرمربی بارسا که به زودی باشگاه را ترک خواهد کرد، زمانی که او برای ترک باشگاه درنطر گرفته، تصمیم درستی بوده زیرا پس از چهار سال بودن روی نیمکت بارسا، او به سادگی احساس می کند که توانی برای ادامه این کار ندارد.

متاسفم بابت تردید

جوزپ گواردیولا پذیرفت که اندیشه ترک اف.سی بارسلونا را در پاییز داشته است و رییس باشگاه ساندرو راسل و مدیر ورزشی قسمت فوتبال آندونی زوبی زارتا از این تصمیم آگاه بودند. "از بابت عدم اطمینانی که در طول این مدت بوجود آوردم متاسفم. مانند این است که گویی درخواست می کنم می خواهم بروم" او پس از اظهار نظر در مورد این که ادامه دادن بیش از حد نیاز چیزی اشتباه است این مطالب را افزود.

"احساس پوچی می کنم و نیاز به تجدید قوا دارم". به این دلیل است که جوزپ گواردیولا تصمیم گرفت به حضورش در بارسا به عنوان سرمربی تیم اصلی خاتمه دهد. پس از چهار سال در این سمت و تبدیل شدن به مردی که تیم را به بالاترین تعداد بازی و کسب 13 جام در این مدت هدایت کرده، به سادگی گفت که توانی برای ادامه در این سمت ندارد و تصمیمش را گرفته است. او گفت "چهار سال سرمربی بارسا بودن جاودانگیست" "فرد بعد از من قادر به ارائه چیزهاییست که من قادر نبودم. بسیار طاقت فرسا شده است و یک مربی لازم است که این انرژی را به بازیکنان منتقل کند. نیاز به تجدید قوا دارم و این کار را با استراحت انجام می دهم".

انجام آنچه که باید انجام می شد

برای گواردیولا ترک جایی که برایش مانند خانه خودش بود آسان نبود، ولی او نمی خواست احساسات گره خورده اش با بارسا "من را از شفافیت در مورد تصمیمم بازدارند". او پذیرفت که "این باشگاه بهترین جای ممکن است، ولی دارم کاری انجام می دهم که باید انجام دهم." او احساس می کند که خستگی ناشی از ادامه بیشتر این سمت "ممکن است هم برای بازیکنان و هم خودم بد باشد. و به دلیل علاقه شدیدی که به آنان دارم نمی خواهم فقط به دلیل بودنم در اینجا خللی در کارها بوجود آورم".

تشکر از بازیکنان

او همچنین یک بار دیگر از بازیکنانش به خاطر صفت های حرفه ای که در این چهار سال از خودشان نشان دادند تشکر کرد. "امتیاز بزرگی داشتم که سرمربی تک تک این بازیکنان بودم. آنها باعث لذت بردن من از این شغل شدند و باید سپاسگزار آنها باشم زیرا با وجود آنها بسیاری از تاکتیک ها و بازی های خیالی به واقعیت تبدیل شدند. هدیه ای با ارزش تر از آن وجود ندارد، و این آن چیزیست که نزد خود نگه خواهم داشت".

گواردیولا توجهی ویژه به آبیدال، که در طول چند هفته گذشته در حال بهبودی از عمل پیوند کبد است، کرد. و همچنین کیتا، کسی که چند ماه پیش او را "فرزند چشمانم" توصیف کرد، کسی که جمعه پیش گفت "او دماسنج من در اینجاست".

او همچنین از رییس باشگاه ساندرو راسل و هیئت مدیرانش برای هرآنچه برای کمک به او در باشگاه انجام دادند، تشکر کرد. همچنین خوان لاپورتا نیز به خاطر تلاش هایش در دورانش فراموش نشد.

کاری که خوب انجام شد

گواردیولا معتقد است که "با داشتن احساسی که کارم را به خوبی انجام داده ام اینجا را ترک می کنم و به کاری که این جا انجام دادم افتخار می کنم. هیچ چیزی را که از همکاران قبل از خودم آموختم فراموش نکرده ام، و با احساس رضایت از خودم باشگاه را ترک می کنم". سرمربی اکنون احساس می کند که نیاز دارد کمی بین خودش و فوتبال فاصله اندازد، و هیچ ایده ای برای بازگشت آنی به سرمربی گری ندارد. او اعتراف کرد "دیر یا زود دوباره سرمربی تیمی خواهم شد، ولی اگر اکنون به این کار ادامه دهم قادر نخواهم بود به این احساس پوچی ام غلبه کنم".

آمار پپ گواردیولا به عنوان سرمربی

کسب 13 عنوان قهرمانی و نرخ برد %70 ، تنها تعداد کمی از آمار پپ گواردیولا از زمان بر عهده گرفتن مسئولیت تیم اول بارساست.

پپ گواردیولا کار حرفه ای خود بر روی نیمکت مربیگری را در سال 2007 با پذیرفتن مسئولیت بارسا ب که در دسته سوم اسپانیا به سر می برد، شروع کرد. یک سال بعد ، پس از هدایت تیم ذخیره ها به Second Division B ( دسته دوم لیگ اسپانیا )، این کاتالانی سکان هدایت تیم اول را از فرانک رایکارد گرفت . در بیش از 200 بازی در راس باشگاه اف سی بارسلونا او موفق به کسب 13 عنوان قهرمانی شد.

مجموع ارقام پپ گواردیولا

- بازی ها : 242

- برد ها : 175

- مساوی ها : 46

- باخت ها : 21

- گل های زده : 618 ( 2,55 در هر بازی)

- گل های خورده : 178 ( 0,73 در هر بازی )

% بردها : % 72,31

پپ گواردیولا در لالیگا

- عناوین: 2008/09 ، 2009/10 و 2010/11

- بازی ها : 148

- برد ها : 113

- مساوی ها : 24

- باخت ها : 11

- % برد در 09-08 : %71

- % برد در 10-09 : %81,5

- % برد در 11-10 : %78,9

- % برد در 12-11 : %73,5

پپ گواردیولا در جام پادشاهی

- عناوین : 2008/09

- بازی ها : 30

- بردها : 21

- مساوی ها : 6

- باخت ها : 3

پپ گواردیولا در لیگ قهرمانان

- عناوین : 2008/09 و 2010/11

- بازی ها : 52

- بردها : 31

- مساوی ها : 15

- باخت ها : 6

پپ گواردیولا : رقابت های دیگر ( سوپر جام اروپا ، سوپر جام اسپانیا ، جام باشگاه های جهان )

- عناوین سوپر جام اسپانیا : 2009/10 ، 2010/11 و 2011/12

- عناوین سوپر جام اروپا : 2009/10 . 2011/12

- عناوین جام باشگاه های جهان : 2009/10 و 2011/12

- بازی ها : 12

- بردها : 10

- مساوی ها : 1

- شکست ها : 1

افتخارات به عنوان سرمربی

- بهترین سرمربی سال 2011 فیفا

- بهترین سرمربی سال 2009 و 2011 از دید IFFHS ( مترجم : فدارسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال )

- بهترین سرمربی از دید ONZE d’O در سال 2009 و 2011 ( مترجم : جایزه فوتبالی که در پایان هر سال توسط نشریه فرانسوی Onze Mondial اهدا می شود )

- بهترین سرمربی LFP (لالیگا) در سال 2009 و 2011

- بهترین سرمربی جهان از دید مجله ی World Soccer ( جهان فوتبال ) در سال 2009 و 2011

- نشان سلطنتی یک عمر خدمات ورزشی در سال 2010 ( مترجم : این نشان سلطنتی به کسی که خدماتی برجسته در زمینه های نیروهای مسلح ، علوم ، هنر ، ادبیات و یا تلاش برای ارتقاء فرهنگ انجام داده باشد تعلق می گیرد )

- مدال طلا از پارلمان کاتالونیا

- جایزه کاتالانی سال 2009 ( مترجم : این جایزه به برجسته ترین شخص در زمینه توسعه و گسترش فعالیت های اجتماعی یا فعالیت های حرفه ای خود در سال گذشته ، اهدا می شود)

ساندرو راسل: بارسا تا ابد از بهترین مربی تاریخمان سپاس گذار خواهد بود.

رئیس باشگاه بارسلونا، پس از تصمیم گواردیولا برای سال دیگر باقی نماندن در سمتش به عنوان مربی، "نهایت احترام" باشگاه به او را اعلام داشت و از همه کارهایی که او برای "بارسای خودش" انجام داده، از او تشکر کرد.

پس از بیان اینکه هدف، ادامه دادن میراث پپ است، راسل اعلام کرد که مربی آینده بارسا، تیتو ویلانووا خواهد بود.

جام غرور

به جای همه عنوانها و قهرمانیهایی که در این سه ساله به دست آمده است، ساندرو راسل می گوید که آنچه از همه قهرمانیهای گواردیولا مهمتر است "هیچ عنوان خاصی نیست، بلکه جام ِ غرور است. به لطف اوست که ما آن را به دست آورده ایم. در تمام مدتی که من هوادار بارسا بوده ام، هرگز عکس العملی مثل روز سه شنبه در نوکمپ را به یاد ندارم. مشخصا جامی نیست که هرگز در موزه دیده شود، اما همواره اینجا، در روح نوکمپ حضور خواهد داشت."

ساندرو راسل روز جمعه اعلام کرد که جوزپ گواردیولا فصل آینده در بارسا باقی نخواهد ماند. او این تصمیم را به عنوان "سخت ترین" چیزی که مجبور به قبولش در دوران ریاستش شده است، معرفی کرد. پس از بیان "نهایت احترام"ش برای تصمیم مربی برای ترک تیم، رئیس باشگاه تاکید کرد که : "باشگاه از همیشه پخته تر و مستحکم تر است...چیزی که به طور حتم، پایه و اساس ساخت آینده ای قوی و یکدست است."

"ممنونیم، پپ"

رئیس باشگاه چندین بار و به دلایل گوناگون، قدردانی خود از گواردیولا را بیان کرد: "برای شادی ای که به ما دادی و برای همه کارهایی که برای بارسا خودت کردی، برای به کمال رساندن شیوه ای فوتبالی که هرگز نمی تواند مورد تردید قرار بگیرد، برای نشان دادن این موسسه به روشی مثال زدنی، احترام گذاشتن به باورهایی که باشگاه ما را تعریف می کنند، برای همه حمایت، احساسات و علاقه ات."

به خاطر همه این دلایل است که ساندرو راسل شک ندارد که هوادران "تا ابد از بهترین مربی تاریخمان ممنون خواهند بود." رئیس باز هم تاکید کرد: "از ته قلب از تو خیلی ممنونم پپ."

در صحبت در مورد فصل آینده، راسل بر خواسته اش مبنی بر ادامه دادن روش پپ، و آن چیزی که او "سیستم پپ" می خواند، تاکید کرد. پس از بیان اینکه تیتو ویلانووا مربی آینده بارسا خواهد بود، راسل گفت که او اعتقاد دارد تیتو "از پایه بسیار خوبی شروع به کار خواهد کرد...او باید هر چقدر که می تواند تیم را پیشرفت دهد و هرگز به اوضاع همانطوری که هست قناعت نکند."

عکس روز: «فراتر از مستطیل سبز»

برای مشاهده ادامه عکسهامی توانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرماييد.

یوردی آلبا احتمالا اولین خرید تیتو ویلانووا برای فصل بعد است. به نظر میرسد بارسلونا با خود بازیکن به توافق رسیده است و تنها توافق با والنسیا باقی مانده است. اگر والنسیا با قیمت پیشنهادی بارسلونا توافق نکند، آلبا 1 سال دیرتر و در سال 2013 به صورت مجانی به بارسلونا خواهد آمد.
    علاوه بر دفاع چپ، بارسلونا به دنبال جذب یک مدافع وسط است و گزینه اول بارسا تیاگوسیلوا است که جذب او با توجه به قیمت بالای مدنظر میلان میتواند با مشکل مواجه شود.
    همچنین تیتو برای فصل آینده تقاضای خرید یک مهاجم تمام کننده را دارد. فرناندو یورنته، مهاجم بیلبائو یکی از گزینه های اصلی مدنظر تیتو است و آدرین مهاجم جوان اتلتیکو نیز مدنظر تیتو قرار گرفته است.
    البته خرید یک مهاجم به معنای فروش یکی از دو مهاجم جوان بارسلونا (کوئنکا یا تیو) است که به احتمال زیاد با شرط بازخرید برای مدتی به باشگاه دیگری خواهد رفت.

تمرین امروز با 16 بازیکن اصلی به همراه 3 بازیکن تیم b برای رویارویی فردا با رایو وایکانو تشکیل شد.
    اسامی بازیکنان بارسلونا:
    دروازه بان: والدز، پینتو
    مدافعان: آلوز، پویول، ماسکرانو، آدریانو، بارترا، مونتویا
    هافبک ها: بوسکتس، کیتا، اینیستا، تیاگو، سسک
    مهاجمان: پدرو، کوئنکا، مسی، الکسیس، آفلای و تیو

مصدومان بارسلونا برای بازی فردا:
    پیکه، فونتاس، آبیدال، ژاوی و ویا

گواردیولا، خالق خاطرات
    8 می 2008
    بارسلونا فصل بسیار بدی را سپری کرده بود. لاپورتا اعلام کرد که پپ گواردیولا، مربی تیم b بارسلونا جانشین رایکارد در تیم اصلی خواهد بود.
    همه تعجب کرده بودند. بسیاری به این تصمیم با دیده شک نگاه میکردند. لاپورتا انتخابی با ریسک بالا را انجام داده بود.
    صحبت گواردیولا در آغاز به کار خود در بارسلونا:
    "من به شما قول میدهم که ما به سختی کار میکنیم. من نمیدانم که آیا پیروز میشویم یا نه. ولی ما به سختی تلاش میکنیم. کمربند صندلی های خود را ببندید. شما قرار است از این سفر لذت ببرید."

پپ به سرعت به عنوان یک مربی در قلب تمام طرفداران جا گرفت. چه در زمین فوتبال و چه در خارج از آن. تاکتیک های زیبای او و روابطش با بازیکنان بسیار لذت بخش بود. در 4 سال حضورش روی نیمکت افتخارات زیادی برای ما کسب کرد و دوران خاطره انگیزی را ایجاد کرد.
    پپ گواردیولا برای بسیاری از ما خالق بسیاری از زیباترین خاطرات ما بود. حالا او اعلام کرده که در فصل آینده سرمربی بارسلونا نخواهد بود، تا کمی استراحت کند و انرژی دوباره بگیرد.

بگذارید به روزهای خوب گذشته فکر کنیم که ما میخندیدیدم و گریه میکردیم و در همه حال از گواردیولا حمایت کردیم. به روابط خوب پپ با بازیکنان، به صحبت های روحیه بخش و آرامش دهنده او بعد از هر برد یا باخت تیم
    و امیدوار باشیم به ادامه این روزهای خوش و این خاطرات با کسی که در تمام این روزها در کنار پپ ایستاده بود. کسی که همه ما از تاثیرگذاری او در نتایج این چند فصل بارسلونا مطمئنیم و فقط میزان این تاثیر را نمیدانیم. کسی که همان روابط خوب را با بازیکنان دارد. همان ایده های تاکتیکی را در ذهن دارد. به همان بازی زیبا اعتقاد دارد
    و کسی که میتواند همان موفقیت ها را برای باشگاه به دست آورد

منبع : سايت رسمي باشگاه

2. 16 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دل بوسکه: گواردیولا را درک می کنم و برایش بهترین ها را آرزو می کنم

مربی باتجربه تیم ملی اسپانیا، حسرت و افسوس خود را از حذف رئال و بارسلونا در رقابتهای لیگ قهرماننان اروپا ابراز کرد

Vicente Del Bosque - Spain

سایت گل- بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرد که تصمیم پپ گواردیولا برای جدایی از نیمکت مربیگری بارسا را درک می کند و برای او بهترین ها را آرزو کرده است

دل بوسکه دراین باره گفت:« این تصمیمی شخصی بود. او را درک می کنم و برایش بهترین ها ر اآرزو می کنم. دل بوسکه این روزها در شهرپدرو برناردو به سر می برد.»

او ادامه داد:« پپ به عنوان یک هوادار بارسلونا در این باره تصمیم گیری کرد و هیچ راه دیگری به جز پذیرش آنچه او خواسته وجود ندارد. چون پپ این تصمیم را از ته قلبش گرفته و از آنجا که او باور دارد، این بهترین راه برای خود او و برای بارسلوناست باید این تصمیم را پذیرفت.»

دل بوسکه درمورد انتخاب تیتو ویلانووا به عنوان جانشین پپ صحبتی نکرد و گفت:« من کسی نیستم که بخواهم درمورد تصمیمات داخلی باشگاه ها صحبت کنم.»

دل بوسکه همچنین درمورد حذف رئال و بارسلونا از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« بدون هیچ شکی، این حذف به تیم ملی اسپانیا آسیب می رساند. امیدوار بودم که این دو تیم بتوانند در لیگ قهرمانان اروپابه حضورشان ادامه دهند و به فینال می رسیدند. هر دوی آنها شایسته حضور در فینال بودند. این شرایط سورپرایز بزرگی است.»

دل بوسکه درمورد عملکرد تورس در چلسی گفت:« زمان کافی برای ارزیابی و تصمیم گیری داریم. تورس با جوانانی رقابت می کند که خیلی خوب هستند و سعی می کنیم که با عادلانه ترین شرایط ممکن تصمیم گیری کنیم.»

رئیس باشگاه برشا: می دانستم گواردیولا از بارسا جدا خواهد شد

سرمربی موفق آبی و اناری ها روز گذشته به طور رسمی اعلام کرد که در پایان فصل از این باشگاه جدا خواهد شد و به این ترتیب، به دوران چهارساله حضورش در نوکمپ پایان داد.

سایت گل- جینو کوریونی، رئیس باشگاه برشا، اعلام کرد که از قبل می دانست که گواردیولا در پایان فصل بارسا را ترک خواهد کرد.

سرمربی موفق آبی و اناری ها روز گذشته به طور رسمی اعلام کرد که در پایان فصل از این باشگاه جدا خواهد شد و به این ترتیب، به دوران چهارساله حضورش در نوکمپ پایان داد.

گواردیولا به دلیل دوران کوتاهی که در برشا بازی کرد، رابطه نزدیکی با این باشگاه دارد و کوریونی اعلام کرد که گواردیولا او را از برنامه اش مطلع کرده بود.

او در گفتگو با توتو مرکاتو وب گفت:" او قبلا به من گفته بود که در پایان فصل از بارسا جدا می شود. او شخص بسیار باهوشی است و تشخیص داد که بعد از 4 سال انگیزه ای برای ادامه کار ندارد.

او آرام و طبیعی به نظر می رسید. فکر می کنم او برای یک سال مربیگری نخواهد کرد. معتقدم او می خواهد هدایت یک تیم ملی بزرگ را برعهده بگیرد.

تیتو؟ من متعجب نشدم زیرا او هنوز با بارسا قرارداد دارد. آنها به دنبال یک راه حل داخلی بودند. فکر نمی کنم این مشکل بزرگی برای بارسا باشد زیرا بازیکنانی که در زمان گواردیولا بهترین بازی ها را ارائه می دادند، هنوز در این باشگاه حضور دارند."
    Last edited by nw_nk; 28-04-2012 at 18:37. دليل: ادغام و حذف خبر تکراری "به موقع یا زودهنگام؟"

4. 9 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

سخته واقعا ؛ درسته مکتب و لاماسیا هست ؛ ولی یه جورایی حس از دست دادن عزیز آدم، بهش دست میده؛ آخه در کنار پپ ، دکنار لذتمون از این فوتبالش ، عشق کردیم , زندگی کردیم ؛ اما حرف دروغین نمیخوام به خودم بزنم ؛ ایم راه هنوز هم ادامه داره.

------------------------------------------

بدبخت عبدالله ویسی فکر میکنم هیچ کسی توی دنیا ؛ از رفتن پپ اینطور احساس غم و پوچی نکرده باشه درکت میکنم ویسی جان ؛ خودت نکشی یه وقت ها ما امیدمون اینه پپ وطنی رو حداقل ببینیم

شاد و پیروز و سربلند باشید

6. 5 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

همه دوستان حرفا رو زدن..من هم واقعیت دل خوشی از بارسلونا ندارم هرچند باید اعتراف کنم بهترین تیم جهان از هر نظر به حساب میاد و...
    اما این دلیل نمیشه حرفهای گواردیولا رو توی اون نشست ندید بگیرم..من و خیلی از طرفدارای ضد بارسا.گواردیولا نشون داد نه تنها از نظر فنی مربی بزرگیه از نظر شخصیت هم در چه سطح بالایی قرار داره مخصوصا اونجای حرفش که گفت من میرم تا مربی جدید کارهای نیمه تمام من رو تمام کنه...یا کارکردن با این بازیکنان برای من افتخار بزرگ محسوب میشه و در آخر عذرخواهیش به خاطر حذف از لیگ قهرمانان و شکست روبروی رئال!

باید گفت گواردیولا ثابت کرد از هرنظر قابل تقدیره...
    مرسی

8. 11 کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

فرقی نداره طرفدار میلان ، چلسی ،آرسنال ،رئال یا هر تیم بزرگ دیگه ای باشیم ! همه باید اعتراف کنیم که در این 5 سال بارسلونای پیپ بهترین تیم دنیا بوده با اختلاف فراوان ! جدا از سوپر بازیکن هایی که تو بارسا بازی میکنن ، گوارديولا ستارهاصلی این تیم بود ! مربی که در همه چی نمونه بود و آنچنان محبوب بود که حتی خیلی از طرفدار های سایر تیمها هم به شخصیت این مرد بزرگ احترام میذاشتن .

از اعجـوبـه هـای زندگـیم بـوده .
    امـیدوارم بـه رُم بیـاد و تـیم و زیر و رو کنـه .

10. 8 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نام خدا

هفته سی و ششم لیگ اسپانیا (لالیگا)

رایووالکانو - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوشنبه - 1391/02/11 (30 آوریل 2012)

ورزشگاه: استادیو دل رایو والکانو

ساعت 00:00 بوقت ایران ( در واقع میشه یکشنبه ساعت 24:00 )

بعد از یه هفته ی وحشتناک و کابوس وار و دو شکست و یک تساوی و از دست دادن دو جام و از دست دادن گواردیولا ، حالا یه هفته ی جدید رو شروع میکنیم و اولین بازیمون با رایووالکانو هست.

هر دو تیم تو چند بازی اخیر نا موفق بودن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از 5 بازی اخیر فقط دو تاشو برده و دو تا شکست و یک تساوی داشته. رایو هم از 5 بازی اخیر یک برد و 4 شکست داشته!

بارسلونا رده ی دوم هست و رایو هم رده ی 15 جدول هستش.

ژاوی 15 روز مصدوم هست و به این بازی نمیرسه پیکه و ویا و آبیدال و فونتاس هم مصدومای دیگه ی تیم هستن.

امیدوارم با یه بازی خوب و منطقی تو این بازی برنده بشیم . تیم تو این چند تا بازی آینده باید به مسی کمک کنه تا حداقل پیچیچی مال ما بشه و مسی هم رکورد رونالدو رو بشکونه و هم رکوردی از خودش به جا بذاره که تا سال های سال دست نیافتنی باشه و تو تاریخ ثبت بشه.

درضمن این بازی یکی از معدود بازی های باقی مونده از سرمربیگری گواردیولا تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و خوشحالم که هنوز چند تا بازی فرصت داریم تا از وجود این اسطوره بهره مند بشیم واقعا دل هممون براش تنگ میشه. امیدوارم تو این چند تا بازی نتایج لازم رو بگیره و با قهرمانی کوپا تو اوج از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خداحافظی کنه
    Last edited by 2raj_a; 29-04-2012 at 01:12.

12. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 28 آوریل 2012

پپ میرود اما "گواردیولا" میماند

تیتو ویلانووا ، جایگزین طبیعی

راسل اطمینان میدهد که سبک فوتبال تیم و همچنین ثبات و پایداری آن تغییری نمیکند

اولین تصمیمات ویلانووا: او میخواهد با جوردی آلبا ، یک مدافع مرکزی و دو مهاجم قرار داد امضا کند

خداحافظی گواردیولا :" من میروم زیرا زمان مرا خسته کرد. اما من واقعا خوشحال میروم. زیرا تیتو کار ها را به خوبی انجام خواهد داد "

ترجمه ی تیترهای روزانه ی الموندو در 28 آوریل 2012

خداحافظ پپ

بمب تیتو

گواردیولا _ تیتو ، سریعترین انتقال

سرمربی دلایل خود را توضیح داد :"من در حال حاضر تخلیه شده ام و نیاز دارم تا دوباره خودم را آماده کنم "

راسل و زوبی زارتا یک خبر بزرگ دادند :" تیتو ویلانووا مربی جدید خواهد بود "

//////////

کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 28 آوریل 2012

شادی و لذت او به عنوان یک آبی و اناری لذتبخش است ، گوش دادن به او به عنوان یک فرد لذتبخش است ، و کشیدن ( نقاشی کردن ) او به عنوان یک فرد حرفه ای لذتبخش است...

ممنون پپ
    Last edited by 2raj_a; 29-04-2012 at 01:19. دليل: Merge

14. 6 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلیپی از پپ که توتال بارسا گذاشته حجم: 11 مگ

16. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

لیست فراخوانده شده برای رویارویی با رایو

بارترا ، مونتایا و تیو از بارسا ب در کنار 16 بازیکن از تیم اصلی برای رویارویی با رایو وایکانو در روز یکشنبه فراخوانده شدند.

جوزپ گواردیولا لیستی از 19 بازیکن به منظور سفر به مادرید برای بازی یکشنبه در برابر رایو اعلام کرده است. که شامل 16 بازیکن آماده از تیم اول ( فونتاس ، ویا ، آبیدال ، پیکه و ژاوی همگی مصدوم هستند ) به اضافه ی مونتایا ، بارترا و تلو از بارسا ب می شود. سرمربی قبل از بازی یک بازیکن را از لیست نهایی خارج خواهد کرد.

آخرین جلسه تمرینی

صبح روز شنبه بازیکنان آخرین جلسه تمرینی خود را در مجموعه ی ورزشی باشگاه " خوان گمپر " برگزار کردند ، پس از آن گواردیولا لیست خود را خواند.

آنها یکشنبه صبح به مادرید پرواز خواهند کرد تا ظهر به مقصد برسند. این بازی در ورزشگاه Vallecas راس ساعت 9:30 بعد از ظهر شروع خواهد شد. گروه بارسا بلافاصله پس از بازی با پروازی به بارسلونا بازخواهد گشت.

پیش بینی :مقدمه ای بر یک اتفاق بزرگ؛پپ مدیر/چابی سرمربی
    با آغاز عصر او تیم بارسلون به هرچه جام بود رسید و حالا پس از نزدیک به چهار سال و حتی با از دست دادن همه ی آن جام ها نیز ایستاده مورد تشویق قرار گرفت

اپریل 2012. روزی غم انگیز و سرشار از اندوه درغروب دلگیر بندر زیبای بارسلون. شکست ها و حذف شدن ها چقدر قابل تحمل تر از این خبر بودند: وداع تلخ مرد تاریخ ساز... تلخ تر از شکست. زهر تر از حذف. دردناک تر از بی جام ماندن
    .
    امروز کولزی ها (هواداران بارسا) مزه ای تلخ تر از همه ی این ها را با رفتن او حس می کنند. آنها حاضر بودند زمان متوقف می شد تا امروز نمی آمد. یا اگر هم چنین چیزی اجتناب ناپذیر بود ای کاش لااقل اینقدر زود نمی آمد!
    چه دردناک است پیام رئیس از زبان دوستدارانش که: تا ابد از تو متشکریم! یعنی تا ابد دیگر روزهایی چنین باشکوه برای باشگاه تکرار نخواهند شد؟ مگر کسی بعد از رفتن اسطوره هلندی باشگاه چنین جانشینی را پیش بینی می کرد؟ دلخوشی حالا کار هواداران است. از امروز طرفداران بارسا برای رسیدن روزی لحظه شماری می کنند که پپ گواردیولای کبیر که همواره حضورش با شکوه و موفقیا همراه بوده است به باشگاه برگردد و با در دست گرفتن ریاست باشگاه کاتالانی، پروژه گواردیولای مدیر، چابی مربی را کلید بزند تا تیم آبی اناری باز هم بتواند برای چند سال دیگر بر اروپا و جهان سلطه یابد.

شاید هم این تنها بهانه ای باشد که بتوان غم جدایی پپ بزرگ را برای کاتالان ها کم کرد، تا به این امید نبود سرمربی موفق و دوست داشتنیشان کمتر آنها را آزار دهد. یاد اولین حرفش که می افتی تازه میفهمی او چه می خواست و چه کرد: «بی شک مردم به ما افتخار خواهند کرد.» جمله ای که سرآغاز و پایان جانشین خَلَف یوهان کرویف افسانه ای بود.
    با آغاز عصر او تیم بارسلون به هرچه جام بود رسید و حالا پس از نزدیک به چهار سال و حتی با از دست دادن همه ی آن جام ها نیز ایستاده مورد تشویق قرار گرفت.
    این همان وعده ی تحقق یافته ی مرد محبوب نیوکمپ بود. رسیدن به درجه تیم رویایی. مربی جوان و پرافتخاری که با دستاوردهایش جرات بر زبان آوردن توصیف: «بهترین تیم قرن» را به ما می داد.
    حالا طرفداران حاضر در نیوکمپ از جانب تمام هواداران بارسلونا در سراسر جهان برای خداحافظی با پپ دوست داشتنی و به خاطر آنکه ثابت کنند او در تاریخ ماندگار خواهد بود می خواهند روی پلاکاردهایشان این جمله را حک کنند: عاشقت خواهیم ماند، رویا ساز!

واکنش های نسبت به جدایی پپ از بارسا!!!

* گری نویل مدافع سابق منچستر یونایتد در توییتر نوشت: آفرین به گواردیولا. او فوتبالی معرفی کرد که من پیش از آن هرگز ندیده بودم! جادو ...

*رود گولیت ستاره سابق فوتبال هلند نیز گفت: باید از گواردیولا به خاطر چند سال طلایی فوتبال در بارسلونا ممنون باشیم. به افتخار او کلاهم را از سر برمی‌دارم. برای پپ سخت است که به تیم دیگری برود. اگر به تیم دیگری برود دچار افت می‌شود مگر اینکه مسی را هم با خود ببرد.

*کارلوس پویول کاپیتان بارسلونا نیز نوشت: پپ به خاطر همه چیز ممنونم. تو راه درست را به ما نشان دادی. جرارد پیکه مدافع بارسلونا هم پس از اعلام کناره‌گیری گواردیولا در توییتر نوشت: پپ از زحمات زیادی که برای ما کشیدی تشکر می‌کنم. چهار سال پر از پیروزی و اوقات خوش را سپری کردیم و از همه مهم‌تر اینکه درس‌های زیادی درباره فوتبال آموختیم.

* تیاگو الکانتارا:تو به قله فوتبال رسیدی و همیشه در آنجا خواهی ماند. ما همیشه از تو سپاسگزاریم. خیلی ممنون پپ!

* سسک فابرگاس: اگرچه فقط یک سال کنار تو بودم اما انگار مدت‌ها طول کشید. پپ، تو الگوی دوران کودکی من بودی و در دوران مربیگری هم الهام بخش من شدی. به خاطر زمانی که کنار یکدیگر بودیم ممنونم. همیشه قدر آن را خواهم دانست. برای تیتو ویلانووا هم در فرصت جدیدی که فوتبال در اختیارش گذاشته آرزوی موفقیت می‌کنم. او نه تنها یک انسان بزرگ است بلکه مربی خیلی خوبی است.

*آندره اینیستا نیز در فیس بوک زیر یک عکس قدیمی خودش کنار گواردیولا نوشت:شوکه شدم,فکر می کردم که پپ تمدید می کند.من فقط می‌توانم از او و دستیارانش به خاطر این سال‌ها تشکر کنم. البته نباید فراموش کنیم که فصل جاری هنوز به پایان نرسیده است.

*ادریانو: پپ پدرخوانده تمام بازیکنان بارسا است.

*ژاوی: برای قبول کردن این خبر زمان لازم است, اصلا نمی توانم باور کنم.

*دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا: گواردیولا فردی باهوش است و همیشه بهترین راه ها را انتخاب می کند, برای او ارزوی موفقیت می کنم.

*پدرو: پپ از تو تشکر میکنم تو همه چیز به باشگاه دادی, از اینکه چهارسال در کنار تو بودم به خودم افتخار می کنم.

*داوید ویا: من دو سال با پپ بودم و با او بهترین لحظات را گذراندم, تیتو بهترین انتخاب بود.

*دنی الوز: پپ بی نظیر است, او همه توان خود را برای بارسا گذاشت,او زمانی که به بارسا امد مو داشت ما باعث شدیم موهای او بریزد.

*کوئنکا: پپ همیشه یک استاد بزرگ برای من است.

*والدز: نمی توانم بارسا را بدون پپ تصور کنم.

اخـــــــــبار کوتاه

* ساندرو روسل: باشگاه بارسا تا ابد از بهترین مربی تاریخ (گواردیولا) سپاسگزار خواهد بود.

* پپ گواردیولا: به تیتو باور داشته باشید, من با او موفق بودم.

* دیروز تولد کوئنکا بود, او 21 ساله شد. تولدت مبارک کوئنکا.

* لیلو ,سرمربی پیشین المریا: پپ شجاع ترین مربی است که من تا حالا دیده ام.

* دی ماتئو, سرمربی چلسی: پپ گواردیولا بی نظیر است, او هم اکنون در تاریخ بهترین ها جای گرفته است.

* جینو کوریونی, رئیس باشگاه برشا: پپ از قبل به من گفته بود که در پایان فصل از بارسا جدا می شود.

* بارسا بدون پیکه و ژاوی در مقابل رایووایکانو قرار می گیرد.

*پويول: ويلانووا بهترين جانشين براي گوارديولا است.

* رائول: رئال و بارسا ناعادلانه حذف شدند, این دو تیم بهترین تیم های جهان هستند, پپ مردی بی نظیر است.

*استویچکوف: پپ از محبت لازم از سوی سران باشگاه برخوردار نبود,هیچ وقت مربی دیگری نخواهیم داشت که در طول یک فصل شش جام قهرمانی فتح کند. این رسما غیرممکن است,پپ اخرین بازمانده از دوران کرویف بود.

*خوان گاسپارت: گواردیولا اولین مربی تاریخ بارساست که همه از جدایی اش ناراحتند.

*ماسکرانو: هر تیمی پپ را در اختبار داشته باشد خوش شانس خواهد بود, من به او مدیونم.

عکس: بازیکنان بارسا در کنفرانس جدایی پپ.

دیوید بکهام پس از خبر جدایی گواردیولا از بارسلونا در پایان فصل گفت:
    گواردیولا نه تنها یک مربی بزرگ است که یک جنتلمن نیز هست
    هرگز فراموش نمیکنم که او یکی از اولین افرادی بود که پس از مصدومیت من با من تماس گرفت.
    من طرفدار رئال مادرید هستم ولی من عاشق سبک بازی تیم او و موفقیت های زیاد او هستم

عکس زیر را باز کنید و روش زوم کنید
    عکس زیباییه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع : سايت رسمي باشگاه

18. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رایووالکانو - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جدول رده بندی و وضعیت دو تیم در جدول :

5 بازی آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

5 بازی آخر رایو :

7 بازی آخر رو در روی دو تیم ( از پایین به بالا ):

آمار بازی های رو در رو:

آقای گل ها و آمار کارت زرد و قرمز های دو تیم:

وضعیت دو تیم تو لیگ :

درصد گلزنی تو دقایق مختلف:

20. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •