چطور میشه موقعیت دوربین داخل کابینو تغییر داد؟ بدون مد میشه این کارو کرد؟
چطور میشه موقعیت دوربین داخل کابینو تغییر داد؟ بدون مد میشه این کارو کرد؟
مثل اینکه مد نقشه روسیه با بعضی از مد ها ناسازگاره از وقتی که ریختم مد ضد ضربه غیر فعال شده![]()
فکر کنم بدونم کجارو میگی داداش من . ببین ماشینو از اتومات دربیار دستی با دنده 1 مثل مرد میره بالا ولی یه مشکلی هست ! باید از تو خاکی کنار جاده به بدبختی بری بالا چون اگه از لاین خودت بری ماشینا از عقب میزنن بارد دمیج میشه حفن !! من مثل این ماشین قدیمیا که تو جاده ها سر بالایی هارو از کنار میرن منم از کنار میرم![]()
دوستان در مد نقشه روسیه واسه اینکه از ادامه پروفایل قبلیتون در نقشه روسیه بازی کنید و پروفایل جدید نسازین برید به شهر Amsterdam و از طریق لنگرگاهی که در سمت چپ شهر وجود داره با کشتی به شهر Петeр6ypr در کشور روسیه سفر کنید.![]()
دوستان کسی میدونه چه طور میشه نقشه روسیه مصر و امریکا رو ادغام کرد
اگه راه حل به نظر کسی میرسه بگه
لطفــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــاً
من هنوز مد نقشه افریقا رو دانلود نکردم نمیدونم در نزدیکی شهر های افریقا لنگرگاه وجود داره یا نه اگه باشه شاید بشه با پروفایل قبلی مثل نقشه روسیه به اونجا رفت.![]()
دانلود نکنی نصف عمرت رفته به فنا
اینم لینک ورژن 1.5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی از مد نقشه مصر استفاده میکنی بقه مدهای نقشه ای مثل روسیه و امریکا غیر فعال میشن
نمی دونم چرا
شاید یه راهی باشه که همزمان بشه از سه تاش استفاده کرد
دوستان ادیتور باید روش کار کنن
New Horn sound v2.0
SCANIA Horn sound V2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)