تستهای زیر را انجام بدهید:
تمامی محتویات CACHE مربوط به INTERNET EXPLORER را حذف کنید.
یک اکانت جدید در ویندوز بسازید و با آن امتحان کنید.
تستهای زیر را انجام بدهید:
تمامی محتویات CACHE مربوط به INTERNET EXPLORER را حذف کنید.
یک اکانت جدید در ویندوز بسازید و با آن امتحان کنید.
این مشکل bga چیه تو مدل f111...........
توی مدلای دیگه سونی هم همین طوره ....اخه من f11dgx دارم
ممنون از پاسختون.........
فقط اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین من یکم مبتدیم اخه![]()
انگاری کسی نمیخواد مشگله منو حل کنه
سلام من يه لپ تاپ سوني دارم و جديدا ويندوز 7 نصب كردم و حالا dvd/rw شناسايي نمي شه يعني تو devis manager دارمش ولي تو my computer نيست خواهشا كمك كنيد بدون دي وي دي رايترم با لپ تاپ انگاري فلجم . هيچ كاري نمي تونم بكنم.
مرسي...
این مشکل برای خیلی از لپ تاپ ها پیش میاد ، تا جایی که میدونم راهش تعویض ویندوز هست ، یه ویندوز دیگه رو امتحان کنید مشکل حل میشه
-------------
کسی نیست جواب منو بده ؟؟
سلام دوست عزیز
نگران نباش این فقط یه پیامیه که ویندوز بهت داده و میگه که از کدوم پورت usb برای این کاری که میکنی بهتره که استفاده کنی.
اگه متوجه منظورم نیستی یه سری به device manager ویندوزت بزن و آخرین گزینه ,یعنی universal buss controller رو انتخاب کن .
میبینی که تمام bus serial portهایی که به سی پی یو وصل هستن رو نشون میده که برای یو اس بی های سیستمت هم پیدا میکنی,حالا properties شونو نگاه کن، میبینی که در سربرگ advanced براشون پهناهای باند مختلف برای کارهای مختلف درنظر گرفته شده که کاملا پیشنهادی هستن.
پس نگران نباش چیزی نیست.
اصلا فکرشم نکن که سرعت usbهای سیستمت متفاوته ، اینو بدون که برای کارهای متفاوت اولویت های متفاوت هست که در پورت های مختلف تعبیه شده.
موفق باشی.
Created By M.Shahmoradi
نه نه نمی خواد ویندوز عوض کنی!!!!!!!
فقط یه Repair کافیه
همون دیسک ویندوز رو بنداز و Repair رو انتخاب کن.
اگه اینطوری درست نشد همون طوری که دویستمون گفت باید ویندوز عوض کنی.
موفق باشی.
Created By M.Shahmoradi
سلام
Hibernate کردن پشت سر هم ممکنه مشکلی واسه لپ تاپ ایجاد کنه ؟...من بعضی وقتا خیلی اتفاقی مجبور میشم Hibernate کنم
...یا مانیتور رو میبندم که sleep میشه ...این sleep و یا Hibernate های پشت سر هم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)