سلام
من skse 1.8 رو دان کردم ولی میگه بازیرو اپدیت کنم. از کجا اپدیت گیر بیارم. اگه میشه لینکشو بذارین.
ممنون![]()
سلام
من skse 1.8 رو دان کردم ولی میگه بازیرو اپدیت کنم. از کجا اپدیت گیر بیارم. اگه میشه لینکشو بذارین.
ممنون![]()
بازی خوبیه ولی من یه جا گیر کردم دیگه بیخیال شدم :(( الان دوباره میخوام ادامه بدم
یه قسمت بود که تو یه پارتی می رفتیم باید بدون اینکه کسی می فهمید یه چیزی رو پیدا می کردیم ، من هر کاری می کردم اون جادوگره که بالا بود منو می دید بعد می ریختن سرم ، اونجا رو چیکار باید کنم؟ :|
من بازی شو تموم کردم. تا جایی که یادمه باید اوناها رو هر جوری که میتونی بکشی بعدش می رفتی تو زیر زمین و یک یارویی رو ازاد می کردی و ازش درباره ی اسبرن اطلاعات میگرفتی بعد یک دری رو زمین بود از اونجا خارج میشدی.
خیلی سخته ، هیچ چیز ندارم که باهاش بکشم :(
نباید کسی رو بکشی، یه زنه هست اونجا نشسته رو صندلی با اون صحبت میکنی تا همه رو جمع کنه تا حواسشون پرت بشه تا تو به کارت برسی.
اونجا که اره ولی بعدش که میرین تو قسمت ممنوعه باید اونا رو بکشی.من کی این کارو با shout و spell انجام دادم.
لطفا یکی هم جواب مارو بده؟
مثل اینکه کسی نیست که به ما کمک کنه.![]()
من دقیقا متوجه مشکلتون نشدم ولی این اخرین اپدیت بازی هست امیدوارم مشکلو حل کنه
پسورد اگه لازم داشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AF-Y عزیز ،
این مشکل شما از سه جا آب میخوره :
1- احتمالاا قبل از اینکه وارد پارتی بشی ، سلاح و تجهیزاتت رو به دوستت ندادی که برای به داخل سفارت قاچاق کنه، که بعدا بتونی برشون داری و استفاده کنی...
2- احتمالا سلاحهات رو وارد کردی، ولی نمیدونی کجا هستن، در این مورد باید قبل از اینکه دوستت در رو پشت سرت ببنده، توی همون اتاقکی که بقل آشپزخانه سفارت هست، از داخل سندوقچه سلاحهات رو برداری...
3- این یکی خیلی نادر اتفاق میفته، ولی میتونه یه با" باشه...
البته یه احتمال چهارم هم هست، اینه که به اندازه کافی مهارت برای درگیر شدن با نگهبانهارو نداری، واسه همین کشته میشی، در این یه مورد توصیه میکنم، بیخیال Main Quest بشی و برای یکم Skill هات رو افزایش بدی ;-)
میدوارم تونسته باشم کمکت کنم ، فعلا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)