دوستان الان کدوم بانک بالاترین سود روز شمارو میده که مطمین هم باشه یعنی زیر نظر بانک مرکزی باشه و موقع برداشت پول دبه نکنن و راحت پولمون رو هرموقع خواستیم بتونیم پس بگیریم؟
دوستان الان کدوم بانک بالاترین سود روز شمارو میده که مطمین هم باشه یعنی زیر نظر بانک مرکزی باشه و موقع برداشت پول دبه نکنن و راحت پولمون رو هرموقع خواستیم بتونیم پس بگیریم؟
دوستان برای انتقال 60 میلیون از یه حساب به حساب دیگه بهترین و مطمعن ترین روش چیه؟
دوستان یه سوالی دارم
اگه خدایی ناکرده و آنطور که بوش میاد سودهای بانکی یک ساله رو به ده درصد و کمتر تقلیل بدن با سرمایه سرگردانمون چه باید بکنیم ؟ آیا می توان با change کردن پولمان آنرا به خارج منتقل کرده مثلا به یکی از بانکهای ترکیه منتقل کنیم ؟
اینها قصد دارند سودهای بانکی رو کم کنند تا آقازاده ها بتونن وام های میلیاردی با سود کم بگیرن و تازه پس هم ندن همانطور که به کرات این اتفاق افتاده دیگه براشون مهم نیست که مردمی دارن از قِبل این سودهای کم امرار معاش می کنند و عزت آنها به این سود وابسته است
Last edited by am_64; 29-01-2016 at 21:32.
سلام
خودِ دولت سالهاست که داره از سپرده های مردم امرار معاش میکنه اون هم دولُپّی!!!
اون زمان که فقط بانکهای دولتی پولهای مردم رو تحت کنترل داشتند و رقیب هم نداشتند و سودهای 1.5% و 3% و 6% میدادند به مردم و صدها هزار ملیارد تومن زدند و بردند و خوردند
حالا هم چند سالیه که دولت دهها هزار ملیارد تومن از بانکها و موسسه های خصوصی قرض گرفته خرجِ هزینه هاش کرده چون قسمتِ عمده ی درآمدش که دلارهای مفتِ نفتی از بین رفته و فقیر شده
خصوصیها هم فقط اسمش خصوصیه . همش مال بالا بالائیهاست یا وابسته به بالا بالائیها
دولت نمیتونه یک دفعه سودها رو بیاره روی 10% و اینها وگرنه فاجعه میشه و خیلیها میخوان پولهاشون رو بردارند و هیچ بانکی چه دولتی چه خصوصی , این همه پول نقد نداره و مجبور میشند اعلام ورشکستگی کنند
همین یکی دو صفحه پیش علتش رو نوشتم که چرا تا دولت بدهیش رو نده سودها پائین نمیاد
تحریمها برداشته شد اما نذاشتند دلار بیاد پائین چون به ضرر دولت و حکومت هست چون اگر دلار ارزون بشه خیلیها میخوان پولهاشون رو از بانکها بردارند و کالا بخرند و پول به اندازه ی کافی نیست برای همه .
با اومدن دلارهای بلوکه شده , دولت میتونه بخشی از بدهیش رو بده تا سودها رو تدریجاً کاهش بدند یعنی مثل الان هر شش ماه 2% یا شاید هم گاهی هر3 ماه 2% تا مردم با هم هجوم نیارند برای برداشتن سپرده هاشون
============================
سودهای بالا موقعی مد شد که تجارتهای پرسود قبضه شده بود توسط بالائیها و با جمع کردن پول مردم , سرمایه های عظیم جمع کردند و با قدرت و نفوذی که داشتند زمینهای بسیار پولساز رو مفت خریدند یا سندسازی کردند و مجوزهای جور واجورش رو هم گرفتند و ساختند و فروختند و سودهای چند برابری زدند به جیب و چندرغاز هم دادند به سپرده گذارها(2% در ماه - سالی 24% یا کمی بیشتر)
با پولهای مردم سالها ماشینهای لوکس آوردند و با پارتی و نفوذ از گمرک ترخیص کردند با گمرکی بسیار کم و بعدش چند برابر قیمت فروختند به پولدارها
3 سال پیش توی اخبار گفت 1600 ماشین لوکس توی گمرک بود . بخشنامه اومد از بالائیها که گمرکی خودرو از امروز شد 30% به جای 60%
چند روز بعد که ماشینها ترخیص شد و بخشنامه لغو شد!!!
بیخود نگفتند کدخدا رو ببین ده رو بچاپ
=============================
کشورهای دارای اقتصاد قوی ,سودهای خیلی کمی میدن به سپرده گذارها تا پولهاشون رو به کار بندازند در تجارت و کسب و کار
همین دیروز ژاپن برای اولین بار سود بانکی رو منفی کرد یعنی نه تنها سود نمیدند بلکه سود میگیرند از مردم تا پولهاشون رو خرج کنند و یا کسب و کار راه بندازند و یا وام بدند و یا سهام بخرند
میبینین چقدر فرق داره با دولت ایران . اونجا از خداشونه مردم پولهاشون رو از بانکها بردارند و به کار بندازند چون پول برای همه هست اما دولت ایران حتی 20% سپرده های مردم رو هم نداره پرداخت کنه . یا خرج بدهی ها شده یا توی شکم پروژه های نیمه تمام و یا فروش نرفته گیر کرده
گمان نکنم در دنیا سودی بیشتر از ایران پرداخت بشه
سودهای بالای ایران ملیاردها دلار هم از خارج جذب کرد که اگر سودها کم بشه پولشون رو میخوان
خلاصه دولت راهی نداره جز سر و سامان دادن به اقتصاد , پرداخت تدریجی بدهیش به بانکها , کاهش تدریجی سود بانکی که سالها طول میکشه
اما گمان نکنم از 15% در سال کمتر بشه
با فساد گسترده ای که در حکومت و دولتِ حکومت و بورس و بانکها و دنیای تجارت وجود داره , برای مردم عادی سودِ 10% بهتر از ورود به دزد آشفته بازار بورس و تجارت هست (سیلی نقد به از حلوای نسیه ) مگر اینکه آدم فاسدی باشه یا با فاسدها شریک بشه یا در تجارت موفق و کاربلد باشه و یا با یک کاربلدِ امین و درستکار شریک بشه و یا خوش شانس باشه و دل به دریای تجارت بزنه و کارش بگیره
دوست عزیز سودها طبق پیشنهاد دولت اگر بخواد کم بشه، بیشتر از ۲ درصد کم نمیشه.
و بله سال آینده احتمال اینکه این اتفاق بیفته خیلی زیاد هست.
ولی شما اگر الان یه حساب بلند مدت مثلا ۲۰ یا ۲۲٪ باز کنید، تا زمانی که موعودش تموم نشه همین سود رو دریافت کنید حتی اگر بخشنامه سود تغییر کنه.
ضمنا هیچ کشوری مثل ایران سود نمیده! ترکیه رو اطلاع ندارم ولی مثلا اکثر کشورای اروپایی و امریکا و ... نه تنها سودی نمیدن، بلکه بعضی از اونها کارمزد و مالیات هم میگیرن از شما.
ضمن اینکه انتفاق پول به حساب ارزی یا استفاده از سوئیفت هم دردسرای خودش رو داره و فقط ۱.۵ درصد کارمزد و در مقادیر بالا مالیات باید برای هر بار انتقال بدید.
نتیجه اینکه سودبانکی داخل کشور در هر حالتی به صرفهتر خواهد بود.
سلام...من تو کارت به کارت از کارت ملت به ملت مشکل دارم! هم تو اپلیکیشن هم تو وب پیج اینترنت بانک، همه چی رو وارد می کنم می رسه به پسورد و cvv2 فیلد هاش رو نمیشه انتخاب کرد که پرش کنم! مشکل از اپ نیست چون تو وبسایت اینترنت بانک هم همینه...آیا محدودیتی تو این زمینه هست؟
دوستان من میخوام 20تومن وام بگیرم دوتا ضامن کسر از حقوق میخواد،شنیدم بعضیا فیش کسر از حقوقشونو میفروشن،کجا میتونم گیر بیارم؟شرایطش چجوریه کسی اطلاع داره؟
سلام
بنده توی روزنامه ی نیازمندیهای همشهری آگهی های اینجوری دیدم
ملت به ملت که فکر نکنم کارت به کارت باشه و بجاش شماره حساب وارد میکنید و در نتیجه نیازی هم به رمز دوم و cvv2 نیست. امتحان کنید باید بدون وارد کردن رمز هم عمل انتقال انجام بشه.
دوستان بنده به مدت 1 ساله استخدام صندوق تعاون روستایی ایرانیان شدم
به عنوان صندوقدار
میخوام بدونم از چه راههایی میتونم برای صندوق سپرده بیارم
متاسفانه چون اسمش صندوقه خیلی ها نمیتونند اعتماد کنند
ولی صندوق تعاون روستایی ایرانیانی که من توش کار میکنم مال سازمان تعاونه و هم سود خوبی میده و هم
وام 8 درصد با اقساط 2 و 3 ساله میده به مشتریان
ولی با این حال شعبه ای که توش هستم سپرده هاش پایینه
از اساتید خواهش میکنم راههای بازاریابی برای افزایش سپرده رو بهم بگن
ممنون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)