دوستان چند وقت پیش یه راهنما از بازی براتون گذاشتم و چون به صورت Word 2007بود خیلیا نتونستن استفاده کنن .
اون راهنما رو به PDF تبدیل کردم و اینجا گذاشتم تا همه بتونن استفاده کنن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان چند وقت پیش یه راهنما از بازی براتون گذاشتم و چون به صورت Word 2007بود خیلیا نتونستن استفاده کنن .
اون راهنما رو به PDF تبدیل کردم و اینجا گذاشتم تا همه بتونن استفاده کنن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hopee; 29-06-2009 at 10:08.
سلام بچه ها
در مورد دمو رفتن پاپوری کی می دونه؟
چه روزی و چه سالی می بینم؟ سال سوم می تون ببینم؟ رنگ قلب پاپوری چه رنگی باشه؟
فقط سریعا که اگه نمی دونین برم عروسک رو پیدا کنم
دوستان من قبلا عكس گربه ماهي را ديدم كسي نميدونه گربه ماهي عكسش كجاست خيلي احتياجمه دوستا سريع تر.!!!!!
سلام دوستان
من بازي رو روي EPSX-1.6 اجرا ميكنم ولي تو بازي هرچي F1 رو براي سيو ميزنم كار نميكنه
لطفا راهنمايي كيند
دوستان من خیلی وقت پیش اینجا سوال کردم که این بازی برای PC هم اومده که گفتن نه الان دوباره سوال میکنم این بازی بعد از این همه مدت برای پی سی اومده؟؟؟؟؟
مشکلت برطرف شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید هم با پوپری هم با کای رابطه ی نسبتا خوبی داشته باشی و حد اقل این دمو رو در سال دوم می شه دیدسلام بچه ها
در مورد دمو رفتن پاپوری کی می دونه؟
چه روزی و چه سالی می بینم؟ سال سوم می تون ببینم؟ رنگ قلب پاپوری چه رنگی باشه؟
فقط سریعا که اگه نمی دونین برم عروسک رو پیدا کنم
و دیگه این که به کای هر چی بگی فرقی نمی کنه
اینا همه تو اون راهنمای انگلیسی حوادث و مسابقات صفحه قبل است اگه یکم انگلیسی بلد باشی خودت راحت ترجمه می کنی
راستی جواب منو ندادی
نه مشکلم برطرف نشد با ورد 2007 باز می کنم نمی شه با 2003 باز می کنم نمی شه با ورد پد باز می کنم نمی شه خلاصه بگم نمی شه یهنی کلمات خرچنگ خورباغه می ده
بابت توضیحات ممنون من گشتم چون یکم درهم بود پیدا نکردمش
خوب اینجا که مکان پاسخ به این سوال شما نیست دوستانی مانند امیر ممکن است ناراحت شوند و حق هم دارند ولی تو پیام خصوصی برات می فرسم تا 10 دقیق دیگه
نه برای پی سی نیومده ولی a fire جان یه اطلاعاتی گذاشته بودن که مثل اینکه دارن میسازن با نام harvestmoon online
خوب اون شبیه ساز از f1 برای سیو پیروی نمی کنه
راه حل: اگه تو پوشه شبیه ساز نگاه کنی یه فایل 128 کیلو بایتی می بینی اون رو از طریق تنظیمات برنامه به برنامه بده و روی اون سیو کن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)