تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 507 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

چند روز پیش گوشی مادرم زنگ خورد و جواب داد.دیدم مادرم فقط داره جواب میده : بله ... بله .... باشه .. بله ....
    رفتم نزدیک و فهمیدم یکی از همین مخابراتی هاست.به مادرم با اشاره گفتم گوشیو بده به من.مادرم هم گفت اینا رو برای پسرم توضیح بدید.( اینجا طرف به مادرم گفته بود آدرس خونه رو بدید و گفته بود من که نمیتونم دوبار دوبار توضیح بدم بیکار که نیستم )
    همین که گوشی رو گرفتم گفت آدرس خونه بده.گفتم برای چی ؟ گفت برای اینکه پیک بیاد و کارت قرعه کشی بده.گفتم رایگانه گفت بعله.گفتم پس بی زحمت توضیح بدید.شروع کرد به توضیح دادن.بله شما توی قرعه کشی مخابرات برنده شدید.تا سه ماه قبض نمی خواد پرداخت کنید.توی قرعه کشی یخ 206 نفر چهارمی هستید و اینترنت هم بردید و آدرس خونه بدید تا پیک بیاد اینترنت رو براتون فعال کنه.مبلغ 35 هزار تومن هم بدید.
    گفتم مگه شما نگفتی رایگانه.گفت این فرق میکنه.گفتم نمیخوام.دست شما درد نکنه.گفت مرض و نمیخوام و قطع کرد

اینو تعریف کردم تا حواستون باشه.
    Last edited by Rhodes; 14-04-2017 at 18:58.

2. 14 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خیلی خوب بود!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بیمارستانهای تامین اجتماعی خوبن.
    تو همشون میلاد از همه بهتره ولی خوب دیگه نوبت گرفتن ازش سخته

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

بهترین و کار امد ترین متد درس خوندن چگونه هستش ؟ بنده درس میخونم یاد هم میگیرم 4 روز بعد یادم میره سه سال هست فارغ شدم ولی دوست دارم همیشه advance باشم واسه همین هنوز که هنوزه نمیدونم بهترین روش درس خوندن چیه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام

بهترین و کار امد ترین متد درس خوندن چگونه هستش ؟ بنده درس میخونم یاد هم میگیرم 4 روز بعد یادم میره سه سال هست فارغ شدم ولی دوست دارم همیشه advance باشم واسه همین هنوز که هنوزه نمیدونم بهترین روش درس خوندن چیه
    مداومت، تکرار، تمرین، خلاصه نویسی، مرور دائم، برنامه‌ریزی غیر زمانی.

فکر میکنم اینهارو رعایت کنید نباید مشکلی داشته باشید. منظور از مداومت اینه که مباحث رو لقمه لقمه کنید و بجای حجم زیاد حجم معقول بخونید ولی همیشه بخونید. بخصوص اگه عجله ندارید در حدی بخونید که خسته نشید اوایل. تکرار هم که مشخصه، همیشه از مباحثی که میخونید اگر تست یا تمرین هایی هست اون تمرین هارو در بازه های زمانی مشخص انجام بدید و در زمان مناسب دوباره و چندباره همون تمرینارو تکرار کنید. صرف یکبار حل کردن به معنی یاد گرفتن نیست. ذهن با تکرار مطالب رو فرا میگیره.
    خلاصه نویسی هم میتونه موقع خوندن بهتون کمک کنه که مطالب رو تو ذهنتون دسته بندی شده یاد بگیرید هم بعدا میتونید ازش برای مرور کردن مطالب سریع استفاده کنید. همیشه تو برنامتون همزمان اینکه مطالب جدید میخونید یه وقتی برای مرور مطالب قبلی بگذارید.
    برنامه ریزی غیر زمانی هم اینه که بجای اینکه بگید امروز 3 ساعت کتاب X رو میخونم، بگید امروز این این حجم از کتاب X رو میخونم. اینجوری موقع خوندن فکرتون به زمان نیست که کی میشه زودتر تموم بشه و کم کاری نمیکنید. حتما برنامه ریزی بلند مدت میان مدت و کوتاه مدت رو داشته باشید و بدونید در نهایت در یه بازه زمانی مشخص چقدر باید بخونید و هر روز باید چقدر بخونید.

علاوه بر همه اینها تغذیه مناسب و ورزش و خواب کافی و مناسب به بازدهی ذهنی شما تو یادگیری کمک فوق العاده ای میکنه. صرفا همه چیز وقتی که پای کتاب هستید نیست. بقیه جنبه های زندگی هم مهمه.
    امیدوارم موفق باشید...

7. 7 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

از مشاغل کوچک محلی حمایت کنید ، محله ما یه جوری هست وسطش یه پارک خلوت بود که یه ردیف ۵ تایی مغازه کنارش بود پشتش یه اتوبانه که یه هایپر مارکت بزرگ هم نبش اتوبانه که همیشه مشتری خودش رو داره اولش اکثر اهالی ترجیح میدادن خریداشون رو با کمی مسافت بیشتر از هایپر مارکت داشته باشند واسه همین از اون ۵ تا مغازه فقط یه سوپرمارکت نیمه فعال بود در حد بقالی ، این مغازه افتاد دست یه آدم فعال از صبح زود میومد تا شب یکم هم دکورش رو شیک و پیک کرد و یکم هم اجناس لوکس تر کم کم که اهالی شروع به خرید کردند در عرض یکسال اون ۴ دهنه دیگه هم شدند نانوائی و میوه فروشی و مرغ فروشی و تاکسی تلفنی ۲۴ ساعته الان پارک محله هم رونق گرفته امنیت هم خیلی خوب شده تا ساعت ۲ شب هم مردم و بچه ها تو پارک هستند (اونایی که قشم اومدن میفهمند) سوپر مارکت هم تا دیروقت بازه آژانس هم شبانه روزیه خلاصه بخاطر حمایت از یه کاسبی محلی الان اون پارک و یه ردیف مغازه مثل یه نقطه روشن وسط محله ما هستند حتی از جاهای دیگه هم میان پارک محله ما یه مکان خانوادگی و مناسب شده.

9. 15 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

بیمارستان دولتی با خصوصی زمین تا آسمون فرق میکنه!!!

تو بیمارستان دولتی رسیدگی خیلی ضعیفه کادر خیلی ضعیفه..ولی بیمارستان خصوصی خیلی حرفه ای و بهتر رسیدگی می کنند..

1 نفر رو بردیم بیمارستان دولتی چون بیمه بود و رایگان قلبشو عمل کنه....قلبشو عمل کردن..ولی ریه و کلیه از کار افتاد...به دلیل عفونت..

حالا طرف داره میمیره در به در دنبال بیمارستان خصوصی هستیم تا پذیرش کنه...

اگر از اول می بردیم بیمارستان خصوصی بیمارمون تا پای مرگ نمی رفت...

درسته بیمارستان خصوصی هزینش بالاست ولی بهتر از مرگ در بیمارستان دولتیه
    بیمارمون امروز فوت کرد... لعنت بر هر چی بیمارستان دولتیه..

11. 2 کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

تو همچین مملکت رشوه بگیری زندگی میکنیم..

بابام رفت اداره مالیات برای پرداخت مالیات خونه...طرف گفتش 4 سال مالیاتتون میشه 20 میلیون..ولی من میتونم براتون بکنمش 5 میلیون..بعد طرف بعدظهر بعد ساعت کاری زنگ زد شماره حساب داد گفتش فردا صبح 1 میلیون از یه حسابی که به نام خودت

نباشه میریزی تو این حساب واسم...اگر نریزی من کاری میکنم 20 میلیون مالیات بدی...اگر برام واریز کنی کمش میکنم به 5 میلیون..

یعنی الان دیگه علنا رشوه میخوان...وضعیت مملکت اینجوری شده..

معلومم نیست طرف راست میگه یادروغ میگه...شاید اصلا مالیات خونه 5 میلیون باشه...طرف داره میترسونه میگه 20 میلیون که رشوه بگیره..اگر بهش ندی لج میکنه کارت رو بدجور گیر میندازه...

13. 5 کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تو همچین مملکت رشوه بگیری زندگی میکنیم..

بابام رفت اداره مالیات برای پرداخت مالیات خونه...طرف گفتش 4 سال مالیاتتون میشه 20 میلیون..ولی من میتونم براتون بکنمش 5 میلیون..بعد طرف بعدظهر بعد ساعت کاری زنگ زد شماره حساب داد گفتش فردا صبح 1 میلیون از یه حسابی که به نام خودت

نباشه میریزی تو این حساب واسم...اگر نریزی من کاری میکنم 20 میلیون مالیات بدی...اگر برام واریز کنی کمش میکنم به 5 میلیون..

یعنی الان دیگه علنا رشوه میخوان...وضعیت مملکت اینجوری شده..

معلومم نیست طرف راست میگه یادروغ میگه...شاید اصلا مالیات خونه 5 میلیون باشه...طرف داره میترسونه میگه 20 میلیون که رشوه بگیره..اگر بهش ندی لج میکنه کارت رو بدجور گیر میندازه...
    حتما از طریق حراست اداره دارائی پیگیری کنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

8 روز پیش عموم که 45 سالش بود و یک همسر 40 ساله و پسر 19 ساله و دختر 14 ساله داشت..رفت زیر تریلی با موتور..کلاه کاسکت هم داشت.. ایمنی موتور سوار فقط به کلاه کاسکت نیست...میگن موبایلش زنگ خورده حواسش پرت شده و رفته زیر تریلی...

موقع موتور سواری اگر موبایلتون زنگ زد اصلا پاسخ ندید..حواستون به خیابان باشه..برید یه گوشه امن بعد جواب بدید..کنار اتوبان اصلا نایستید..

الان شاید بگید تصادف مال دیگرانه...ما زرنگیم هزار سال تصادف نمی کنیم..ولی یه روز با 1 اشتباه کوچیک...چندین خانواده داغدار میشن..من 8 روز پیش فهمیدم تصادف مال همست...من زرنگم نداریم..

اگر میتونید اصلا موتور سوار نشید...1 ساعت زودتر راه بیفتید با اتوبوس یا مترو برید...اگر حوصله اتوبوس و مترو ندارید و یک تاکسی بخرید که راحت بتونید وارد طرح ترافیک بشید...
    Last edited by ❤❤❤; 16-05-2017 at 11:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •