تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 449 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام دوستان عزیز , من از microsoft security essential استفاده میکنم.

به نظر شما فایروال comodo بهتره یا zonealarm ؟ براساس تجربه شخصی لطفا بگید

و سوال مهمترم این بود که الان که دارم از فایروال کومودو استفاده میکنم مثلا یه فایل رو موقع دادن alert گفتم همیشه اعتماد کن و حالا که میخوام

از قسمت trusted خارج کنم و فایروال برای بازشدن نرم افزار دوباره اجازه بخواد توی قسمت defence وقتی تیک فایل رو میزنم و روی remove یا

move to unrecognized کلیک میکنم یا اجازه نمیده یا مثلا از اون قسمت remove میکنه ولی همچنان بعد از بازوبستن پنجره میبینم که

برگشته توی قسمت trusted یعنی انگار میخواد همیشه تو قمت trusted نگه داره ,برای فایلهای دیگه هم امتحان کردم ولی همین شد.

و این باعث شده به فکر استفاده از zonealarm firewall free بیفتم.
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    انشاءالله سربلند باشید

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان عزیز , من از microsoft security essential استفاده میکنم.

1-به نظر شما فایروال comodo بهتره یا zonealarm ؟ براساس تجربه شخصی لطفا بگید

2-و سوال مهمترم این بود که الان که دارم از فایروال کومودو استفاده میکنم مثلا یه فایل رو موقع دادن alert گفتم همیشه اعتماد کن و حالا که میخوام

از قسمت trusted خارج کنم و فایروال برای بازشدن نرم افزار دوباره اجازه بخواد توی قسمت defence وقتی تیک فایل رو میزنم و روی remove یا

move to unrecognized کلیک میکنم یا اجازه نمیده یا مثلا از اون قسمت remove میکنه ولی همچنان بعد از بازوبستن پنجره میبینم که

برگشته توی قسمت trusted یعنی انگار میخواد همیشه تو قمت trusted نگه داره ,برای فایلهای دیگه هم امتحان کردم ولی همین شد.

و این باعث شده به فکر استفاده از zonealarm firewall free بیفتم.
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    انشاءالله سربلند باشید
    سلام

در مورد سوال اول جواب من تو امضام هست.

در مورد سوال دوم: اگر فایلی سالم و امن و بی خطر باشه اتوماتیک میره در لیست سفید یعنی Trusted Files , و اگر شما آنرا خارج کنید باز مجددا کومودو فایل را بررسی میکنه و میبره توی لیست سفید. و اگر هم به لیست unrecognized انتقال بدهید اصلا امکان پذیر نیست. چرا؟ چون کومودو فایل را سالم و امن میدونه. سوال: چرا فایلی را که کومودو بی خطر و امن میدونه را میخواهید از لیست سفید خارج کنید؟

3. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام

در مورد سوال اول جواب من تو امضام هست.

در مورد سوال دوم: اگر فایلی سالم و امن و بی خطر باشه اتوماتیک میره در لیست سفید یعنی Trusted Files , و اگر شما آنرا خارج کنید باز مجددا کومودو فایل را بررسی میکنه و میبره توی لیست سفید. و اگر هم به لیست unrecognized انتقال بدهید اصلا امکان پذیر نیست. چرا؟ چون کومودو فایل را سالم و امن میدونه. سوال: چرا فایلی را که کومودو بی خطر و امن میدونه را میخواهید از لیست سفید خارج کنید؟
    ممنون

فقط چون اولش که من برنامه رو خواستم اجرا کنم ازم پرسید که برای همیشه اجازه اجرا بدم یا خیر ,

ولی شاید یه کاربر اشتباهی دستش خورده باشه به جای (خیر) زده (بله) , حالا چکار باید کرد؟
    Last edited by hamidrezaj; 26-09-2012 at 00:14.

5. این کاربر از hamidrezaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون

فقط چون اولش که من برنامه رو خواستم اجرا کنم ازم پرسید که برای همیشه اجازه اجرا بدم یا خیر ,

ولی شاید یه کاربر اشتباهی دستش خورده باشه به جای (خیر) زده (بله) , حالا چکار باید کرد؟
    سلام

من عرض کردم اگر کومودو فایل را سالم بدونه....

اگر کاربر فایل را ببره توی لیست سفید یا براش رولی بساره مبنی بر آزاد بودن فایل که میشه اونو حذف کرد و بعدش هم کومودو بررسی میکنه و میبینه فایل امن نیست و خب، نمیبره توی لیست سفید!!

اتفاقی که برای شما افتاده اینه:

شما یک فایل را اجرا کردید و در اون لحظه کومودو نتونست تشخیص بده فایل سالمه یا نه و پیغام داد و شما هم چون مطمئن بودید که سالمه اجازه دادید. .... ولی بعدا کومودو متوجه شد که فایل سالمه ( مثلا از طریق پردازش ابری) و حالا دیگه خودش میگه فایل سالمه به کومودو اعتماد کن.....

7. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

ممنون پس یعنی امکان نداره فایل مشکوک باشه و کومودو برای همیشه ببره داخل لیست سفید؟

و به نظر شما من از فایروال کومودو به همراه microsoft security essentials استفاده کنم یا از comodo internet security premium که در هر دو صورت

رایگان هم هست استفاده کنم؟ چون شنیدم ورژن internet security یه کم سنگین هست.

و من فقط فایروال رو فکر کنم دانلود کردم ولی تو قسمت configuration که با کلیک راست روی آیکون میاد سه تا

گزینه هست که یکی فایروال هست و بقیه proactive security و internet security ,

اینا مربوط به چی هستن؟ چون قابلیت انتخاب دارن که میگه سیستم رو ریستارت کنید.

و آموزش تنظیمات کومودو همونایی هست که تو صفحه اول هست؟

انشاءالله سربلند باشید.

9. 2 کاربر از hamidrezaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

ممنون پس یعنی امکان نداره فایل مشکوک باشه و کومودو برای همیشه ببره داخل لیست سفید؟
    نه.

و به نظر شما من از فایروال کومودو به همراه microsoft security essentials استفاده کنم یا از comodo internet security premium که در هر دو صورت

رایگان هم هست استفاده کنم؟ چون شنیدم ورژن internet security یه کم سنگین هست.
    من معمولا کم توصیه و پیشنهاد میکنم که کی چی استفاده کنه..... ولی حالا که پرسیدید، من نظرم اینه که CIS دیتابیس و هوش بهتری داره و همچنین از پردازش ابری استفاده میکنه( این باعث میشه شناساییش بهتر باشه) ولی در عوض شاید نسبت به MSE کومودو موارد فالسهاش بیشتر باشه. به هر حال سلیقه خودتونه. و من فکر نمیکنم کومودو سنگین باشه.

ترکیب خودم اینه: COMODO Internet Security + Malwarebytes Anti-Malware

البته فایروال کومودو رو میتونید کنار هر آنتی دیگه استفاده کنید. یه ترکیب خوب دیگه اینه: Norton AntiVirus + Comodo Firewall ،( که البته نورتون رایگان نیست، ولی ترکیب خیلی خوبیه)

اگر هم که با MSE+ CFW راحتید که همینو حفظ کنید.

و من فقط فایروال رو فکر کنم دانلود کردم ولی تو قسمت configuration که با کلیک راست روی آیکون میاد سه تا

گزینه هست که یکی فایروال هست و بقیه proactive security و internet security ,

اینا مربوط به چی هستن؟ چون قابلیت انتخاب دارن که میگه سیستم رو ریستارت کنید.

و آموزش تنظیمات کومودو همونایی هست که تو صفحه اول هست؟
    اون سه تا مربوط به پیکربندی (تنظیمات) فایروال هست. و حتما برای امنیت بهتر پرواکتیو را انتخاب کنید ( سیستم را هم ریستارت باید بکنید تا تنظیمات اعمال بشه)

صفحه اول رو بخونید، آموزش کومودو هست.

موفق باشید

11. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

ویرایش...
    تداخل با پست بالایی
    Last edited by jolan57; 26-09-2012 at 02:10.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

تقریبا میشه گفت خیر مگر در موارد خاص که امضای دیجیتالی که در لیست سفید کمودو وجود داره دزدیده بشه و مورد سوء استفاده قرار بگیره که من میتونم بگم 98 درصد محاله
    سلام

بحث signed malware رو نخواستم مطرح کنم تا باعث رعب نشه! وگرنه با احتساب این میشه 99/99 درصد اطمینان.

تا حالا هم از این موارد اینجا نداشتیم.

14. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام

بحث signed malware رو نخواستم مطرح کنم تا باعث رعب نشه! وگرنه با احتساب این میشه 99/99 درصد اطمینان.

تا حالا هم از این موارد اینجا نداشتیم.
    سلام
    آره منم پستت رو دیدم پشیمون شدم که گفتمش و ممکنه باعث ترس الکی بشه
    هر دو تا پست تقریبا یکی بود و پست تو کامل تر بود من ویرایش کردم

16. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام

نه.

من معمولا کم توصیه و پیشنهاد میکنم که کی چی استفاده کنه..... ولی حالا که پرسیدید، من نظرم اینه که CIS دیتابیس و هوش بهتری داره و همچنین از پردازش ابری استفاده میکنه( این باعث میشه شناساییش بهتر باشه) ولی در عوض شاید نسبت به MSE کومودو موارد فالسهاش بیشتر باشه. به هر حال سلیقه خودتونه. و من فکر نمیکنم کومودو سنگین باشه.

ترکیب خودم اینه: COMODO Internet Security + Malwarebytes Anti-Malware

البته فایروال کومودو رو میتونید کنار هر آنتی دیگه استفاده کنید. یه ترکیب خوب دیگه اینه: Norton AntiVirus + Comodo Firewall ،( که البته نورتون رایگان نیست، ولی ترکیب خیلی خوبیه)

اگر هم که با MSE+ CFW راحتید که همینو حفظ کنید.

اون سه تا مربوط به پیکربندی (تنظیمات) فایروال هست. و حتما برای امنیت بهتر پرواکتیو را انتخاب کنید ( سیستم را هم ریستارت باید بکنید تا تنظیمات اعمال بشه)

صفحه اول رو بخونید، آموزش کومودو هست.

موفق باشید
    انشاءالله سربلند باشی که خوب جواب میدی

فقط صفحه اول که در مورد dns clearcloud و ... نوشته, از اینا چطور میشه استفاده کرد و کدومش بهتره؟

و دیروز فایل internet download manager که هر روز واسه دانلود استفاده میکنم رو اجازه خواست که اجازه دادم ولی بعدش گفت این فایل میخواد

به چندتا کلید رجیستری و پورت COM و... دسترسی پیدا کنه که متوجه نشدم با اینا چکار کنم و وقتی اجازه دادم گفت داخل رجیستری یه malware

ایجاد شده , این مواقع چکار باید کرد؟ چون مثلا Malwarebyte یا superantispyware اصلا چیز مشکوکی اونجا یا تو خود IDM پیدا نکردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •