از لحاظ دیتابیس به نظرم آویرا از بقیه بهتره درسته؟
راستی اساتید ترکیب آویرا با فایروال comodo رو مناسب میدونند؟
از لحاظ دیتابیس به نظرم آویرا از بقیه بهتره درسته؟
راستی اساتید ترکیب آویرا با فایروال comodo رو مناسب میدونند؟
Last edited by holyboy; 11-09-2011 at 22:40.
نتیجه اسکن پست شماره 4279 با Avast Internet Security 6.0.1289 Final
15 مورد به هنگام اکسترکت شناسایی و حذف شد . 3 مورد شناسایی نشد . طبق عکس زیر
![]()
اوست واقعا پیشرفت خوبی داشته
واقعا آنتی ویروس خوبیه
چرا مناسب نباشه ، خوبه هر آنتی ویروسی که توی تست های AV رتبه های خوبی آورده مناسبه البته گزینه های زیادی میشه نام برد ، مورد بعدی سبکی آنتی ویروس در کنار کمودو هست ، که اویرا سبکه مخصوصا نسخه رایگان که البته بهتره یه دی ان اس هم داشته باشید. مثل دی ان اس خود کمودو.
مثلا میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دکتر.امکان داره که ویروس پس از اجرا شدن شناسایی نشه؟چون من شنیدم بعضی آنتی ویروس ها صرفا جلوگیری می کنند اما همون ویروس رو بعد از اجرا نمیشناسند.
بعد ببخشید این dns چیه واز کجا باید دانلود کرد؟
Last edited by holyboy; 12-09-2011 at 16:52.
وقتی ویروس شناسایی بشه شما باید فایل رو گندزدایی کنید یا حذف اگر نکنید ممکنه بره تو لیست سفید یا استثنات اون موقع ممکنه ، اما اگر از SandBox استفاده کنید موقع اجرا هم خطرش میاد پایین ..امکان داره که ویروس پس از اجرا شدن شناسایی نشه؟
وقتی شما یک آدرس رو وارد میکنید مثلا google.com باید این آدرس تبدیل بشه به ip سایت تا مرورگر بتونه اون رو براتون نمایش بده ، در خواست اینکه ip این آدرس چیه به DNS Server ارسال میشه و اون ip رو در جواب برمیگردونه اگر از یک dns server امن مثل comodo یا Norton یا Clear Cloud استفاده کنید اونا یک لیست سیاه از آدرس هایی که ممکنه به شما آسیب بزنند دارند که اگر شما درخواست اون آدرس ها رو بدید یک صفحه بهتون نشون میدن که این page ممکنه به شما آسیب بزنه .بعد ببخشید این dns چیه واز کجا باید دانلود کرد؟
آموزش تعویض DNS SERVER :
من خودم از Norton استفاده میکنم که آدرسش این هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
198.153.192.1
198.153.194.1
Last edited by milad_gta; 12-09-2011 at 19:07.
سلام
ببخشید سوال من یه کم بی ربطه!
شما در حالت Bridge Connection ار Norton DNS استفاده میکنید؟
نه من از pppoe استفاده میکنم ...
وقتی آنتی ویروسی ویروسی رو شناسایی نکنه باید اون فایل رو یه طوری برای خودش تلقی کنه.
ممکنه آنتی ویروس، سیستم دفاعی مثل سندباکس داشته باشه و اون فایل رو به عنوان "ناشناخته" برای خودش تلقی کنه و فایل رو ببره داخل سندباکس.
البته آنتی ویروس های برتر الان، به جز دیتابیس از راه حل های دیگه ای هم مثل هوش مصنوعی و پردازش ابری و... استفاده می کنند که ضریب اطمینان به شناسایی رو بیشتر می کنه.
Last edited by pcsoft; 12-09-2011 at 21:02.
ممنون.
اما اگه سالمه چرا همیشه اینقدر پهنای باند رو اشغال می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)