تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 451 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بالاخره بعد از 5 هفته این دستگاه ما آماده شد. کل ماژول LCD (شامل خود LCD و کابل فلت و..) تعویض شد (به علت سوختگی پیکسل ها و قطع وصل شدن تصویر در هنگام باز و بسته کردن در دستگاه) و همچنین Blue-ray که بعضی از DVD هارو نمی خوند هم عوض شده !!
    خوشبختانه چون زمان تحویل دستگاه حدود 2-3 هفته از گارانتی 2 ساله اش باقی مونده بود ، هذینه ای پرداخت نکردم. لازم به ذکر است که شرکت مربوطه ویستا پخش بود.

البته نمی دونم چرا از دیروز تا حالا 2 بار با صفحه آبی که بعدش دستگاه خاموش میشه مواجه شدم. علت خاصی داره ؟
    من Seven SP1 نصب کردم 32 بیت و بعضی از درایورهای مهمش موقع نصب مدام Error میدادن و مجبور شدم ورژنهای جدید تر رو دریافت کنم.

ممکنه بخاطر درایورها باشه ؟

با تشکر

داره خودمونی میشه aka_karkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

بالاخره بعد از 5 هفته این دستگاه ما آماده شد. کل ماژول LCD (شامل خود LCD و کابل فلت و..) تعویض شد (به علت سوختگی پیکسل ها و قطع وصل شدن تصویر در هنگام باز و بسته کردن در دستگاه) و همچنین Blue-ray که بعضی از DVD هارو نمی خوند هم عوض شده !!
    خوشبختانه چون زمان تحویل دستگاه حدود 2-3 هفته از گارانتی 2 ساله اش باقی مونده بود ، هذینه ای پرداخت نکردم. لازم به ذکر است که شرکت مربوطه ویستا پخش بود.

البته نمی دونم چرا از دیروز تا حالا 2 بار با صفحه آبی که بعدش دستگاه خاموش میشه مواجه شدم. علت خاصی داره ؟
    من Seven SP1 نصب کردم 32 بیت و بعضی از درایورهای مهمش موقع نصب مدام Error میدادن و مجبور شدم ورژنهای جدید تر رو دریافت کنم.

با تشکر
    مجمد جان، احتمال خیلی زیاد ایراد از درایورهاست، چون درایور که نصفه نیمه نصب می شه اکثرا نصفه نیمه هم روی ویندوز باقی می مونه، جدید هم که روشون بریزی تداخل پیدا می کنن، من بودم دوباره ویندوز می ریختم و درایورهای جدید رو نصب می کردم، کلا صفحه آبی که میاد چی می گه؟ برای من هر وقت اومده گفته برنامه یا hardware جدید نصب کردی و مشکل از اینهاست، بیشتر توضیح بده لطفا چون اگه hardware باشه شاید هم تو گارانتی چیزی بد نصب شده یا .... ولی احتمال زیاد درایور هاتون مشکل داران

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام

با تشکر
    سلام
    تبریک
    منم حدود 25 روز پیش لپتاپم رو فرستادم برای گارانتی تا لولای شکسته و درایو بلوری خرابش رو درست کنن. گارانتی هم ویستاست. برای من فقط یه هفته مونده بود تا پایان گارانتی، فرستادمش.

پس برای شما مشکل لولا نداشت؟

برای مشکل بلو اسکرین هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین تا به صورت حرفه ای کمکتون کنن.
    موفق باشید.

ادیت:

امروز (1-6-91) لپتاپم گرفتم. دمشون گرم. هم لولا رو درست کردن و هم درایور اپتیکال. هیچ هزینه ای هم نگرفتن.
    Last edited by afshin b; 22-08-2012 at 11:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    فن GPU لپتاپ من همیشه خاموشه انگار. واسه همین تو بازی های سنگین دماش بالای 100 میره و سیستم خاموش میشه.
    میشه لطفا این برنامه رو دانلود کنین و ببینین برای شما هم همینطوره یا نه. اگه میشه با یه بازی تست کنین.

برای من:

برنامه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by afshin b; 25-08-2012 at 13:28.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یعنی هیچکی نمیخواد یه تست کوچیک برای ما انجام بده؟!

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    فن GPU لپتاپ من همیشه خاموشه انگار. واسه همین تو بازی های سنگین دماش بالای 100 میره و سیستم خاموش میشه.
    میشه لطفا این برنامه رو دانلود کنین و ببینین برای شما هم همینطوره یا نه. اگه میشه با یه بازی تست کنین.

برای من:

برنامه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    افشین جان سلام
    بازی سنگین دم دستم نیست.با یه نرم افزار تست استرس بگیر.ببین اوضاع چجوره.بعدش لینکشو به منم بده تست بگیرم

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

7. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

میشه ازین لپتاپ بجای بخاری هم استفاده کرد؟

9. این کاربر از MRG66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

افشین جان سلام
    بازی سنگین دم دستم نیست.با یه نرم افزار تست استرس بگیر.ببین اوضاع چجوره.بعدش لینکشو به منم بده تست بگیرم

Sent from my WT19i using Tapatalk 2
    با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه می تونی تست بگیری.
    برای من دمای گرافیک به 100 هم رسید و دمای سی پی یو حدود 70 بود.
    شما هم یه زحمت بکش تست بگیر.
    احتمالا باید خمیر سیلیکون گرافیک رو عوض کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

سلام دوست عزیز این برنامه که شما گذاشتی اصلا سرعت فن گرافیکو نمیتونه بخونه من تو بازی و همچنین و محیط ویندوز تست کردم سرعت فن گرافو زده صفر اما این برنامه که اینجاست بم سرعتو نشون

میده که میگه تو محیط عادی ویندوز سرعت فن 30% هست شما هم با این برنامه تست کنید

برانامه رو هم میتونین از اینجا دان کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیزان گرافیک این لپتاپ و تقریبا همه لپتاپ های دیگه فن جداگونه نداره و به صورت مشترک از فن سی پی یو استفاده میکنه

14. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •