تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 1291 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441481531931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تا الان که 1.5 ماه از گرفتن سرویسم میگذره واقعا از ایرانسل راضی بودم. 1 مگ نامحدودش هم با تورنت عالی جواب میده هم سرعت باز شدن صفحه ها افزایش زیادی داشته و در کل کیفیت بسیار پایدار بوده.
    فقط یک گله دارم اونم از این سیستم E-care هست که برای ساعت 00:00-00:30 روز اول هر ماه تا سرویست بیاد دوباره شارژ بشه و ریست بشه تو این نیم ساعت سرویست ازاد هست و اگر استفاده کنی برات هزینه گیگا بایت ازاد میخوره. برای سرویس نامحدود هم این نیم ساعت تا سیستم ریست بشه ترافیک ازاد حساب میشه. این رو هیچ کس نمیدونه !!!! و من اتفاقی فهمیدم. سر این قشنگ ممکنه 3-4 هزار تومان رو حسابت بخوره اگر دقیقا تو اون بازه زمانی استفاده کنی !!! از پشتیبانی هم پرسیدم گفت سیستم اینطوریه ولی مسخرست و باید مواظب بود. اگر شما پول ماه جدید رو از قبل ریخته باشی اگر از 00:00-00:30 استفاده کنی به میزان ترافیک مصرفیت بدهکار میشی و باید دوباهر 2-3 تومان بریزی حتی اگر نامحدود باشه.

ای کاش سرعتا هم متقارن بود مثل مبین نت تا این اپلود من بهتر میشد ولی خوب نمیشه هیمه چیز رو با هم خواست ^^
    Last edited by luches; 06-08-2011 at 00:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ای کاش سرعتا هم متقارن بود مثل مبین نت تا این اپلود من بهتر میشد ولی خوب نمیشه هیمه چیز رو با هم خواست ^^

غصه نخور ....مبین هم سرعت آپلود رو کاهش داده و تازه این کار رو بدون اطلاع رسانی به کاربرانش انجام داده و حتی کسانی هم که قبلا سرویس گرفته بودن سرعتشون کم شده.

یکی از بچه های همین جا هم زنگ زده سازمان تنظیم مقرارت تا شکایت کنه ولی اونا هم بهش گفتن : مگه شما با مبین نت قراردادی بستی؟چون قرارداد ندارین این جزییات(!) دست خود شرکته..........(مملکته داریم؟)

ابرانسل هم که خیلی تعرفه هاش جالبن (4گیگ 20 تومن ولی نا محدود 60 تومن)
    کاش منم میتونستم ماهی 80 تومن بابت نا محدود بدم....

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من 7-8 ماه پیش با اون مودمها که دوتا آنتن داشت و از دوستم گرفته بودم،توی خونمون هیچ سیگنالی دریافت نکردم.به زحمت بعضی جاها یدونه می گرفت.ولی توی پشت بام کاملا پر شد.
    حالا می خوام ببینم این جدیدترها قدرت بیشتری دارند یا مجبورم خارجی بگیرم؟
    میشه درخواست بدیم فقط برای تست بیان و اگه سیگنال کامل دریافت شد حتی با خارجی،بعد پول واریز کرد؟توی نقشه محل دقیق ما زردو قرمز قاطیه.

البته اگه مجبور باشم خارجی بگیرم اون رو باید توی حیاط بذارم که شاید حدود 10-15 متری سیم لازم داشته باشه.اینجوری پینگش بالا نمیره؟چون برام مهمه.
    این مودمهای خارجی wifi نیستند؟

--------------
    یعنی میشه بی دردسر یه سرویس خوب بگیرم.ای خدا این قیبر چی بود سرمون اومد....

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما ثبت نام میکنی بعد بهت اس ام اس میاد که یوزر و پسووردت ایناست!با اون یوزر و پس میری اکانتتو تائید نهایی رو میزنی!تا اینجا هیچ پولی ندادی!بعد منتظر تماس ایرانسل میشی!اگه اونا بگن منطقه شما آنتن میده!میری پولو میریزی به حساب ممکنه بگن فقط مودم خارجی باید بگیری!پس از اخذ تصمیم از سمت شما،میری پولو با توجه به مودمی که بالاخره انتخاب کردی میریزی به حساب و منتظر نصاب میشی.اگه تا سه روز بعد از نصب مشکل داشت میتونی پسش بدی.مودم خارجی رو باید تو ارتفاعی نصب کنی که دید مستقیم با دکل فرستانده ایرانسل داشته باشه!گمون نکنم حیاط بشه!!پینگش همینجوری بالاست!

5. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ایا می شه موقعیت نزدیکترین دکل وایمکس به خود را پیدا کرد؟ می خوام بدونم نزدیکترین دکل به منطقه ی ما کجا قرار داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان وایمکس ایرانسل رو میشه بری ایرانسل پس بگیره پولشو بده ؟

یا مثلا" میشه واگذار کرد به کسی دیگه ؟ (عین سیم کارت)

یه سال 512 4گیگ از شرکت برامون دادن مونده سرم آخه خودم ADSL دارم . بدیش اینه استفاده هم نکنی می پره

یا مثلا" از پولی که توی حسابم هست میشه برای ماههای بعد طرح های تعرفه دیگه ای که خواستم بخرم ؟ 128 ؟ 256 ؟ 1مگ ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من دیروز وایمکس 6 ماهه 512 گرفتم ضمن اینکه رضایتم رو اعلام می کنم می خواستم بپرسم من از دیروز تا حالا حدود 200 - 300 مگ استفاده کردم ولی تو حساب اینترنتی که می رم احساس می کنم پرت و پلا نوشته یا من حالیم نمیشه ! مثلا اون مقدار کل مصرف در دوره یا مجموع کل استفاده ها در دوره جاری - در عکس زیر- چیه؟
    اگه توضیح بدین ممنون می شم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من واقعا گیج شدم مبین نت بگیرم یا ایرانسل ...
    می خواستم 512 نا محدود ایرانسل بگیرم اما انگار میگن بازم سقف دانلود داره ...
    میشه یکی بگه سقف دانلود چقدره ؟ من شاید روزی 1 گیگ در طول ماه دانلود داشته باشم ....

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

دوستان من دیروز وایمکس 6 ماهه 512 گرفتم ضمن اینکه رضایتم رو اعلام می کنم می خواستم بپرسم من از دیروز تا حالا حدود 200 - 300 مگ استفاده کردم ولی تو حساب اینترنتی که می رم احساس می کنم پرت و پلا نوشته یا من حالیم نمیشه ! مثلا اون مقدار کل مصرف در دوره یا مجموع کل استفاده ها در دوره جاری - در عکس زیر- چیه؟
    دانلود شما 64 هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نه گیج نشدی اون خیلی پرت و پلا مینویسه من از اول ماه تا حالا بالای 20 گیگ دانلود کردم ولی حدود 4 5 گیگ میزنه

11. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سقفی برای نامحدود وجود نداره این طور که من فهمیدم . هنگام شارژ حساب , برای نامحدود حساب شما یک مبلغ فضایی شارژ میشه . مثلا من چک کردم برای سرویس نامحدود 1 مگ اول ماه بخش اعتبار اکانتم 55 میلیون تومان شارژ میشه که حساب کردم خیلی زیاد میشه که حالا با مبلغ ترافیک گیگابایتی ضرب و تقسیم کن تا ترافیک به دست بیاد. عملا همون نامحدود هست چون از 2000 گیگ هم بیشتر میشه XD . هر چقدر دانلود میکردم تازه یک کم از اون مبلغ کم میشد. شما اعتبارت صفر بشه یعنی زیادی مصرف کرد ولی اخه مگه میشه صفر بشه XD . برای ماه جدید دوباره اعتبار صفر شد و از و اول شارژ شد. با این حساب من بعید میدونم اصلا هیچ نوع لیمیت مخفی وجود داشته باشه .

13. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •