بچهها نسخههای جدید Ovi Maps رو تست کردید رو ویواز ؟! جواب داده ؟!
بگید که اگه جواب نداده همون 3.01 رو برم تو کارش : دی
نمیدونم چرا نوکیا واسه شمال ایران نقشه نمیده پدرسوخته![]()
بچهها نسخههای جدید Ovi Maps رو تست کردید رو ویواز ؟! جواب داده ؟!
بگید که اگه جواب نداده همون 3.01 رو برم تو کارش : دی
نمیدونم چرا نوکیا واسه شمال ایران نقشه نمیده پدرسوخته![]()
فکر نکنم دوست عزیز نصب سیستم به این حافظه ربطی داشته باشه چون من موقعی که سیستم عامللش رو چند روز پیش اپدیت کردم نزدیک 230 مگابایت رو دانلود کرد نرم افزار اپدیتش و بعد نصب کرد. احتمالا سیستم عامل جایی دیگه نصب باشه
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
لینک دانلودش رو بده تا امتحان کنیم . در ضمن مگه چه مزیتی داره؟
نه بابا زحمت میشه
گفتم اگه نصب کردید به من هم بگید ...
انیوی، اگه خواستید بگیرید از این لینک میشه دریافت کرد
خودم هم یه تستی میزنم ... ولی بعید میدونم کار کنه با ویواز ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این تاپیک هم نقشههای ایران مربوط به این ورژن جدید گذاشته شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Nokia Ovi Maps v3.01.4401
این سخه s60v5 SymbianOS 9.4 رو دانلود و نصب کنید کاملا عمل میکنه بهتر از نوکیا!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
چی بهش اضافه شده؟؟
راست میگه!
مگه چی بهش اضافه شده که نسخه جدید رو میخوای نصب کنی کورش؟
اینی که دوستمون گذاشت که همون 3.01 بود، نسخهای که تو ویواز کار میکنه ... (جدیدش 3.08 هست)
هیچی یاسر، من 3.01 رو گرفته بودم، اون موقع به خاطر هـک نبودن گوشی و مشکل ceritificate نشد استفاده کنم ازش (یکی از همون چیزایی که هـک لازم داشت!)
بعد از اون پاکش کردم، الان خواستم دوباره بگیرم، گفتم خب نسخهی آخرش رو میگیرم (به هر حال هر نسخهی جدیدی که میاد، نسبت به قبلی یه چیزاییش بهبود داده شده! چه از نظر امکانات و ...، و چه سازگاری و فنی)
که خب دانلود کردم و ارور نصب داد ...
حالا من دوباره 3.01 رو ریختم ... پوشهی cities رو هم جایگزین کردم، اما وارد نرمافزار میشم، صفحه سفیده و وسطش نقطهی قرمزه ... سیگنال تا وسطا بعضاً تا آخرا هم سبز میشه، اما هیچ اتفاق خاصی نمیافته ... چه کار باید کرد با این Ovi ؟!
نکتهی دیگه اینکه با اینکه cities شامل voice farsi female هم هست، اما تو تنظیماتش میزنیم farse female رو انتخاب کنه، میگه دانلود کنم ؟! بگی آره هم کار خاصی نمیکنه ... !
انتی ویروس قدرتمند f-secure برای ویواز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول:
و درموقع فیلمبرداری اولش چند ثانیه 2 تا تیک میزنه بعد درست میشه رم هم TDK8 gig خوب است مشکل از چیست؟ از نرم افزار و بازی های که روش نصب کردم میتونه باشه؟
[QUOTE=vahidsport;6485408]از مموری شما اطلاعات زیادی ندارم ولی اینو میدونم برای اینکه تو حالت 720 فیلم برداری تیک نزنه باید رم سرعت بالا بندازی مثلا کلاس 6
ممنون از پاسخ
این همه دوستانی که vivaz دارن موقع فیلم برداری hd اصلا اولش هیچ تیکی ندارن در حد3 تا4 ثانیه اول .
رم گوشیم عوض کردم 8 گیگ توشیبا کلاس4 است ولی بازم اول فیلم تیک داره؟
به نظر شما بدم گارانتی (کامتل) فلش کنه؟ بدتر نشه؟
Last edited by p30worldiran; 24-09-2011 at 12:31.
من هم نصب کردم صفحه سفیده و وسطش نقطهی قرمزه . بصورت satlite میاره نه بصورت map
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)