تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 472 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان راه حلی برای رفع کپ کردن سورن ندارید ؟ غیراز بریدن قسمت هواکش
    سوپر چیپ کسی انداخته مشکل حل شده باشه ؟
    شمع سوزنی بنداز

2. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام آقا پوریا. عرضم به خدمت شما که من حدود دو سه ماه پیش هواکش رو بریدم و زیاد نتیجه جالبی نگرفتم. توی دور موتور بالا هم خیلی صدا میاد توی اتاق. فقط در شرایط خاصی عملکرد موتور بهتر میشه وگرنه مسیر هوای هواکش فابریک خیلی بهتره. برا همین من هواکش فابریک رو گذاشتم دوباره. بگذریم... به نظر من با گذشت زمان تا حدودی این مشکل برطرف میشه اما نه به صورت کامل. والا یادمه دوستم 207 اتومات داشت اونم دریچه گازش گیج میزد اصلا یه رفتار خاصی داره این دریچه گاز برقی انگار هیچ وقت لِمِش رو نمیتونی بیاری دستت! چیپ رو نمیدونم ولی با آپدیت برنامه ecu میتونین یکی دو روز خیال خودتون رو راحت کنین ولی باز برمیگرده به همون حالت (به دلیل کار مهندسای عزیز ایران خودرو و همچنین وجود سیستم مولتی پلکس). جالب اینجاست این مشکل پریدن برنامه مختص ef7 های جدید هست فقط و ef7 های یه نسل قبل به راحتی با 7 هزار تومن ناقابل درست میشن. به طور کلی سورن مشکل ایرانیزه شدن 3 قطعه منیفولد، دریچه گاز و ecu رو داره که این مشکل توی دنا وجود نداره (به دلیل اینکه نو که اومد به بازار...).

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

4. این کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگه از محل سنسور کیلومتر باشه چرا قطرات روغن زیر کارتل دیده میشه؟ و چرا زیر کارتل از سینی موتور بیشتر روغنی هست؟
    اگر نشت از کورکن سنسور کیلومتر باشه دقیقا همین اتفاق می افته و واسکازین از پیچ کارتل چکه می کنه(کلا مسیر طولانی را طی می کنه تا به اینجا میرسه و شما محل نشت را بدلیل بد محل بودن نمی بینید)

سلام دوست عزیز اگه از محل سنسور کیلومتر باشه چرا قطرات روغن زیر کارتل دیده میشه؟ و چرا زیر کارتل از سینی موتور بیشتر روغنی هست؟
    سوپر چیپ را من چهار شنبه خریدم ولی وقت نشده نصبش کنم
    فروشنده اش هم همشهری هست و رفتم مستقیم ازش گرفتم
    احتمالا فردا تستش می کنم و نتیجه کلی را همینجا اعلام می کنم

6. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر نشت از کورکن سنسور کیلومتر باشه دقیقا همین اتفاق می افته و واسکازین از پیچ کارتل چکه می کنه(کلا مسیر طولانی را طی می کنه تا به اینجا میرسه و شما محل نشت را بدلیل بد محل بودن نمی بینید)سوپر چیپ را من چهار شنبه خریدم ولی وقت نشده نصبش کنم
    فروشنده اش هم همشهری هست و رفتم مستقیم ازش گرفتم
    احتمالا فردا تستش می کنم و نتیجه کلی را همینجا اعلام می کنم
    ممنون میشم منتظر نتیجم . جایی ندیدم نصب کرده باشن و نتیجه رو نمیدونم . اگر حل بشه خوبه . راستی مصرف این ماشین بشدت پایینه یعنی با ۶۰ لیتر ۹۰۰ کیلومتر راه میره به نظرم موتورش خفست یه حالیه . پق و پوق هم دیگه نمیکنه . خفه شده .

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون میشم منتظر نتیجم . جایی ندیدم نصب کرده باشن و نتیجه رو نمیدونم . اگر حل بشه خوبه . راستی مصرف این ماشین بشدت پایینه یعنی با ۶۰ لیتر ۹۰۰ کیلومتر راه میره به نظرم موتورش خفست یه حالیه . پق و پوق هم دیگه نمیکنه . خفه شده .
    سلام ببخشید جریان این سوپرچیپ رو میشه به منم بگید؟ آقا پوریا این مشکل برنامه ecu هست من بار اول که برنامه دادمش باورم نشد که این ماشین منه شد یه چیزی در زانتیا حالا یه لول پایین تر. مشکل کپ کاااملا از بین رفت. همون موقع تست درگ با دوستم رفتم اون 206 مدل 94 داره مثل مال خودتون هم توی شتاب اولیه هم توی سرعت کاملا عقب افتاد که گفت من دیگه حرفی ندارم! افسوس که برا دو روزه این دلخوشی

9. این کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ببخشید جریان این سوپرچیپ رو میشه به منم بگید؟ آقا پوریا این مشکل برنامه ecu هست من بار اول که برنامه دادمش باورم نشد که این ماشین منه شد یه چیزی در زانتیا حالا یه لول پایین تر. مشکل کپ کاااملا از بین رفت. همون موقع تست درگ با دوستم رفتم اون 206 مدل 94 داره مثل مال خودتون هم توی شتاب اولیه هم توی سرعت کاملا عقب افتاد که گفت من دیگه حرفی ندارم! افسوس که برا دو روزه این دلخوشی
    خب این مشکل که با دیاگ و برنامه ریزی ECU برای ۲ روز حل شده قطعا ربطی به برنامه نداره . ماشین مشکل داره که از تایم و سیستم یکنواختش خارج شده و میشه .
    امیدوارم متوجه شده باشید .
    سوپر چیپ هم یک قطعه الکترونیگی هست که به صورت نامعلومی میگن مشکل رو حل میکنه ! توی اینترنت زیاد ازش هست ولی توضیح کامل و توجیه کننده ایی من داخلش ندیدم .
    مورد بعدی درباره دریچه گاز هست . من آخر نفهمیدم EF7 بنزینی دریچه گاز برقی داره یا سیمیه ! بیشتر به برقی میخوره ولی شنیدم بنزینیاش سیمیه !!!

11. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

قبلا هم گفتم باز هم میگم که این موتور کلکسیونی از مشکلات داره
    کلا هر جاییش را که دست بذاری اگر نتونی یک ایراد ازش بگیری باعث تعجبه
    این مشکل کپ اول حرکت مجموعه ای هست از چند مشکل حاد که این نتیجه را به بار آورده که مهمترین هاش ECU ، دریچه گاز ، برق خودرو ، سیم کشی ، باکس غیر اصولی ورودی هوا ، اگزوز غیر استاندارد و گلویی زیر موتور ، شمع و اینتیک غیر اصولی
    در مورد دریچه گاز تولیدات دو سال اخیر همه بنزینی ها دریچه گاز سیمی دارند و دوگانه ها و دنا دریچه گاز برقی
    به شخصه شدید ترین کپ ها و سکته ها را زمان 2 به یک کشیدن دارم ولی با یک نیش گاز حین تعویض دنده (مثل مشاین سنگین) تقریبا به صفر رسوندم
    کار به جایی رسیده که حتی پشت تندر هم بنا به عادت یک نیش گاز میدم
    نکته جالب اینکه خواهرم هم که بعضی وقتا از ماشین من استفاده می کنه دقت کردم اونم موقع تعویض دنده یک نیش گاز به این لگن لکنته میده

13. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خب این مشکل که با دیاگ و برنامه ریزی ECU برای ۲ روز حل شده قطعا ربطی به برنامه نداره . ماشین مشکل داره که از تایم و سیستم یکنواختش خارج شده و میشه .
    امیدوارم متوجه شده باشید .
    سوپر چیپ هم یک قطعه الکترونیگی هست که به صورت نامعلومی میگن مشکل رو حل میکنه ! توی اینترنت زیاد ازش هست ولی توضیح کامل و توجیه کننده ایی من داخلش ندیدم .
    مورد بعدی درباره دریچه گاز هست . من آخر نفهمیدم EF7 بنزینی دریچه گاز برقی داره یا سیمیه ! بیشتر به برقی میخوره ولی شنیدم بنزینیاش سیمیه !!!

از برقی بودن که برقیه دریچه گازش چون قاعدتا ایران خودرو نمیاد اذیت خودش کنه دو نوع سیستم پیاده سازی کنه رو یه موتور. در موردِ مورد اولی که فرمودید منظور من دقیقا تایید حرف شما بود دقیقا میدونم چه مشکلی دارین با ماشینتون. مشکل واقعی مشکل ECU هست والسلام. چرا که سمند های ef7 نسل قبل با برنامه ریزی فیکس میشد مشکلشون ولی اینا نه. اگر مشکل دیگری بود که با برنامه هم فیکس نمیشد. اگر دقت کرده باشید توی سایت آپکو برای بعضی از آپشن های فابریک سمند های ef7 نوشته شده "غیر قابل نصب بر روی سمند های مدل 93...) به بعد". میشه این مشکل رو هم به این مساله بسط داد که از پارسال یه گندی زدن که خودشونم نفهمیدن چیکار کردن. این چیپ هم قاعدتا باید کاری رو که نرم افزار از اجراش عاجز هست رو به صورت سخت افزاری انجام میده. بقیه کارها مثل تعویض شمع و بریدن هواکش به نظر من "فقط" دور زدن واقعیته. این نظر من بود ببینیم اساتید تا چه اندازه نظر من رو قبول دارن.

15. این کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من فکر می کنم این موتور با اینکه مشکلات زیادی داره "ولی" کسانی که اومدن برای این موتور نرم افزار طراحی کردن کاملا از مشکلاتی که ما داریم در موردش صحبت می کنیم مثل مشکل کپ و ... اطلاع داشتن و یه برنامه بی نقص طراحی کردن. دلیل اون حرفی هم که زدم اینه که نرم افزار میاد یه فرمول میده به موتور که شما این قدر بنزین رو با این قدر هوا مخلوط کن توی فلان ثانیه یا صدم ثانیه که قدرت خروجیت یه چیز قابل قبول باشه. ولی ما میایم به زور با تعویض شمع دمای احتراق رو بالا میبریم یا با بریدن هواکش هوای ورودی رو زیاد می کنیم! و این میشه یه کار غیر اصولی.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من چندروزیه سوار سورن میشم ولی به قدری شتاب و راه رفتنش پایینه که دیوانه شدم وقتی سوار ۲۰۶ میشم حس ماکسیما بهم دست میده .
    چیزی که خیلی برام عجیبه مصرف صدی ۵ این ماشینه . اصلا بنزین نمیسوزنه در ازاش راه هم نمیره.
    این کپ کردنم باید دور موتور رو روی ۳ هزار برسونی و حرکت کنی تا کپ نکنه . نمیدونم چی بگم ماشین عجیبیه .
    تنها مزیتش به ۲۰۶ اینه که اصلا سرعت داخلش حس نمیشه و حیلی جاداره .گیرباکسشم خیلی نرم و عالیه .ترمزاشم خوبه .یه چندروز چراغ ABS روشن میشد و ترمزا میکشید بردم کارواش آب گرفت تو چرخاش درست شد /
    یه مشکل دیگه هم دارم ٬ درب راننده رو که باز میکنم اندازه ۲ میل به سمت پایین ول میشه فکر کنم لولاش تاب داره .

18. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •