تا اونجا که من میدونم توی سراسری (دولتی) حق شرکت ندارن و اگه شرکت کنن محرومیت داره (البته اگه متوجه شه سازمان سنجش) ولی دانشگاه آزاد میتونن شرکت کنن
تا اونجا که من میدونم توی سراسری (دولتی) حق شرکت ندارن و اگه شرکت کنن محرومیت داره (البته اگه متوجه شه سازمان سنجش) ولی دانشگاه آزاد میتونن شرکت کنن
سلام خوبین؟
میبینم که بازم همه ترکوندین..
آرش دمت گرم 300 تا رفتی بالا..ایشالا آزمون بعدی 3000 تا بری بالا...
من متاسفانه پنج شنبه شب عمم فوت کرد...
کانون نمیخواستم برم ولی به خاطر این پشتیبانه فقط رفتم که بهش بگم و سوالا رو بگیرم ولی گیر داد که 1 ساعتی بشین سر
آزمون منم فقط نشستم و عمومی زدم و رفتم...
بجه ها هرکاری کردید این آزمون اشکالی نداره . ولی آزمون بعدی حتما باید جبران کنیدا !
ساعت مطالعتون رو ببرید بالا ! بعضیاتون از سال دوم ها هم کمتر میخونیدا ...
ببینم چیکار میکنید آزمون بعد ! : دی
یاد بگیرید ! : دیشب دوباره یه سر میزنم و بعدش تا عید دیگه نمیام شماها هم تلاشتونو بکنید و توکلتون بر خدا باشه حتمآ موفق میشید.
تسلیت میگممن متاسفانه پنج شنبه شب عمم فوت کرد...
![]()
واقعا كسايي كه هنوز ديپلم نگرفتن اگه تو آزمون سراسري شركت كنن و شبانه قبول بشن بازم محروم ميشن ؟
ایشالا این سری حداقل 6000 میارم
ببینم چی میشه
ساعتمم میرسونم حداقل 30
برا این آزمون کلا 7 ساعت نخوندم
خواهش میکنم
ولی به خدا هیچی مثه جی اف بازی ترمز نمیشه
6 ماه بیخیال شید بعد توپ ترینا رو تور کنید با اسم اینی که مهندسمکانیک امیرکبیر ید (مثلا گفتم)
Last edited by mohamad_reza72; 28-11-2009 at 23:13.
مرسی داداش..تسلیت میگم![]()
این مورد بستگی داره....پیدا کردم
gf ام البته بود
همون روز قطع رابطه کردم تا تیر
به شمام توصیه میکنم اگه f..bf دارید 6 ماه بیخیال شید
میتونه طرف یه نفر کاری کنه که درس خونتر بشه هم میتونه کاری کنه که درسو بیخیال شه...
من خودم هر 2 نوعشو دورو برم دیدم...
یه دوست داشتم این 6-7 تا gf داشت ولی پزشکی دانشگاه تهران قبول شد...
یه دوستم داشتم درس خون بود همین سال کنکور رفت سراغ gf رتبش 25000 شد...
بستگی به gf/bf و جنبه ی آدم داره..
16 این ماه دفترچه ها میاد باز یه نگاه بنداز شاید من دارم اشتباه میکنم. ولی تا اونجا که یادم میاد توی دفترچه تاکید شده که کسی که دیپلم نداره حق شرکت نداره و باهاش طبق قانون برخورد میشه حتی ممکنه تا 2سال کنکور محروم شه. البته اینم بگم اینا به شرطیه که سازمان سنجش متوجه شه که اونی که ثبت نام کرده دیپلم نداره که به احتمال زیاد چندانم واسشون سخت نیست وقتی شماره دانش آموزی رو وارد میکنی سازمان سنجش با آموزش پرورش در ارتباطه (واسه خاطر نمره ها و معدل و تاثیر معدل و...) یا این شماره دانشجویی واقعیه که میفهمن دیپلم نداره یا واقعی نیست که میفهمن کاسه ای زیر نیم کاسست . حالا چرا کنکور سراسری شرکت کنن؟ آزاد که قانونشه این جور افراد حق شرکت به صورت آزمایشی رو دارن. کلا سازمان سنجش سخت گیری زیاد میکنه من پسر عموم رتبش 1000 شد سال 85 توی انتخاب رشته همه رو پزشکی انتخاب کرده بود اسمش توی پرستاری (شهرستان) اومده بود هرچی اعتراض کرد نتیجه نداد گفتن کپی فرم انتخاب رشتتو بیار .اونم کپی نگرفته بود . خلاصه 1سال محروم شد از کنکور. مجبور شد بره سربازیمنظورم اینه که سخت گیریشون زیاده ارزش ریسک نداره
Last edited by shabeashegha; 29-11-2009 at 00:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)