راستش من پشت سر ال جی خیلی حرف شنیدم زیاد دلم راضی نمیشه برم سمتش نمیدونم چرا. این مدل ال جی برتری خاصی داره؟ میشه ازتون خواهش کنم کلاً یه کم اطلاعات بدین در باره ی مزایا و محاسن هر کدوم؟ چون بالاخره آدم با کلی رنج 2 تومن در میاره (
.gif)
) میخواد بهترین انتخاب کنه.
من خودم بیشتر به سونی و سامسونگ میل دارم و منظورم این نبود که سونی مدل بد داره منظورم این بود بودجه ی من به مدل های خوبش نمیرسه و با اون بودجه میشه انتخاب های بهتر از برندهای دیگه داشت.
کیفیت samsung c6900 از sony ex700 بهتره یا برتری دیگه ای داره که شما ex700 رو بعد از c6900 قرار دادید؟ حدود قیمت این 2 هم لطف میکنید؟
با این پول سه بعدی نمیشه خرید؟ نظرتون در مورد UN46D7000LF چیه؟ (قیمتش تو ایران رو نمیدونم ولی جهانیش 100 دلار بیشتر بود)
ببخشید اگه زیاد سؤال کردم. متشکرم
.gif)
-خيلي وقت ها كلي حرف ميزنند شما جدي نگير
le8500 ارايش وچيدمان local dimming داره وبهترين حالت نوردهي در ال اي دي هاست
توصيه ميكنم اين تاپيك رو مطالعه كنيد :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اين حال سوني و سامي هم گزينه هاي خيلي خوبي دارند شايد با قيت مناسب تر حتي
-از نظر تصويري خيلي نزديك به هم هستندمنتها سامي امكاناتي مثل usb ,internet tv/app ,.. داره از طرفي من كنتراست و بلك لول بهتري داره (از نظر من)
-بارها صحبت شده انتخاب يك برند به سليقه شما هم تا حد زيادي بستگي داره
-در مورد سري هاي D مربوط ميشن به 2011 وهنوز توي بازار نيستند _چند ماهي طول ميكشه )
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
sلام
این مدل پاناسونیک v20s tفکر کنم 350 واته؟
من درست میگم یا دچار اشتباه شدم دوستان؟
عزيز همونطور كه ميدونيد پلاسماها مصرف انرژي شون بستگي به محتوايي كه در حال نمايش هست داره
زمانيكه تصوير روشني دارين مصرف بالا ميره
ميتونيد تست هاي انجام شده رو ببينيد در قسمت Power Consumption :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
با سلام .
از آشنایان قصد خرید led بک لایت سایز 52 یا "55 دارند با قیمت زیر 4 میلیون. چشم امیدشان به انتخاب بنده ست و بنده هم به طبع به شما عزیزان. لطفا مانند همیشه بنده را مرهون لطف خود قرار دهید. برایشان 3D در اولویت نیست ولی بودنش بهتر است.
قابلیت پشتیبانی usb از فرمتهای مالتی مدیا مهم نیست و برای استفاده خانگی است ( برای گیم استفاده ندارد ).
سامسونگ 55C8000 به دلیل 3D و 200 هرتز و تطابق 800 هرتز 4ت
توشیبا 55XL-700 به دلیل پنل 14 بیت و قیمت مناسب 2900
سونی 52nx800 به دلیل 200 هرتز و مارک مطمئن / 3500
ال جی 55LX6500 به دلیل بک تمام led و 3D و 200 هرتز و زمان پاسخ 2میلی ثانیه 4600 با کارت هدیه یک ملیونی گلدیران ( آیا محدودیت زمانی و نوع کالا برای مصرف این کارت وجود دارد ؟ )
تصاویر sd مناسب و اطمینان بالا در ساخت مهمترین معیار آنهاست . پیشاپیس سال نو همگی مبارک ممنون از پاسختون.
-توي ال اي دي ها اين ميتونه بهترين ليست انتخاب باشه با شرايط وقيمت شما (البته كمي بالا يا پايين تر )
-LG LX9500
-SAMSUNG C8000
-SONY NX800
-براي تصاوير sD اون هم در چنين اندازه هايي نبايد انتظار خاصي داشت با اين حال همه پنل ها ي گفته شده اپسكيلينگ هاي خوبي دارند
-در مورد هديه ال جي هم در جشنواره هست وبا خريد سينماي خونگي
-عيد شما هم مبارك عزيز