تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 773 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441481531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام تنهایم عزیز بازم مزاحم شدم 2 تا نمایندگی سامسونگ رفتم هیچ کدومشون c695 نداشتند طرف میگفت دیگه تولید نمیشه آیا درسته طرف اصلن تو باغ نبود میگفت 40 و42 اصلا تولید نمیشه چه کنم آیا بعد عید یا چند ماه بعد مدل جدیدی میده این سامسونگ
    و اینکه سایز 40 ----t داره درسته؟
    ممنون از پاسخت
    -سلام بهزاد جان در مورد كمياب شدن كه خوب همينطوره خيلي كم شده توي سري هاي 2011 هم خبري نيست فعلا از ال سي دي ها
    در مورد سايز ها بنده خدا يك چيزي گفته شما سخت نگير
    -در مورد مدل هاي جديد خوي قطعا 2-3 ماهي طول ميكشه ولي مياد
    -بله سايز 37 به بالا ----t داره

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------

می خوام v20 رو سفارش بدم فقط میشه بگید مصرف برقش چطوره ؟ خوندم 160 وات
    اما واسه sharp 40LE820M رو پیدا نکردم امکانش هست مقایسه کنید ؟
    اخه با وضعیت قیمت برق این مسئله خیلی مهمه
    -در مورد مصرف برق اين مقدار مربوط ميشه به حالت نرمال در v20 در حالت هايي مشابه برايتنس بالا مشابه ال اي دي ها ويا مدهاي دايناميك شما 250 وات به بالا رو در نظر بگيرين
    -در مورد le820 هم خوب مصرف خيلي كمتري داره در حالت هاي نرمال تقريبا 100 وات براي 46 اينچ

46:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    50:

کد:

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

ابی جان می خواستم بدونم usb سامسونگ زیرنویس فارسی با فرمت srt رو پخش میکنه؟
    در مورد usb ال جی چی؟ زیرنویس srt رو پخش میکنه؟
    مرسی.
    -اره عزيز با فرمت srt رو اجرا ميكنه
    -در مورد usb ال جي هم مدل هايي كه مشابه سامي خوب عمل ميكنند فكر ميكنم اجرا ميكنه( تا جايي كه من اطلاع دارم )

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

اساتید تلویزیون لطفاً راهنمایی بفرمایید. تا حدود 2 میلیون یه تلویزیون LED خوب چی پیدا میشه؟ فقط لطفاً کمتر از 42 نباشه بیشتر میشد که چه بهتر. تا رنج 500 تومن بیشتر و کمترش هم لطفاً چند پیشنهاد بدید. سونی که فک نکنم چیز به درد بخوری با این پول بشه گرفت بعدش فکر کنم سامسونگ بهتر باشه نه؟ بعد عید یلی ارزون تر میشه؟ ارزش داره صبر کرد؟

تشکر.
    -در مورد انختاب شما شايد بهترين گزينه 42le8500 باشه با حدود 2300 ‌وبعد هم مدل هاي ديگه اي وجود دارند :
    samsung c6900
    sony ex700
    -در مورد سوني هم اينطور نيست مدل هاي خوب زيادي داره
    -در مورد قيمت هم واقعا هيچي معلوم نيست (خريدتون رو انجام بدين ولذتش وببرين )

2. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

-در مورد انختاب شما شايد بهترين گزينه 42le8500 باشه با حدود 2300 ‌وبعد هم مدل هاي ديگه اي وجود دارند :
    samsung c6900
    sony ex700
    -در مورد سوني هم اينطور نيست مدل هاي خوب زيادي داره
    -در مورد قيمت هم واقعا هيچي معلوم نيست (خريدتون رو انجام بدين ولذتش وببرين )
    راستش من پشت سر ال جی خیلی حرف شنیدم زیاد دلم راضی نمیشه برم سمتش نمیدونم چرا. این مدل ال جی برتری خاصی داره؟ میشه ازتون خواهش کنم کلاً یه کم اطلاعات بدین در باره ی مزایا و محاسن هر کدوم؟ چون بالاخره آدم با کلی رنج 2 تومن در میاره () میخواد بهترین انتخاب کنه.

من خودم بیشتر به سونی و سامسونگ میل دارم و منظورم این نبود که سونی مدل بد داره منظورم این بود بودجه ی من به مدل های خوبش نمیرسه و با اون بودجه میشه انتخاب های بهتر از برندهای دیگه داشت.

کیفیت samsung c6900 از sony ex700 بهتره یا برتری دیگه ای داره که شما ex700 رو بعد از c6900 قرار دادید؟ حدود قیمت این 2 هم لطف میکنید؟

با این پول سه بعدی نمیشه خرید؟ نظرتون در مورد UN46D7000LF چیه؟ (قیمتش تو ایران رو نمیدونم ولی جهانیش 100 دلار بیشتر بود)

ببخشید اگه زیاد سؤال کردم. متشکرم
    Last edited by siamak_mu; 18-03-2011 at 17:40.

4. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

sلام
    این مدل پاناسونیک v20s tفکر کنم 350 واته؟
    من درست میگم یا دچار اشتباه شدم دوستان؟

6. این کاربر از hadi-dindar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tazevared12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام .

از آشنایان قصد خرید led بک لایت سایز 52 یا "55 دارند با قیمت زیر 4 میلیون. چشم امیدشان به انتخاب بنده ست و بنده هم به طبع به شما عزیزان. لطفا مانند همیشه بنده را مرهون لطف خود قرار دهید. برایشان 3D در اولویت نیست ولی بودنش بهتر است.
    قابلیت پشتیبانی usb از فرمتهای مالتی مدیا مهم نیست و برای استفاده خانگی است ( برای گیم استفاده ندارد ).

سامسونگ 55C8000 به دلیل 3D و 200 هرتز و تطابق 800 هرتز 4ت
    توشیبا 55XL-700 به دلیل پنل 14 بیت و قیمت مناسب 2900
    سونی 52nx800 به دلیل 200 هرتز و مارک مطمئن / 3500
    ال جی 55LX6500 به دلیل بک تمام led و 3D و 200 هرتز و زمان پاسخ 2میلی ثانیه 4600 با کارت هدیه یک ملیونی گلدیران ( آیا محدودیت زمانی و نوع کالا برای مصرف این کارت وجود دارد ؟ )

تصاویر sd مناسب و اطمینان بالا در ساخت مهمترین معیار آنهاست . پیشاپیس سال نو همگی مبارک ممنون از پاسختون.
    Last edited by tazevared12; 18-03-2011 at 19:04.

8. این کاربر از tazevared12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

راستش من پشت سر ال جی خیلی حرف شنیدم زیاد دلم راضی نمیشه برم سمتش نمیدونم چرا. این مدل ال جی برتری خاصی داره؟ میشه ازتون خواهش کنم کلاً یه کم اطلاعات بدین در باره ی مزایا و محاسن هر کدوم؟ چون بالاخره آدم با کلی رنج 2 تومن در میاره () میخواد بهترین انتخاب کنه.

من خودم بیشتر به سونی و سامسونگ میل دارم و منظورم این نبود که سونی مدل بد داره منظورم این بود بودجه ی من به مدل های خوبش نمیرسه و با اون بودجه میشه انتخاب های بهتر از برندهای دیگه داشت.

کیفیت samsung c6900 از sony ex700 بهتره یا برتری دیگه ای داره که شما ex700 رو بعد از c6900 قرار دادید؟ حدود قیمت این 2 هم لطف میکنید؟

با این پول سه بعدی نمیشه خرید؟ نظرتون در مورد UN46D7000LF چیه؟ (قیمتش تو ایران رو نمیدونم ولی جهانیش 100 دلار بیشتر بود)

ببخشید اگه زیاد سؤال کردم. متشکرم
    -خيلي وقت ها كلي حرف ميزنند شما جدي نگير
    le8500 ارايش وچيدمان local dimming داره وبهترين حالت نوردهي در ال اي دي هاست

توصيه ميكنم اين تاپيك رو مطالعه كنيد :

کد:
    با اين حال سوني و سامي هم گزينه هاي خيلي خوبي دارند شايد با قيت مناسب تر حتي

-از نظر تصويري خيلي نزديك به هم هستندمنتها سامي امكاناتي مثل usb ,internet tv/app ,.. داره از طرفي من كنتراست و بلك لول بهتري داره (از نظر من)
    -بارها صحبت شده انتخاب يك برند به سليقه شما هم تا حد زيادي بستگي داره
    -در مورد سري هاي D ‌مربوط ميشن به 2011 وهنوز توي بازار نيستند _چند ماهي طول ميكشه )

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

sلام
    این مدل پاناسونیک v20s tفکر کنم 350 واته؟
    من درست میگم یا دچار اشتباه شدم دوستان؟
    عزيز همونطور كه ميدونيد پلاسماها مصرف انرژي شون بستگي به محتوايي كه در حال نمايش هست داره
    زمانيكه تصوير روشني دارين مصرف بالا ميره
    ميتونيد تست هاي انجام شده رو ببينيد در قسمت Power Consumption :

کد:

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

با سلام .

از آشنایان قصد خرید led بک لایت سایز 52 یا "55 دارند با قیمت زیر 4 میلیون. چشم امیدشان به انتخاب بنده ست و بنده هم به طبع به شما عزیزان. لطفا مانند همیشه بنده را مرهون لطف خود قرار دهید. برایشان 3D در اولویت نیست ولی بودنش بهتر است.
    قابلیت پشتیبانی usb از فرمتهای مالتی مدیا مهم نیست و برای استفاده خانگی است ( برای گیم استفاده ندارد ).

سامسونگ 55C8000 به دلیل 3D و 200 هرتز و تطابق 800 هرتز 4ت
    توشیبا 55XL-700 به دلیل پنل 14 بیت و قیمت مناسب 2900
    سونی 52nx800 به دلیل 200 هرتز و مارک مطمئن / 3500
    ال جی 55LX6500 به دلیل بک تمام led و 3D و 200 هرتز و زمان پاسخ 2میلی ثانیه 4600 با کارت هدیه یک ملیونی گلدیران ( آیا محدودیت زمانی و نوع کالا برای مصرف این کارت وجود دارد ؟ )

تصاویر sd مناسب و اطمینان بالا در ساخت مهمترین معیار آنهاست . پیشاپیس سال نو همگی مبارک ممنون از پاسختون.
    -توي ال اي دي ها اين ميتونه بهترين ليست انتخاب باشه با شرايط وقيمت شما (البته كمي بالا يا پايين تر )

-LG LX9500
    -SAMSUNG C8000
    -SONY NX800

-براي تصاوير sD اون هم در چنين اندازه هايي نبايد انتظار خاصي داشت با اين حال همه پنل ها ي گفته شده اپسكيلينگ هاي خوبي دارند
    -در مورد هديه ال جي هم در جشنواره هست وبا خريد سينماي خونگي
    -عيد شما هم مبارك عزيز

10. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

احتمالا با این مبلغی که در نظر گرفتید 42 اینچ میخواید
    فکر کنم پلاسمای پاناسونیک U20 برای شما خوب باشه
    در مورد شفافیت و کم شدن اون بعد از یه مدت هم زیاد بحث شده
    درسته و لی بعد از 100 هزار ساعت کار کرد یا 30 سال روزی 8 ساعت کارکرد
    به این صورت میشه که این موضوع در مورد LCD هم صدق میکنه

خیلی‌ ممنون از راهنمایتون آقای ... معین!!
    شما پلاسمای U20 پاناسونیک رو صلاح میدونید ولی‌ حالا که پاناسونیک شد یه سوال پیش اومد واسم فرق U20 و‌ V20 در چیه؟ چون درمورد V20 خیلی‌ شنیدم اینجا..
    درضمن می‌خواستم نظرتون رو درمورد پلاسمای مارکهای دیگه مثل LG بدونم آیا صلاح هستش بگیرم؟ چون قیمتش نسبت به پاناسونیک خیلی‌ ارزونه
    ممنون از وقتیک میذارید واسه راهنمایی‌

12. این کاربر از tezden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم دیگه اینجا رو شلوغ کردم .
    اما چه کنم ، دوستان تجربه دارن ، خب کمک کنن دیگه ، ایراد نداره که

آقا کجا میتونم یک مقایسه بین 42lx6500 و 40c7000 پیدا کنم ؟ اگر توی سایت خودمون هست یک لینک محبت کنید . اگر خودتون چیزی میدونید لطفآ بهم مفصل بگین .

راستی این 40NX710 سونی رو تست کردم ، تصویر 2 بعدیش خوبه ، اما توی سه بعدی تصویر کدر ، کمی تاریک و یه کمی هم لرزان میشه . برای قابلیت سه بعدیش هم باید یک Transmiter تهیه کنید که در اصل روی دستگاه نیست اما اینجا نمایندگی دوبله پول میگیره و اونم میزاره روش . (اما چقدر دردسر داره تا توی نمایندگی بزارن تست کنی ، یارو انگار که میخواد ارث پدریشو ازتون بگیره)
    دوستان ....

14. این کاربر از tomharrison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تنهای عزیز ممنون بابت راهنماییت

راستش من عکس های v20 رو با sharp 820m مقایسه کردم اینجام میزارم تا دوستان ببینن
    به نظر من بجز در رنگ زرد که شارپ فوق العاده عمل میکنه در مابقی یکسان هستند و در رنگ مشکی درسته که v20 مشکی خالص میده اما اینقدر مشکی میشه که یه سری جزئیات رو نمیبینید

شارپ :

پاناسونیک :

شارپ :

پاناسونیک :

واقعا عالی هستند
    چند تصویر دیگه از پاناسونیک دیدم که متحیرم کرد اما وقتی فکر میکنم که 250 وات رو مد داینامیک برق مصرف میکنه شک میکنم بهش و اینکه در تاپیک مخصوصش بعضی ها از لرزش و سردرد در تصاویر 50 هرتزی ناراحت بودند
    شارپ هم گرونه

حالا ابی جان شما که c6900 داری و فکر منو مشغول کرده یه شرح واسه بچه ها بده ببینیم چطوره
    البته اگه 2 تا دونه عکس هم زحمت بکشی از همین کانالهای م. ا .***ره ای بگیری که مقایسه داشته باشیم
    میگن سامسونگ بهترین تصاویر sd رو پخش میکنه آیا همینطوره ؟
    آیا لرزش و ابری شدن و از این دست مشکلات نداره ؟
    یو اس بی چطوره ؟ همه فایل هاس معروف رو پخش میکنه ؟
    خلاصه جامع توضیح بده

شرمنده میدونم خیلی تکراری و خیلی زیاد هست
    اما سعی کردم جامع باشه چون اکثر بچه ها همین سوال رو دارن اما چون تیکه تیکه پاسخ داده شده نمی تونن جمع بندی کنن

16. این کاربر از Diplome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    مدل زیر از تلویزیون های سنوا چه قابلیت هایی داره؟
    ایا تیونر دیجیتال داره؟
    بهترین حالت برای دریافت تصویر بهتر چیه؟

مدل محصول SLD-42A310BLD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1

با سلام و احترام به همه دوستان
    مي خواستم نظرتون رو در مورد sony hx800 و sony nx710 و مقايسه اون با سامسونگ سري هاي 7000 و 8000 بپرسم؟
    آپ اسكيلينگ تصوير استاندارد، كيفيت رنگ و تصاوير HD، عملكرد هنگام بازيهاي كامپيوتري، كيفيت تصاوير سه بعدي، كيفيت ساخت پنل و .... مشخصه هاي عمده مورد نظر مي باشند.
    ممنون ازتوجهتون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •