مهران نمیدونم چرا عقاید من با شما اینقدر همخونی داره واقعا جالبه !
اما درمورد درجه سوپر استار بیشتر گیمرهایی که بازیو روی این درجه بازی کردن میگن تقریبا همون top player و یا کمی قوی تر از اونه ولی نه خیلی زیاد اما آدام که دو هفته پیش جدیدترین نسخه رو بازی کرده میگه بازی نسبت به دمو سخت تر شده من به نظرات ایشون خیلی احترام میذارم چون کاملا پیداست که فوتبال رو کاملا درک کرده . راستش من خیلی چیزا توی این مدت ازش یاد گرفتم که قبلا اصلا تو بحرش نبودم اگه آینده فرصتی بود خیلی دوست دارم در مورد نکات ریز و مهم گیم پلی بازی فوتبال بیشتر با دوستان صحبت کنیم و در این مورد تبادل نظر بشه .
...
اما من مطلبی رو هم اینجا میخوام عنوان کنم . از شواهد امر پیداست که نسخه نهایی بازی نسبت به دمو پیشرفتهای ملموسی خواهد داشت من اینو به چند دلیل میگم :
- همونطوریکه میدونین افراد زیادی از سایتها و رسانه های خبری مختلف از ریویو کد بازی پلی تست داشتن .از جمله اونها شخصیه بنام فرانسیس ( اظهارات ایشون درباره ساختهای قبلی بازی قبلا توی همین تاپیک ارائه شده ) که از ژورنالیستهای کشور انگلیسه هفته پیش مطالب جالبی درمورد نسخه ماقبل نهایی بازی توی سایت pesgaming ارائه داد که صراحتا به این مساله اشاره داشت که تفاوت ملموسی بین دمو و کد 90 درصدی بازی وجود داره و به نوعی از این مساله شاکی بود که چرا کونامی این دمو رو که تا حدودی موجب انحراف افکار بعضی از گیمرها شده منتشر کرده .
-بعد از این جریان انتشار نسخه2010 wenning eleven پیش اومد که حدود یک هفته بعد از انتشار نسخه دمویی که ما در اختیار داریم منتشر شد .بسیاری از گیمرها این دمو رو دانلود کردن من تقریبا تمام نظرات اونا رو در سایتهای مختلف که در مجموع حدود 20 صفحه ای میشه خوندم . قریب به اتفاق افراد معتقدن مساله response time کمی بهتر شده , گیم پلی بازی شناور تر شده , عملکرد دروازه بانها کمی بهتر شده تعدادی انیمیشن جدید به بازی اضافه شده در جه سوپر استار تقریبا شبیه تاپلیر و یا کمی سخت تر از اونه .سرعت کلی بازی تقریبا فرقی نکرده البته بعضیا معتقد هستن سرعت و آهنگ کلی بازی نرماله و این سرعت بالای پاسها هستش که اونو سریع نشون میده و نهایتا اینکه حرکات بازیکنان و انیمیشن ها نرم تر از نسخه دموی pes 2010 شده .
این تغییرات در ظرف یک هفته نشان دهنده آهنگ رشد نسبتا خوبه طراحی و ساخت بازیه .
- دیروز یکی از کسانیکه با کونامی در ارتباطه توی سایت pesgaming مساله ای رو از قول سیباس عنوان میکرد که دموی بازی براساس نسخه نهایی بازی نیست و اساس بازی در نسخه نهایی با نسخه دموی منتشر شده متفاوته . راستش من خودم از این مساله کمی نگران هستم چون واقعا از گیم پلی دمو راضیم و ترسم از اینه که توی نسخه نهایی تغییرات نامطلوبی از دیدگاه من ایجاد بشه در هر صورت هر کسی سلیقه ای داره و من با این گیم پلی کاملا مچ شدم و بهش عادت کردم .
به هر حال باید 9 روز دیگه صبر کنیم تا گزارشات کاملی از نسخه نهایی این بازی روی سایتهای مختلف نقش ببنده .