مهدی جان درایور شما 186 هست و مال من Video Driver version: 182.50
چه طور میتونم درایورم رو بالا ببرم؟
مهدی جان درایور شما 186 هست و مال من Video Driver version: 182.50
چه طور میتونم درایورم رو بالا ببرم؟
برو سایت انویدیا تو قسمت DOWNLOAD آخرین دریاور رو بر اساس و کارت و ویندوزت SEARCH کن !
همین پچی هست که من نصب کردم اره همینه.....نه مشکلی نداره...حداقل با اون کرکی که من گذاشتم مشکلی نداره...
mehdi_vsgh
من تا این مرحله رو با پچ های 1 و 2 اومدم و با نصب پچ 3 هیچ توفیقی حاصل نشد
من save این مرحله رو میزارم شما ببینید با این save ها که با پچ های 1 و2 انجام شده میتونید مرحله out of commision را رد کنید...
در ضمن شما بازی را به چه صورت نصب میکنید؟؟ اول سه پچ و بعد کرک یا؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشاپیش ممنون و متشکر
من برای آخرین درایور 250 GTS سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم. کسی از دوستان میتونه لینک آخرین ورژن رو بگذاره؟
مهدی جان شما از کجا گرفتی؟ راستی برند شما زلتکس هست؟
فکر میکنید با توجه به اینکه بازی مال یک سال پیش هست تاثیری داره دایور جدید یا همین خوبه؟
VISTA & SEVEN 32BIT :
VISTA & SEVEN 64 BIT :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
XP 32BIT :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
XP 64 BIT :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تکراری ! پاک شه !
Last edited by امير موسر; 31-01-2010 at 22:39.
مشکل شما تو این مرحله چیه؟
بازی به خوبی اجرا شد برای من!!
بهدشم این ماموریتی که گفتین همون ماموریتی هست که باید برین سر قرار؟؟؟
اگه فرصت کنم براتون فردا ردش میکنم کاری نداره
من برای آخرین درایور 250 GTS سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم. کسی از دوستان میتونه لینک آخرین ورژن رو بگذاره؟
مهدی جان شما از کجا گرفتی؟ راستی برند شما زلتکس هست؟
فکر میکنید با توجه به اینکه بازی مال یک سال پیش هست تاثیری داره دایور جدید یا همین خوبه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اسم فایلا مشخصه که هرکدوم برای کدوم ویندوزه
بهدشم فکر کنم بارها بهتون گفتم چطوری بازی رو نصب کنید....
پیش نیازهای بازی تو پست اول کامل گفته شده اگه اونارو مو به مو اجرا کنید مطمئن باشید هیچ مشکلی نخواهید داشت....
بنده هم اول هر سه آپدیت رو نصب کردم بهدشم کرک رازر را کپی کردم و بهدشم بازی کردم...همین
مشکل اینه که وقتی با موتور میپرم به هلی کوپتر ,هر چی space میزنم هیچ اتفاقی نمیفته... و نمیره تو هلی کوپتر
بعدم میفتم توی اب و روز از نو ...
این بعد از مرحله ای هست که kate کشته میشه و رومان و جیکوب قرار میزارن تا ادم های پگورینو رو تعقیب کنیم تا برسیم به خودش
بعدم یه سری ادم رو میکشیم و بعد پگورینو با قایق فرار میکنه و نیکو هم تو ساحل با موتور تعقیبش میکنه تا اینکه جیکوب و رومان
با هلی کوپتر میرسن و نیکو هم از با موتور از روی تخته میپره و به هلی کوپتر میچسبه .....حالا باید تند تند space رو بزنیم تا وارد
هلی کوپتر شیم "مشکل من دقیقا همینجاست که هر چقدر تند تند space میزنم نمیتونم از هلی کوپتر بالا برم و بعد از 20 ثانیه هم میفتم تو اب "چه لحظه حالگیری"
من پچ 3 رو هم نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد....تو سایت های خارجی هم سرچ کردم ,خیلی ها که پچ های 1 و 2 را نصب کرده بودند مشکل منو داشتند...
من تصور میکنم باید از اول بازی را با 3 پچ شروع کنم تا مشکل حل بشه...
حالا از شما تقاضا دارم با سیو های من از این مرحله ضمن اینکه 3 پچ را نصب کردید رد بشید "اگر شما هم گیر کردید معلوم میشه
مشکل از پچ ها بوده (که بر روی سیو ها اثر کرده) و الا مشکل از خود dvd های گیم باید باشه...
(ok من صبر میکنم و نتیجه رو در همین تاپیک پیگیری میکنم)
دوست عزیز این مامورتی که ازم خواستی برات رد کنم ماموریت آخر بازی هست....شما باید پگیرینو رو بکشین و با کشتنش بازی تموم میشه...فکر نمیکنم جالب باشه که بدین من براتون ردش کنم خودتون باید ردش کنید..من تا یه جایی رفتم بازی مشکلی نداشتو به خوبی اجرا شد.....
نکته بعدی اینکه: شما با پولاتون چه کار میکنید؟؟؟بازی رو تموم کردین ولی اخر کار فقط 50 دلار پول داشتین؟؟؟
در ضمن تو این ماموریت آخر بهتره یه کم میزان اسلحه هاتون رو بیشتر کنید که به کمبود بر نخورین....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)