قضيه تبلت پي سي هم پاش داره محكم تر ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا سوني
يا سوني اريكسون
قضيه تبلت پي سي هم پاش داره محكم تر ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا سوني
يا سوني اريكسون
گیمر حرفه ای نه ولی psp رو دارم از god of war هم خوشم می یاد (عجب بازی ردیفیه ) این میتونست فقط همون قسمت تاچ باشه بعد برا اونایی که دکمه دوست دارن اون تیکه زیریرو جدا میدادن که به پشت اون تیکه روییه مثل یه اکسسوری وصل میشد
ببین تو این بازیه همونطور که حمید دوم گفت(اولیش خودمم) شخصیت اول حرکت هایه خفنی با شمشیرش میزنه ولی همشو با یه دکمه ی مربع انجام میده که اگه سریع پشت سر هم بزنی حرکت هارو عوض میکنه و همه رو یه جور نمیزنه ولی باز این یه سیکله که هی تکرار میشه حالا فکر کن به جایه یه دکمه ی مربع یه تاچ بود که اندازه ی همون تیکه ی دکمه های جهت بود بعد مثلا برا حرکت چرخوندن شمشیر دور سر انگششتتو دور اون تیکه ی تاچ میچرخوندی یا برای پرت کردن شمشیر به جلو انگشتشتو تند به جلو حرکت میدادی تازه میشد اینطوری حرکت های جدیدم زد (البته علاوه بر اینکه همون مربع هم بود که اگه حوصله شمشیر بازی ب انگشتتو نداشتی همون مربع رو بزنی) میشد مثل همون جوی استیک psp تو بازی های ریسینگ که اولش که داری باهاش کار میکنی به دلت نمیشینه و بعد میری سراغ همون دکمه های جهت ولی اگه بخوای حرفه ای بازی کنی باید با همون کار کنی چون خیلی سریعتر میتونی تغییر جهت بدی و کنترل بهتری هم رو موضوع داری
کسی نظری نداره؟؟؟![]()
دوست عزیز دوستان آپدیت کردن
اسنادش هم موجوده
خاستین میذارن یا میذارم![]()
من از دیروز x10 mini pro دوستم رو آوردم خونه براش آپ کنم میگه آخرین فرم ور رو داره
چیکار کنم؟؟؟
عزيز اينقدر بي تابي نكن
منطقه به منطقه داره ريليز ميشه
حالا مال شما هم كم كم
هر روز يه تست بزن تا بياد
خبر خوب براي كسايي كه ميخوان ايكس 8 بخرن
آپديت ايكس 8 تا آخر اين سال ريليز ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دهنشون سرويس![]()
همون 2.1 واسه ایکس 8 میاد؟الان این خبر خوبه؟..
خیلی دیر هست که.
آی نفس کش!
ببین یک مدت نبودم چه کار کردن!
یک نفر داستان معرفی رو خلاصه کنه لطفا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)