نمیتونید خططتون نهایت تا ۸ مگ میکشه
نمیتونید خططتون نهایت تا ۸ مگ میکشه
نه، متاسفانه تا 8مگ میتونی بگیری که اونم ممکنه قطعی پیدا کنی و ثبات نداشته باشه؛
بهترین حالت از نظر نویز همین rate هستش که واست بستن(یعنی 6مگ) ولی بازم میتونی به پشتیبانی بگی که واست رو 8مگ ببندن و اگه قطعی و پرش لینک پیدا کردی بهشون بگو که بذارن رو همین 6مگ...
من چند روزی هست که سرویس ۵۱۲ پرمصرف رو از تهران خریدم که توی سایتتشون زده تا ۸ مگ میشه دانلود کرد .
الان خطم رو روی ۴ مگ بستن . زنگ زدم پشتیبانی میگه نه ۵۱۲ یعنی تا ۴ مگ ! میگم خانم ساییتون جلوم بازه نوشته ۸ مگ!
بعد باز میگه خط شما نمی کشه ! درصورتی که من با همین مودم و میزان سیگنال پایین تر توی مشهد با مخابرات تا ۹ مگ بدون مشکل کار میکردم!
اینم پارامترهای مودمم
پینگش هم اصلا رضایت بخش نیست!
دوست عزیز درست میگه خطتتون نمیکشه .سرعت ربطی به مودم نداره به کیفیت خط مربوطه شما نهایتا خطتتون تا 6 مگ بکشه اونم اگه براتون بذاره احتمالا زیاد قطع میشه .
قبول دارم که پشتیبانی داتک واقعا احمقن و دو زار حالیشون نیست...
مودمت چه مارکی و کدوم مدلشه؟اگه چیپستش برودکام باشه،با snr 6 هم احتمالا لینکت رو نمی پرونه؛ یه عکس کامل از این صفحه نویز و rate اینجا بذار ولی به احتمال زیاد بیشتر از این خطت نمیکشه.
در ضمن ممکنه در شهر شما تجهیزات داتک در مقایسه با اینترنت مخابراتتون خوب نباشه و واسه همین خطتون تو داتک بیشتر از این نمیکشه.
پینگشم متاسفانه واسه من 1هفتس ترکیده و همش میوفته رو مسیر هند و عمان ولی با این وجود واسه من اصلا تایم اوت نداره و خیلی استیبل ( stable )
فردا باید زنگ بزنم یه دعوای حسابی بکنم پینگ 2000 کجای دلم بذارم
![]()
بعد از پینگ افتضاحش، حالا سرعت تک کانکشنشم ترکیده( 60 کیلوبایت سرویس 10مگ!!!!!)
Last edited by 4l1r3z4; 23-12-2014 at 20:37.
مودم من wag320n از شرکت linksys هستش . کل اطلاعاتی که راجع به خط میده همینه.
من توی مشهد از مخابرات می گرفتم که اونجا اوضاع مخابرات از همه جا داغون تره ، بعد اونجا با dsl Attenuation حدود ۳۰ بهم ۹ مگ بدون قطعی می دادن با همین مودم
حالا یک هفته است توی تهران با همین مودم از داتک گرفتم با dsl Attenuation حدود ۴۰ بیشتر از ۴ نمی دن!
جالبه هفته پیش که میخواستم سرویس بگیرم یکی از دوستام روی پینگ خوب داتک تبلیغ کرد و من رو متقاعد کرد که از داتک سرویس بگیرم وگرنه تمام مراحل ثبت نام از آسیاتک رو انجام داده بودم و فقط واریز وجه مونده بود.
پینگش هم که الان داغون شده !
آهان پس شما الان اومدی تهران،من فک کردم تو همون مشهد داتک گرفتی و قبلن 9 مگو میکشیده و الان نمیکشه.
پس درسته،الان خط شما بیشتر از 4مگو نمیکشه؛ dsl Attenuation با مقدار 30 خیلی فرق میکنه با 40 چون فاصله شما رو از مرکز مخابراتی میگه و هرچی بالاتر بره وضع بدتر میشه.(تقریبا 1کیلومتر در فاصله تفاوت دارن)
پینگش درسته چند وقت افتضاح شده ولی واسه من اصلا تایم اوت نداره و بسیار استیبل (=stable ) عه؛ پینگ آسیاتکم مطمئن باش دوزار نمی ارزه و خیلی بده،تازه آسیاتک مثل داتک اینقد استیبل نیست.
شما کدوم مرکز مخابراتی تهرانی؟
داتک 512 ساعت 5 صبح:
سرور تهران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور کالیفرنیا:
سرور کالیفرنیا (با فیلشکن):
Last edited by MehranVB; 24-12-2014 at 05:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)