ما الان نفهمیدیم که کارت دانشگاه آزاد رو مثل همین کارتی که از اینترنت گرفتیمه یا چطوره؟
ما الان نفهمیدیم که کارت دانشگاه آزاد رو مثل همین کارتی که از اینترنت گرفتیمه یا چطوره؟
ظاهرا که مث سالای قبل هست!
ولی خب بعد کنکور اطلاع رسانی میشه نگران نباشین!!
بابا بحث دانشگاه آزاد رو بزارین تو تاپیک خودش تا بفهمیم چی به چیه !!!!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما : دی
Last edited by nafas; 22-06-2009 at 13:53.
سوالات خارج كشور كلاً سخته يا من چيزي بارم نيستش؟
من همه درسارو 40-50 ميزنم بنظرتون رتبم تو منطق 1 چند ميشه؟
ریاضی 86 خیلی سخته ...سوالات خارج كشور كلاً سخته يا من چيزي بارم نيستش؟
85ـش کلا به نظر میاد سوالاتش خیلی استاندارند نیست ...
اما 87ـش واقعا حرف نداره ... به قول یکی از بچه ها می گفت یهو فکر کردم سوالات 88 را گذاشتن جلوم !
من بنا به دلایلی فردا رو گذاشتم این 86 خارج رو بزنمریاضی 86 خیلی سخته ...
85ـش کلا به نظر میاد سوالاتش خیلی استاندارند نیست ...
یعنی اعصاب رو میریزه به هم؟؟اگه اینطوره نزنم!!
سلام دوستان....من یه سوال داشتم...والا هرچی گشتم تاپیکی که به سوال من مربوط باشه پیدا نکردم...اگر سوالم به این تاپیک مربوط نیس به بزرگیه خودتون ببخشید
میگم که توی این کنکور آزمایش بالای کارنامه مینویسن که رتبه ی معادل با کنکور 87...میخواستم بدونم آیا این رتبه با در نظر گرفتن سهمیه هست؟یعنی مثلا در نظر گرفتن که منطقه 3 هست یا بر اساس اینکه طرف منطقه 1 هست حساب کردن
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
ممنون
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 22-06-2009 at 19:49.
والا ما که بارمون رو بستیم و کارمون با اینجور چیزها تموم شده ، هنوز سر از کار این آزمایشی ها در نیاوردیم.
![]()
والا من حتی توی سایت سازمان سنجشم رفتم ولی اصلا مگه میشه سوال پرسید....
من تو کنکور آزمایشی شدم 16000....در صورتی که درصد هامو با کارنامه ی بعضی از داوطلب های 87 مقایسه کردم...اگه خیلی بد میشد باید میشد 6000
![]()
البته نظر شما متین ولی به نظر من اونطوری هم که میگین سخت نیست گو اینکه راحت هم هست..
البته از شما بعیده این حرف رو میزنید چون تا اونجا که یادمه شما درستون حداقل از من بهتره...
حالا دیگه نمیدونم...من ریاضیش رو 51 زدم..بالاترین ریاضی هم که تاحالا زدم 55 بوده...
اما به نظر من فیزیک 86 سخت بود...خارج البته !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)