تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 940 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441481531931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من تازه بازی روگرفتم یه سوال داشتم میخواستم بپرسم ایا میشه مثل ساکر 2006امتیازگرفت و بازیکن کلاسیک مثل پله ومارادونارو خرید یا نه؟اگه امکان داره منو راهنمایی کنید ممنون میشم

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از دوستانی که اون سوپر پچ 70 مگی یا 40 مگی رو دانلود کردن لطفا بگن چه ویژگی به بازی اضافه شده
    تا ما هم دانلود کنیم
    کسی نیست بگه چطوری میشه تو محوطه حریف خودتو زمین بزنی که به قول معروف داور رو گول بزنی
    تمام تغییراتی که در پچ ها ایجاد میشه کنار لینک ها معرفی میشه

برای مثال پچ burgum این تغییرات را داره

BURGUM PATCH for PES 2009 v0.50

- All Champions League and UEFA Cup teams (Lech Poznan, Metalist and MSK Zilina need player faces and kits)
    - EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers
    - 100% Bundesliga!
    - Added around 150 missing players to their squads from KONAMI 1.2 update!!!
    - Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players still missing, need to be created)
    - Croatian 1. HNL League in Others B (BETA VERSION)
    - All National, Club and Classics kits!!!
    - Sandbags removed
    - Working offline with KONAMI 1.2 Patch

------------

در مورد دایوینگ (گول زدن داور) باید دکمه های L1 , L2 , R1 یا LB , LT , RB با هم نگه داری تا خودش رو بندازه

منتها اکثرا داور میفهمه و کارت زرد هم میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

khelane جان دارم خودم فقط ADSL ام تموم شده اگه بگیرم می رم نرم افزاراش رو دانلود میکنم من می تونم یه کاری بکنم بازیکن شما توی 18 سالگی کلهم Oeeral اش 99 بشه. تازه کشف کردم نحوه کار اینه اون ترینر +4 رو اجرا می کنید و همه بلوک های استرنگ رو همگیش رو میذارید رو 53 دقت کنید که روی 100 یا 99 نباید بذارید حتما باید روی 53 باشه هر 6 تاش رو میذارید رو 53 بعد یه فصل رو Skip Match میزنید اگه توی 17 سالگی به تیمی برید که تعداد بازیهاش زیاد باشه مثلا زود تو جام حذفی حذف نشه یا مثلا جام باشگاهها هم شرکت داشته باشه در انتهای فصل نخست یعنی پایان 17 سال کل توانایی های شما 99 میشه. کلی هم توانایی منحصر به فرد یاد میگیرید. برید این کارو بکنید عمر مارو هم دعا کنید اگه روی 99 بذارید تا ابد هم همه توانایی ها به 99 نمیرسه قابل توجه آقا محمد
    برادر من اگر Skip Match نزنی همشون میرسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

khelane جان دارم خودم فقط ADSL ام تموم شده اگه بگیرم می رم نرم افزاراش رو دانلود میکنم من می تونم یه کاری بکنم بازیکن شما توی 18 سالگی کلهم Oeeral اش 99 بشه. تازه کشف کردم نحوه کار اینه اون ترینر +4 رو اجرا می کنید و همه بلوک های استرنگ رو همگیش رو میذارید رو 53 دقت کنید که روی 100 یا 99 نباید بذارید حتما باید روی 53 باشه هر 6 تاش رو میذارید رو 53 بعد یه فصل رو Skip Match میزنید اگه توی 17 سالگی به تیمی برید که تعداد بازیهاش زیاد باشه مثلا زود تو جام حذفی حذف نشه یا مثلا جام باشگاهها هم شرکت داشته باشه در انتهای فصل نخست یعنی پایان 17 سال کل توانایی های شما 99 میشه. کلی هم توانایی منحصر به فرد یاد میگیرید. برید این کارو بکنید عمر مارو هم دعا کنید اگه روی 99 بذارید تا ابد هم همه توانایی ها به 99 نمیرسه قابل توجه آقا محمد
    حالا شما ها چرا اینقدر به فکر ترینر هستید با این کار بازی از حالت عادی خارج میشه
    من با اون ترینر 3 سوته میتونم همهی قدرت ها رو 99 کنم این کارو کردم ولی دیدم خوب نیست برگردوندم اگه کسی می خواد قدرت بازیکن زیاد کنه با این نرم افزار راحت میشه البته فقط توی vista .
    اینم ترینر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by Google Spider; 20-11-2008 at 03:27.

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

کسی نمیدونه با چه نرم افزای میشه فایلهایی که بصورت عکس png رو تبدیل به bin کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه keuo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

آقا مشکل چیه در حین بازی میپره تو ویندوز اصلا بازی کامل بسته میشه چکار کنم لطفا کمک ... ؟
    کسی نیست به ما جواب ده ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آقا این بازی برای ps2 اومده یا نه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

برای استفاده از پچ Burgum باید هم ورژن 0.40 و 0.50 رو دانلود و استفاده کرد یا فقط دانلود و نصب ورژن 0.50 کافیه ؟

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای استفاده از پچ Burgum باید هم ورژن 0.40 و 0.50 رو دانلود و استفاده کرد یا فقط دانلود و نصب ورژن 0.50 کافیه ؟
    فقط دانلود و نصب ورژن 0.50 کافیه

10. این کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobin_eshghe pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فیس پک ایران

برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس بروید
    آقا این لینک که خرابه.خوب لینکش رو بذار دیگه.دیگه اینکه میشه تبلیغ سایتت!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •