سلام دوستان عزیز من تازه بازی روگرفتم یه سوال داشتم میخواستم بپرسم ایا میشه مثل ساکر 2006امتیازگرفت و بازیکن کلاسیک مثل پله ومارادونارو خرید یا نه؟اگه امکان داره منو راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام دوستان عزیز من تازه بازی روگرفتم یه سوال داشتم میخواستم بپرسم ایا میشه مثل ساکر 2006امتیازگرفت و بازیکن کلاسیک مثل پله ومارادونارو خرید یا نه؟اگه امکان داره منو راهنمایی کنید ممنون میشم
تمام تغییراتی که در پچ ها ایجاد میشه کنار لینک ها معرفی میشهاز دوستانی که اون سوپر پچ 70 مگی یا 40 مگی رو دانلود کردن لطفا بگن چه ویژگی به بازی اضافه شده
تا ما هم دانلود کنیم
کسی نیست بگه چطوری میشه تو محوطه حریف خودتو زمین بزنی که به قول معروف داور رو گول بزنی
برای مثال پچ burgum این تغییرات را داره
BURGUM PATCH for PES 2009 v0.50
- All Champions League and UEFA Cup teams (Lech Poznan, Metalist and MSK Zilina need player faces and kits)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers
- 100% Bundesliga!
- Added around 150 missing players to their squads from KONAMI 1.2 update!!!
- Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players still missing, need to be created)
- Croatian 1. HNL League in Others B (BETA VERSION)
- All National, Club and Classics kits!!!
- Sandbags removed
- Working offline with KONAMI 1.2 Patch
------------
در مورد دایوینگ (گول زدن داور) باید دکمه های L1 , L2 , R1 یا LB , LT , RB با هم نگه داری تا خودش رو بندازه
منتها اکثرا داور میفهمه و کارت زرد هم میده
برادر من اگر Skip Match نزنی همشون میرسه
حالا شما ها چرا اینقدر به فکر ترینر هستید با این کار بازی از حالت عادی خارج میشه
من با اون ترینر 3 سوته میتونم همهی قدرت ها رو 99 کنم این کارو کردم ولی دیدم خوب نیست برگردوندم اگه کسی می خواد قدرت بازیکن زیاد کنه با این نرم افزار راحت میشه البته فقط توی vista .
اینم ترینر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Google Spider; 20-11-2008 at 03:27.
کسی نمیدونه با چه نرم افزای میشه فایلهایی که بصورت عکس png رو تبدیل به bin کرد؟
کسی نیست به ما جواب ده ؟![]()
آقا این بازی برای ps2 اومده یا نه
برای استفاده از پچ Burgum باید هم ورژن 0.40 و 0.50 رو دانلود و استفاده کرد یا فقط دانلود و نصب ورژن 0.50 کافیه ؟
فقط دانلود و نصب ورژن 0.50 کافیه
آقا این لینک که خرابه.خوب لینکش رو بذار دیگه.دیگه اینکه میشه تبلیغ سایتت!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)