در کل؟
من 2 سال پیش داشتم خیلی خوب بود!
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
در کل؟
من 2 سال پیش داشتم خیلی خوب بود!
به نظر من :
اول : شاتل
دوم : پارس انلاین
سوم : صبانت
.
.
.
.
و در آخر هم :
پیشگامان![]()
من سه ماه پیش داشتم شبانه افتضاح ... در روز با پشتیبانی چت میکردی میگفت در لحظه تماس بگیرید ساعت 3 نصف شب چت میکردی تا میگفتی سرعت پایینه دیگه جواب نمیدادن اخه این اسمش چیه منم دیگه اخر بار هر چی دلم خواست ولیاقتشون بود رو بهشون گفتم وجالب اینجا که بعد از دو ماه از تهران تماس گرفتن گفتن از شاتل راضی هستید گفتم اولا که من دو ماهه دیگه شاتل ندارم دوما افتضاح ترین اپراتور ممکنه ببین اینا چقدر رسیدگی و پیگیری میکنن که نمیدنند من دوماهه سرویس ندارم ولی به هر حال خواستم تو دامشون نیفتید
شما مرکز سیدالشهدا بودین؟
تایید میشه
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
منم 2.5 سال پیش داشتم خوب بود اما خیلییییییی خیلیییی خراب شد-هیچ وقتم دیگه درست نشد
نه خیر
ولی چهار تا از دوستام هم داشتن از 3 مرکز دیگه اونها هم همین مشکل رو داشتن
از دوستان مشترک شبکیه (آسیاتک) کسی تونسته تا حالا اکانتشو آنلاین شارژ کنه از آدرس:؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی از دوستان هست که تو این یک ماه از 2030 تونسته باشند adsl بگیرند؟؟
من 5 هفتس ثبت نام کردم هرچی بهشون زنگ میزنم یا الکی اشغاله(حتی ساعت 12 نصفه شب)
یا وقتیم که با زور جواب میدند میپیچونندو میگند تا آخره هفته ختمی وصل میشه!!(من موندم این آخر هفته واس اینا کی میاد)
کلا میخوام بیخیالش بشم!!
میخوام برم از شاتل سرویس بگیرم،2 مگ سه ماهه با 6 گیگ ترافیک میگه 54 هزار،خوبه به نظرتون؟؟
اصلا شما شاتلا پیشنهاد میکنید؟؟
اگه نه چه شرکتی خوبه سرویس دهیش از همه نظر!!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید!!![]()
تایید میشه به شدت
تازه بدتر از سرویسشون برخورد مسئولاش هستش که فکر می کنن فقط خودشون می فهمن و مشتریهاشون همه بی سوادن![]()
![]()
ای بابا
ترسوندینم
پس دو دستی نداگستر رو بچسبم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)