با تنظیمات و بهینه سازی خط تلفن تونستیم این لینک ADSL رو با نویت نت برقرار کنیم.این خط متصل به تلفن،کالر آی دی و فکس به همراه اسپلیتر هست که باعث ایجاد مقداری نویز در خط میشه و گر نه کیفیت ارتباط بهتر از این میشد:
![]()
با تنظیمات و بهینه سازی خط تلفن تونستیم این لینک ADSL رو با نویت نت برقرار کنیم.این خط متصل به تلفن،کالر آی دی و فکس به همراه اسپلیتر هست که باعث ایجاد مقداری نویز در خط میشه و گر نه کیفیت ارتباط بهتر از این میشد:
![]()
Last edited by hadi.EST; 25-11-2012 at 13:42.
hadi.EST کدوم منطقه و خیابون هستید شما ؟ سه ماه رایگان داده ؟
نویز من حدودا 21 ــه مخابرات وحدت
دانشکده مرکز قندی هستیم. ماه اول رایگان میدن 512-1G بعد میتونید تمدید کنید. SNR مودم من معمولا" بعد از دانلود روی 27-8 ثابت میمونه شما چک کنید خططتون در مجاورت کابل فشار قوی نباشه و هیچ وقت هم مودمو روی کیس یا وسیله الکتریکی قرار ندید که شدیدا" روی سیگنال تاثیر میزاره. اگر اینها رو در نظر داشته باشید به احتمال زیاد نتیجه بهتری میگیرید.
با تشکر
Last edited by hadi.EST; 26-11-2012 at 14:08.
بهم ثابت شده بیشتر شدن نویز من با باریدن بارون رابطه مستقیم دارهالان که بارون نمیباره حدود 22 ــه وقتی بارون بباره میشه حدودای 15
سیم تلفن هم تو معرض بارون نیست باز به همین قانعم قبلا زیر 10 بود با مخابرات صحبت کردم درست شد البته مکس نت هم باهاشون صحبت کرد واگرنه باید دو سه ماه صبر میکردم تا کارم راه بیوفته
یه مقدار پینگ رفته بالا
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=181ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=175ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=175ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=206ms TTL=52
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 175ms, Maximum = 206ms, Average = 184ms
ولی باز به همینش هم راضی ام![]()
جسارتا" بارون نمیتونه دلیل منطقی و مستقیمی باشه مگر اینکه خط شما جایی با بارون رابطه مستقیم برقرار کنه و باعث اختلال در نویز بشه. برای ما که در همه اوقات ثابت بوده.الان SNR بنده 26 هست و معمولا" پایینتر نمیاد مگر اینکه یک خرابی عمومی رخ بده .یک پیشنهاد براتون دارم شما سیم تلفن رو یکبار از مودم جدا و دوباره متصل کنید نتیجه متفاوت خواهید گرفت.![]()
Last edited by hadi.EST; 26-11-2012 at 16:12.
مخابرات الان حدود یه ماهه که شبا اینترنت رو قطع میکنه.
یه شبانه رو اونم چند ساعت رایگان میدن جونشون در میاد، هزار تا برنامه میچینن که براشون صرفه جویی بشه، یکی نیست بگه شما که اینقدر گدایین رایگانتون بخوره سرتون نخواستیم، پولی کنید عوضش قطع نکنین! قودوخلار![]()
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
وضعیت اینترنت استان از این بهتر نمیشه . اولش فکر کردم این وضعیت مربوط به شهرمون میشه ولی وقتی پستهای دوستان رو دیدم فهمیدم که قضیه در کل استان اینگونه هست .اگر وضع به همین منوال ادامه پیدا کنه خیلی ها قید وبگردی رو میزنند .
محتوای مخفی: ping test
کسی از آسمان اشتراک داره؟ 128 در چه حدیه؟
دوستان لطفا تست کنند ببینند netbill مثل اینکه داون شده . از بعد از ظهر همش مینویسه:
Software error
For help, please send mail to the webmaster ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), giving this error message and the time and date of the error.
نمیدونم حالا حجم میندازه یا نه اما سرعت مثل قبل هست
سلام دوستان ، الان بهترین سرویس adsl رو کدوم شرکت تو ارومیه ارائه میده ؟
وضعیت پارس آنلاین که خیلی خراب شده
میخاستم بیام نوین نت واسه سرویس 512 تا 2 مگ ، ماهی 3 گیگش
دانلود شبانه واسم خیلی مهمه
لطفا سرویستون و دانلود شبانتون رو بگید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)