مرسی ،
ولی برنامه واسه این کار نیست که add هایی که مخفی میان رو نشون بده؟؟
مرسی ،
ولی برنامه واسه این کار نیست که add هایی که مخفی میان رو نشون بده؟؟
چه جوری یاهو مسنجر رو از استارت اپ خارج کنمd
به یاهو مسنجرت لاگین بکن! بعد بیا قسمت تنظیماتش تو پرفرنث! اونجا تیک automatic start when windows start up رو بردار و اپلای کن!
یا تو run ویندوز بنویس msconfig و از تب startup تیک ypager یا ymsnger یا شبیه این رو بردار...
شرکتی که من ازش استفاده می کردم به خونمون نزدیک از شرکت داتک هستش
ولی با داتک تونستم لوگین کنم
پس زیاد ربطی به نزدیک یا دور بودن ISP نداره !
یکیم به من جواب بده..
همه حاضر و آماده هستن که اگه کسی پستی رو اشتباهی جای دیگه ای داد بزنن تو سرش..ولی جواب...اصلا....
چطور میشه چند تا آی دی رو بهم وصل کرد . یکی از دوستام چند تا آی دی رو وصل کرده بود و بهم گفته بود به هر کدوم ایمیل بزنی مهم نیست . البته الان اینجا نیست که ازش بپرسم . شما بلدین ؟
همونطور که خودتون گفتین سیستم شما ویروسی شده و تروجان وارد شده و می خواد که پسورد شما رو ایمیل کنه به هکر و اگه بخش ذخیره ی پسورد خودکار باشه این کار ممکن نیست واسه همون این قسمت رو غیر فعال کرده شما بهتره یه آنتی ویروس خوب نصب کنین بعد ویندوز عوض کنید!
دوست عزیز اینجا فروم هست چت که نیست بلافاصله جواب بگیری باید یه کم صبر کنی
تا اونجایی که من می دونم امکان Forward نداره ایمیل رایگان یاهو اما جی میل داره تو جی میل می تونی بگی که همه ایمیل هایی که اومد رو بفرست به فلان ایمیل
موفق باشین
خوب من تروجانو غیر فعال کردم و نتونست حتی پسوردمو بفرسته...ولی الان می خواهم یاهوم برگرده به حالت قبلی...
میشه یا نه؟
در ضمن من نگفتم چته اگه سوالای منو ببینی..99% بی جواب مونده.
تغییری در رجستری می ده تروجان که باعث می شه نتونی سیو کنی پسورد رو دقیق نمی دونم کجاست و با Unistall هم از بین نمی ره System Restore رو امتحان کن اگه یه آنتی ویروس خوب رو سیستم نصب بود این طوری نمی شد
سیستم ری استور هم کاری نکرد..
از آنتی خوشم نمیاد بعد از این همه کام خوری...دیگه بلدم چطوری از پس ویروسا به صورت دستی بر بیام...
من هیچ وقت آنتی نزدم و نمیزنم....
خودم آنتی ویروسم...
این فقط طمع بود که منو به این روز انداخت....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)