اگه فقط واسه N-Gage میخوای آره...81 بگیر...ولی اگه دوربین و .. میخوای 95 8 گیگ بگیر...
شاد باشی![]()
اگه فقط واسه N-Gage میخوای آره...81 بگیر...ولی اگه دوربین و .. میخوای 95 8 گیگ بگیر...
شاد باشی![]()
مرسی از راهنمایی
رفتم علائدین به قصد خرید n81 یا n95 یا n96 یا n86...
i8510 خریدم برگشنم... آدمو.... بگیره جو نگیره
تا حالاش که راضیم فقط می خوام هکش کنم که فقط با secman آشنایی دارم. کلن secman رو رو این گوشی امتحان نکنم سنگین ترم نه؟
مبارک باشه ... چرا 86 نگرفتی ؟تا حالاش که راضیم فقط می خوام هکش کنم که فقط با secman آشنایی دارم. کلن secman رو رو این گوشی امتحان نکنم سنگین ترم نه؟
نه با سکمن هک نمیشه .. با HelloOX ! برو بخش هک خودمون اول فایل Cert درخواست بده بعد HelloOX رو باهاش ساین کن و هک و اینا !
مرسی
راستش میخواستم کارکرده بگیرم.n86 هم فقط سفیدشو دوست داشتم که کارکردشو پیدا نکردم. حالا اینوویتم
برتریهای خاص خودشو داشت که دیگه یهدفعه تصمیم گرفتم و خریدمش دیگه.
اسپیکراش که خیلی بهتره. ngage هم اینطوری که همینجا خوندم، فقط one روش full اجرا نمیشه.(بر عکس 86 که نصف بازیها روش full اجرا نمیشه.)
هر چی رو 86 فول میشه رو 8510 هم میشه...اگه نشه رو هیچ کدوم نمیشه...
به هر حال مبارکه...
شاد باشی![]()
من این N-Gage 1.40 1557 Repack.zip (9.12 رو رو n73 ریختم , نصب میشه اما اجرا که میکنم دمو اولش میاد بعد همونجا میمونه
باید چکارش کنم؟
گوشی من n78هستش......... با ارور.....kernexe............مواجهم.... راهنماییم کنید.......... ممنون
نسخه های قدیمی تر رو نصب کنید.
چه موقعی این ارور رو میده؟!
شاد باشید![]()
کمک فوری!
با درود
من گوشی Nokia N85 دارم.با برنامه HelloOX2.v2.03 هکش کردم.بعد كلاينت N-Gagev1.40_1557 رو روش نصب کردم.
بعد بازی Digital Legends ONE Cracked-BiNPDA رو روش نصب میکنم اما تا یکم مونده نصب تموم بشه ارور
Unable to install game (Error-1) رومیده.چندین بار امتحان کردم اما هردفعه اینجوری میشه.حتی گوشی رو ریست کردم ولی بازم نشد.
حتی كلاينت N-Gage 1.20 1511 Repack رو ازسایت گرفتم و نصبیدم اما بازم نشد. حتی اون نسخه از One که مخصوص N97 هم بود گرفتم و نصبیدم ولی بازم نشد.
راستی تو بازی های دیگه هم که نصب میشه ولی وقتی میرم تو بازی تا میخواد بازی شروع شه میاد بیرون و بعد ارور میده مثل بازی: Electronic Arts Tetris Cracked-BiNPDA.
خلاصه بد جور کلافم کرده چون بدجوری تو کف بازی ONe هستم.یکی کمک کنه بگه اشکال کارم کجاست؟
با تشکر
سلام
دوست عزیز بازی وان رو گوشی شما تریل هست! به هر حال اگه شما از پست دوم تاپیک مخصوص بازی، فایل نصب رو دانلود کنی نصب میشه...
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)