تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 461 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 4604

نام تاپيک: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

N86 واسه ngage بهتره یا N96 ؟

میخوام گوشی بخرم توش موندم.

بعضی بازیا رو اینا فول اجرا نمیشن نه؟

همون N81 8gb که( قبلنم داشتم و دزدیدن) از همه بهتر و راحت تر نیست؟
    اگه فقط واسه N-Gage میخوای آره...81 بگیر...ولی اگه دوربین و .. میخوای 95 8 گیگ بگیر...

شاد باشی

2. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگه فقط واسه N-Gage میخوای آره...81 بگیر...ولی اگه دوربین و .. میخوای 95 8 گیگ بگیر...

شاد باشی
    مرسی از راهنمایی

رفتم علائدین به قصد خرید n81 یا n95 یا n96 یا n86...

i8510 خریدم برگشنم ... آدمو.... بگیره جو نگیره

تا حالاش که راضیم فقط می خوام هکش کنم که فقط با secman آشنایی دارم. کلن secman رو رو این گوشی امتحان نکنم سنگین ترم نه؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

تا حالاش که راضیم فقط می خوام هکش کنم که فقط با secman آشنایی دارم. کلن secman رو رو این گوشی امتحان نکنم سنگین ترم نه؟
    مبارک باشه ... چرا 86 نگرفتی ؟
    نه با سکمن هک نمیشه .. با HelloOX ! برو بخش هک خودمون اول فایل Cert درخواست بده بعد HelloOX رو باهاش ساین کن و هک و اینا !

5. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مبارک باشه ... چرا 86 نگرفتی ؟
    نه با سکمن هک نمیشه .. با HelloOX ! برو بخش هک خودمون اول فایل Cert درخواست بده بعد HelloOX رو باهاش ساین کن و هک و اینا !
    مرسی

راستش میخواستم کارکرده بگیرم.n86 هم فقط سفیدشو دوست داشتم که کارکردشو پیدا نکردم. حالا اینوویتم
    برتریهای خاص خودشو داشت که دیگه یهدفعه تصمیم گرفتم و خریدمش دیگه.

اسپیکراش که خیلی بهتره. ngage هم اینطوری که همینجا خوندم، فقط one روش full اجرا نمیشه.(بر عکس 86 که نصف بازیها روش full اجرا نمیشه.)

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

مرسی

راستش میخواستم کارکرده بگیرم.n86 هم فقط سفیدشو دوست داشتم که کارکردشو پیدا نکردم. حالا اینوویتم
    برتریهای خاص خودشو داشت که دیگه یهدفعه تصمیم گرفتم و خریدمش دیگه.

اسپیکراش که خیلی بهتره. ngage هم اینطوری که همینجا خوندم، فقط one روش full اجرا نمیشه.(بر عکس 86 که نصف بازیها روش full اجرا نمیشه.)
    هر چی رو 86 فول میشه رو 8510 هم میشه...اگه نشه رو هیچ کدوم نمیشه...
    به هر حال مبارکه...
    شاد باشی

8. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

من این N-Gage 1.40 1557 Repack.zip (9.12 رو رو n73 ریختم , نصب میشه اما اجرا که میکنم دمو اولش میاد بعد همونجا میمونه

باید چکارش کنم؟

در آغاز فعالیت arashftfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

1 مشکل نصب

گوشی من n78هستش......... با ارور.....kernexe............مواجهم.... راهنماییم کنید.......... ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

من این N-Gage 1.40 1557 Repack.zip (9.12 رو رو n73 ریختم , نصب میشه اما اجرا که میکنم دمو اولش میاد بعد همونجا میمونه

باید چکارش کنم؟
    نسخه های قدیمی تر رو نصب کنید.

گوشی من n78هستش......... با ارور.....kernexe............مواجهم.... راهنماییم کنید.......... ممنون
    چه موقعی این ارور رو میده؟!

شاد باشید

داره خودمونی میشه Raziel007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کمک فوری!
    با درود
    من گوشی Nokia N85 دارم.با برنامه HelloOX2.v2.03 هکش کردم.بعد كلاينت N-Gagev1.40_1557 رو روش نصب کردم.
    بعد بازی Digital Legends ONE Cracked-BiNPDA رو روش نصب میکنم اما تا یکم مونده نصب تموم بشه ارور
    Unable to install game (Error-1) رومیده.چندین بار امتحان کردم اما هردفعه اینجوری میشه.حتی گوشی رو ریست کردم ولی بازم نشد.
    حتی كلاينت N-Gage 1.20 1511 Repack رو ازسایت گرفتم و نصبیدم اما بازم نشد. حتی اون نسخه از One که مخصوص N97 هم بود گرفتم و نصبیدم ولی بازم نشد.
    راستی تو بازی های دیگه هم که نصب میشه ولی وقتی میرم تو بازی تا میخواد بازی شروع شه میاد بیرون و بعد ارور میده مثل بازی: Electronic Arts Tetris Cracked-BiNPDA.
    خلاصه بد جور کلافم کرده چون بدجوری تو کف بازی ONe هستم.یکی کمک کنه بگه اشکال کارم کجاست؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

کمک فوری!
    با درود
    من گوشی Nokia N85 دارم.با برنامه HelloOX2.v2.03 هکش کردم.بعد كلاينت N-Gagev1.40_1557 رو روش نصب کردم.
    بعد بازی Digital Legends ONE Cracked-BiNPDA رو روش نصب میکنم اما تا یکم مونده نصب تموم بشه ارور
    Unable to install game (Error-1) رومیده.چندین بار امتحان کردم اما هردفعه اینجوری میشه.حتی گوشی رو ریست کردم ولی بازم نشد.
    حتی كلاينت N-Gage 1.20 1511 Repack رو ازسایت گرفتم و نصبیدم اما بازم نشد. حتی اون نسخه از One که مخصوص N97 هم بود گرفتم و نصبیدم ولی بازم نشد.
    راستی تو بازی های دیگه هم که نصب میشه ولی وقتی میرم تو بازی تا میخواد بازی شروع شه میاد بیرون و بعد ارور میده مثل بازی: Electronic Arts Tetris Cracked-BiNPDA.
    خلاصه بد جور کلافم کرده چون بدجوری تو کف بازی ONe هستم.یکی کمک کنه بگه اشکال کارم کجاست؟
    با تشکر
    سلام
    دوست عزیز بازی وان رو گوشی شما تریل هست! به هر حال اگه شما از پست دوم تاپیک مخصوص بازی، فایل نصب رو دانلود کنی نصب میشه...
    شاد باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •