WoW ... میگم ابراهیم اگه 20 بار مستر ریست کنیم بهتر نیست
شوخی کردم ... ولی سافت ریست هم این کار ها رو تو 10 ثانیه انجام میده و هیچ ضرری واسه گوشی نداره ... فقط همین تنطیمات کارخانه رو برمی گردونه ..
WoW ... میگم ابراهیم اگه 20 بار مستر ریست کنیم بهتر نیست
شوخی کردم ... ولی سافت ریست هم این کار ها رو تو 10 ثانیه انجام میده و هیچ ضرری واسه گوشی نداره ... فقط همین تنطیمات کارخانه رو برمی گردونه ..
ممنون
اره فکر کنم مشکل این باشه که خاموش میکنم ..
گوشی علاوه بر اینکه خاموشه ...روی حالت افلاین هم میذارمش
الان میذارم روی حالت افلاین ..دیگه خاموشش نمیکنم..
این قسمت کاملا تایید میشهولی زمانی که گوشی خاموشه مموری و خیلی از اجزای دیگه گوشی مثل اسپیکر ها برای سیستم در دسترس نیستن و زمان میبره تا سیستم اونا رو بشناس و بعدم زنگ بزنه
در ضمن حالت پروفایل جنرالز چه ربطی به am...pm داره..
ممنون![]()
ربطی که نداره، فقط دوستمون یادآور شد که شاید ساعتت رو اشتباها به جای مثلا صبح، روی بعد از ظهر تنظیم کرده باشی
![]()
منظورم این بود که مثلا بجای 6 صبح 6 بعد از ظهر گذاشتیدر ضمن حالت پروفایل جنرالز چه ربطی به am...pm داره..
مخلص داداش میلادم هستیم !WoW ... میگم ابراهیم اگه 20 بار مستر ریست کنیم بهتر نیست
ولی من کلا از اسم ریست خوشم نمیاد مخصوصا از دیروز که یه مستر زدم رو گوشی :( ، رحمت یک سالم به باد رفت ، ولی هیچی از سرعتش اضافه یا کم نشد !!!
، میسوزیم و میسازیم !
موفق باشی عزیز
دوستان سلام
هر وقت تم عوض می کنم، دگمه مالتی مدیا کار نمی کنه و برای به کار انداختنش ناچار می شم که گوشی رو خاموش و روشن کنم. کسی می دونه چشه؟؟؟
اون تمایی که داری استفاده میکنی با گوشی های fp1 مشکل داره و قدیمی ، مگرنه مشکل از گوشی نیست . ( شایدم برنامه ای برای تم ریخته باشی ، مثلا برای متحرک کردن تم و پس زمینه ، »ن تا وقتی این برنامه برام نصب بود مالتی مدیام کار نمیکرد . )دوستان سلام
هر وقت تم عوض می کنم، دگمه مالتی مدیا کار نمی کنه و برای به کار انداختنش ناچار می شم که گوشی رو خاموش و روشن کنم. کسی می دونه چشه؟؟؟![]()
موفق باشی
آقا سلام
یه سوتی دادم در حد تیم ملی...
برای اجرای بازی های شتابسنجی اون پلاگین ویژه N95 رو روی گوشیم ریختم. البته بدون مشکل نصب شد و الان هم یه بازی رو که دارم قشنگ اجرا می کنه. اما بعد توی تاپیک بازی های شتابسنجی دیدم آقا یونس گفتن که N82 شتابسنج داره و این برنامه رو نمی خواد.
حالا چی کار کنم؟ گوشیم رو ریست کنم؟؟؟
نه عزیز اون برنامه هیچ مشکلی رو ایجاد نمیکنه ، از توی اپلیکیشن منیجر هم میتونی پاک کنی اما اگه پاکم نکنی مشکلی پیش نمیاد .آقا سلام
یه سوتی دادم در حد تیم ملی...
برای اجرای بازی های شتابسنجی اون پلاگین ویژه N95 رو روی گوشیم ریختم. البته بدون مشکل نصب شد و الان هم یه بازی رو که دارم قشنگ اجرا می کنه. اما بعد توی تاپیک بازی های شتابسنجی دیدم آقا یونس گفتن که N82 شتابسنج داره و این برنامه رو نمی خواد.
حالا چی کار کنم؟ گوشیم رو ریست کنم؟؟؟![]()
من تا پریروز که گوشیمو ریست نکرده بودم روش داشتم و باهاش یه 13 ماهی و گذرونده بودم .
ولی بازم اگر میخوای پاک کنی ، همونطور که گفتم تو اپ منیجر هست .
Last edited by e.khafan!; 27-08-2009 at 21:39.
اقایون میشه یک n82 که کلی خط و خش داره و 2 -2 تا ترک و ال سی دیش پر خش چند گیر اورد؟
منظور:
اینکه حد اقل چند میشه یه n82 خرید که مشکل سخت افزاری و نرم افزاری نداره اما ظاهرش سالم نیست رو خرید؟
ممنونم
من میدونم دست دوم تمیزش 230 تا 240 حالا با ترک و خش میاد زیره 200 دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)