اون اولاش که من ازش یادمه میدونم که مهارت نویسندگی میخواست
اون اولاش که من ازش یادمه میدونم که مهارت نویسندگی میخواست
سلام به همه دوستان عزیز عشق سیمز به خصوص مرضیه جان
میدونم در راه جواب دادن به این سوالهاشدید ولی یه لطفی کنید من رو از خوندن 215 صفحه معاف کنید
خلاصه میگم که خسته نشید :
1- کسی لینک فعال یا (جایی برای خرید) این تبدیل کرک Reloaded به Razor سراغ داره ؟ (نخندید بهم که یه سال تاخیر دارم)
یعنی واقعا هیچکی راه حل کم حجم تری به فکرش نمیرسه برا تغییر یه عدد ؟!!
2- کلا هرچی پچ هست رو میشه لینکش رو بدین (مستقیم ترجیحا نبود رپیدهم حلاله) یکم زیاده نه؟ : دی
3- این چیه ---> The Sims 3: Create A Sim (اگه ساخت سیم هست به چه دردی میخوره مگه خودش تو بازی این امکانو نداره؟!)
4 - یه توضیح کلی میدید که آنلاین این بازی(اورجینال) چجوریه؟یعنی چه میکنی و در ضمن سرعت بالا میخواد یا نه؟
5- یک چندتا برنامه کاربردی توپ با طرز کارش رو هم از این سایت سیمزسورس معرفی کنید
6- علاوه بر سلامتی شما میشه این پست اول رو هم یکم توش اطلاعات مفید بزارید که مردم نرن بعد 1 سال نسخه Reloaded بخرن (منظورم خودم نیستا)
ممنون![]()
From : A Computer Whizدستت درد نکنه زنده جان ولی ... (اخه چی بگم)
|
|
|
V
ما هنوز جواب نگرفتیما ! حالا بهتر شد![]()
Last edited by FerineFast; 14-08-2010 at 18:23.
سلام
هست باید یه کوچولو بگردی
این سیم باش میسازه بعد میفرسته تو بازی اصلی
آنلاین نداره
هاه؟!
سلام بچه ها میخواستم ویندوز عوض کنم نمیخوام save سیمزم بپرهمیخواستم بپرسم چه کار کنم
![]()
برو
Documents/Electronic Arts/The sims3/ save
حالا سیواتو کپی کن بعد که دوباره بازیتو ریختی بریز تت همین آدرس
Documents/Electronic Arts/The sims3/ save
اگر فلش دارین این کارو بکنید
اول باید بری داخل بازی بعد برو داخل یکی از خونهای سیمسات و از اونجا گزینه edit town کلیک کن
و yes save رو بزن و از بازی بیا بیرون برو داخل my computer بالا سمت راست داخل سرچینگ و
بنویس save sims و گزینه save the sims3 رو بزن و اون رو روی فلشتون بریزید![]()
اگه من این کارو کنم مطمئن هستین save هام تو بازی میاد؟
نکنه نیاد.............................
دوست عزیز من خودم یکبار این کارو کردم![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!
فلش میخواد چیکار
مگه داره فرمت میکنه دستگاهشو
فقط داره win عوض میکنه
که اونم با کاری که LAMESII گفت راه میافته کارت
My Documents/Electronic Arts
ساده ترم میشه
اگه بازی دیگه ای از شرکت EA نداری
فقط خود فایل Electronic Arts رو کپی کن تو یه drive مثلا G یا F یا هر جا خواستی به جز C البته اگه C وین توشه
بعد از نصب وین جدید همین رو کپی کن دوباره توی
My Documents
1- یک جا میشناسم می فروشن ، اگه می خوای بگو برات پیغام خصوصی بدم.
2- مکمله منظورتون؟ منکهمکمل خالی پیدا نکردم ، ولی چند جا دیدم که سیمز و بازیو رو هم دانلود کنی ، مثلا 5 گیگ سیمز رو باید دانلود کنی ، 2 گیگ هم مکمل
3- چند تا لباس جدید میاد فقط ، یک نرم افزاره که سیمزتو می سازی ، بعدش می تونی بری توی بازی و باهاش بازی کنی ، بعضی وقتا می خوای فقط سیمز بسازی نیاز به لود کردن کل بازی نداری ، این واسه اون موقع هاست.
4- آنلاین نداره
5- منظورتونو نفهمیدم ، فارسی بگید ما هم بفهمیم
6-![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)