تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 1081 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441481531931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام .
    من بعد از 2 هفته خواستم کسپرام رو update کنم ولی تا 99% میره ولی کامل نمیشه البته از key های 100 روزه که روش گرفتنش و در پست های قبلی توضیح داده بودین استفاده میکنم میخواستم بدونم مشکل کجاست؟
    سلام

من هم دچار همین مشکل شدم

دیروز ویندوز رو عوض کردم با اینکه به صورت دستی (از فایل و اپدیت 2 فوریه ) اونو اپدیت کردم ولی حدود 5 مگ هر بار دانلود می کنه و روی 99 درصد میایسته (کمر اینترنتموشکست-من با این دیال اپ در پیتی تا به حال فایل بیشتر از 2 مگ تو خونه دانلود نکرده بودم ولی از دیروز تا حالا حدود 30 مگ دانلود شده -بی اثر-)

روش دوستمون همیلتون رو هم استفاده کردم فاید های نداره وسط دانلود سرعت یکباره صف میشه و ارور اپدیت کاسپرسکی دوباره میاد

راه دیگه ای وجود نداره؟

با تشکر

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم:
    سئوالی داشتم من بر روی سیستمم اینترنت سکیوریتی کسپر ر اسکای 8.0.0.509را نصب کرده ام ، آیا احتیاج به نصب آنتی ویروس و آنتی اسپیور هم دارم .
    پیشاپیش از محبت شما سپاسگذارم.
    دوست عزیز تفاوت اینترنت سکیوریتی و آنتی ویروس در پست اول توضیح داده شده

اینترنت سکیوریتی در واقع آنتی ویروسی بهمراه فایروال هستش بنابراین پس از نصب اینترنت سکیوریتی نباید آنتی ویروس دیگری نصب کنید

اما در زمینه آنتی اسپایور توصیه میشه یکی ، دو محصول را در سیستم داشته باشید

البته آنتی ویرس های قدرتمند ( از جمله کسپرسکی ) در برابر جاسوس ها هم گارد بسیار قدرتمندی دارند

که بر هین اساس لازم نیست از گارد فعال آنتی اسپایور دیگری در کنار آنها استفاده شود و صرفا بعنوان یک اسکنر از آنتی اسپایور استفاده کنید

سلام

من هم دچار همین مشکل شدم

دیروز ویندوز رو عوض کردم با اینکه به صورت دستی (از فایل و اپدیت 2 فوریه ) اونو اپدیت کردم ولی حدود 5 مگ هر بار دانلود می کنه و روی 99 درصد میایسته (کمر اینترنتموشکست-من با این دیال اپ در پیتی تا به حال فایل بیشتر از 2 مگ تو خونه دانلود نکرده بودم ولی از دیروز تا حالا حدود 30 مگ دانلود شده -بی اثر-)

روش دوستمون همیلتون رو هم استفاده کردم فاید های نداره وسط دانلود سرعت یکباره صف میشه و ارور اپدیت کاسپرسکی دوباره میاد

راه دیگه ای وجود نداره؟

با تشکر
    شما در موقعیکه سرعت وب خوبی دارید از طریق فیلطرشکن یا v-p-n اقدام کنید

متاسفانه این مشکل در برخی ISP های ایران به وجود آمده که فعلا راه حل مناسب استفاده از فیلطر شکن است

3. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان و اساتید یخش سکوریتی یک راهنمایی بکنید
    من Kaspersky Internet Security 2009 آخرین ورژن 506 رو گرفتم با مشکل اپدیت مواجه شدم و گفتم شاید ورژن مشکل داره رفتم نسخه 454 رو گرفتم ولی باز هم همون مشکل هست آپیدت میشه ولی error میده data base are obsolot نمیدونم چکار کنم ویندوز رو هم عوض کردم ولی باز هم این Error میاد مشاهده کنید: چکار کنم بخاطر همین ارور 2 ماه پیش مجبور شدم کاسپر رو پاک کنم و برم نود32 نصب کنم که اصلا مثل کاسپر نبود خیلی ضعیف تره

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

شما در موقعیکه سرعت وب خوبی دارید از طریق فیلطرشکن یا v-p-n اقدام کنید

متاسفانه این مشکل در برخی ISP های ایران به وجود آمده که فعلا راه حل مناسب استفاده از فیلطر شکن است
    از کمکتون ممنون.
    ولی من فکر نمیکنم مشکل از ISP ها باشه چون وقتی من از فایل های update هم استفاده میکنم همین مشکل واسم پیش میاد.
    و در ضمن اون لینکی هم که بالا داده بودین عکس هاش مشکل دارن.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من Kaspersky Internet Security 2009 آخرین ورژن 506 رو گرفتم با مشکل اپدیت مواجه شدم و گفتم شاید ورژن مشکل داره رفتم نسخه 454 رو گرفتم ولی باز هم همون مشکل هست آپیدت میشه ولی error میده data base are obsolot نمیدونم چکار کنم ویندوز رو هم عوض کردم ولی باز هم این Error میاد مشاهده کنید: چکار کنم بخاطر همین ارور 2 ماه پیش مجبور شدم کاسپر رو پاک کنم و برم نود32 نصب کنم که اصلا مثل کاسپر نبود خیلی ضعیف تره
    دوست عزيز شما مطابق روش زير عمل كنيد.فقط توجه داشته باشيد اگر از خطوط Dialup استفاده ميكنيد فقط در زمانهايي كه خطوط خلوت ميباشند استفاده كنيد تا با قطعي وسط دانلود مواجه نشويد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

دقیقا من هم مشکل شما را دارم
    دوست عزيز شما مطابق روش زير عمل كنيد.فقط توجه داشته باشيد اگر از خطوط Dialup استفاده ميكنيد فقط در زمانهايي كه خطوط خلوت ميباشند استفاده كنيد تا با قطعي وسط دانلود مواجه نشويد:
    کد:
    من هم همین مشکل را دارم و با این روشی که گفتید امتحان کردم چند بار ولی اپدیت تا 21 درصد میشه و تمام میشه Dialup هم نیستم.
    فقط قسمت malware اپدیت نمیشه!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دقیقا من هم مشکل شما را دارم

من هم همین مشکل را دارم و با این روشی که گفتید امتحان کردم چند بار ولی اپدیت تا 21 درصد میشه و تمام میشه Dialup هم نیستم.
    فقط قسمت malware اپدیت نمیشه!!!

کد:

مشکل ما حل نشد اصلا دیگه با اون ------ برای من یکی که هیچی آپدیت نشد
    میدونید فکر کنم مشکل از رنج آی پی هایی هستش که شاتل به ما داده
    من سرویس 512 شاتل دارم و با آی پی 94 شروع میشه این رنج آی پی رو خیلی از جاها تحریمش کردن با free gate هم امتحان کردم نشد دوستنا عزیز راهیی دیگه وجود نداره که ما از شر این مشکل خلاص بشیم هرکاری میکنیم با این ارور مواجه میشیم تا حالا 200 مگابایت آپدیت کردیم ولی باز میگه data base absolot این دیگه چه بدبختی ای هستش

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

مشکل رو حل کردم
    بسته بروز رسانی آنتی ویروس رو از سایت تبیان دانلود کردم

کد:
    بصورت آفلاین اپدیتش کردم خیلی خوب جواب داد و دیگه اروری تو کارش نیست

11. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

مشکل ما حل نشد اصلا دیگه با اون ------ برای من یکی که هیچی آپدیت نشد
    میدونید فکر کنم مشکل از رنج آی پی هایی هستش که شاتل به ما داده
    من سرویس 512 شاتل دارم و با آی پی 94 شروع میشه این رنج آی پی رو خیلی از جاها تحریمش کردن با free gate هم امتحان کردم نشد دوستنا عزیز راهیی دیگه وجود نداره که ما از شر این مشکل خلاص بشیم هرکاری میکنیم با این ارور مواجه میشیم تا حالا 200 مگابایت آپدیت کردیم ولی باز میگه data base absolot این دیگه چه بدبختی ای هستش
    فکر نکنم مشکل از ای پی باشه چون فقط قسمتmalware اپدیت نمشه و بقیه جاها اپدیت میشه
    بهترین را اینه که هنگام نصب قسمت malware را نصب نکنیم....
    من که فعلا توی key کسپر ماندم.....

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من تزه ویندوزز رو عوض کردم کاسپر 8 هم نصب کردم بعد میخوام برم سایت زیر این ارور رو میده چوگونه حلش کنم
    Kaspersky

Anti-Virus 2009

Access denied
    The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL:

کد:
    The following error was encountered:

Access to requested object is forbidden

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •